Kate Hudsonin nettovarallisuus

Kuinka paljon Kate Hudson on arvoinen?

Kate Hudsonin nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Kate Hudsonin nettovarallisuus ja palkka : Kate Hudson on amerikkalainen näyttelijä, tuottaja ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Kate nousi tunnetuksi ja tunnetuksi vuoden 2001 elokuvan Almost Famous ansiosta.

Aikainen elämä: Hän syntyi Kate Garry Hudson 19. huhtikuuta 1979 Los Angelesissa Kaliforniassa. Hudson on näyttelijän tytär Goldie Hawn ja on enemmän kuin ohimenevä samankaltaisuus kuuluisan äitinsä kanssa. Hänen biologinen isänsä on Bill Hudson, näyttelijä, koomikko ja muusikko. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli vain 18 kuukautta vanha. Hänen äitinsä ja Goldie Hawnin pitkäaikainen poikaystävä Kurt Russell kasvattivat hänet ja hänen veljensä, näyttelijätoverinsa Oliver Hudson, Kalifornian Snowmassissa ja Tyynenmeren Palisadesissa. Kate pitää Russellia ainoana isänään eikä hänellä ole suhdetta biologiseen isäänsä. Hudson valmistui Crossroads College -valmistelukoulusta Santa Monicassa vuonna 1997. Hänet hyväksyttiin New Yorkin yliopistoon, mutta päätti sen sijaan jatkaa näyttelijäuraa korkeakoulututkinnon sijasta.

Näyttelijäura: Yksi Katen varhaisimmista rooleista tuli vuonna 1996, kun hän teki debyyttinsä Fox-TV-sarjassa Party of Five (1994-2000). Vaikka hän esiintyi vain yhdessä jaksossa nimeltä `` Spring Breaks: Part 1 '', tämä alkuperäinen kokemus riitti pitämään hänen päättäväisyytensä kehittää oma ammatillinen näyttelijäuransa. Hänen debyyttinsä oli Desert Blue -tapahtumassa vuonna 1998. Vasta vuonna 1999 hän kuitenkin herätti yleisön huomiota, kun kriitikot ylistivät hänen loistavaa esitystään Cindystä elokuvassa '200 savuketta', vaikka elokuva itsekin oli kaupallinen pettymys. . Hän sai suosiota toissijaisista rooleista elokuvissa Gossip ja Dr. T and the Women, jotka molemmat julkaistiin vuonna 2000.

Juuri hänen esityksensä Cameron Crowen 2001 elokuvassa 'Almost Famous' osoitti, että hänen oli määrä seurata äitinsä jalanjälkiä myrskyisässä elokuvateollisuudessa. Hudson soitti Penny Lanea, joka on omistettu joukko fiktiiviselle Stillwater-yhtyeelle. Tämä rooli ei pelkästään tehnyt hänestä kuuluisaa, mutta sai myös kultaisen maapallon ja useita muita merkittäviä ehdokkaita, mukaan lukien ehdokkuus Oscar-palkinnoksi parhaasta naispuolisesta naisnäyttelijästä.

Muotikierrosten ja palkintojen esitysten pyörremyrskyn keskellä hän esiintyi Heath Ledgeriä vastapäätä olevassa romanttisessa sotadraamassa The Four Feathers -elokuvassa vuonna 2002. Hudson ampui takaisin lipputulot epäonnistuneeksi. varma osuma, kun hän näytteli vastakkaista omituista sydäntappajaa Matthew McConaugheyä romanttisessa komediassa 'Kuinka menettää poika 10 päivässä' vuonna 2003. Elokuva oli lipputulot ja keräsi yli 100 miljoonaa dollaria lipputuloissa sen julkaisun jälkeen. Seuraavaksi hän näytteli Naomi Wattsia vastapäätä vuoden 2003 Le Divorce -elokuvassa. Hänen myöhemmät romanttiset komediansa olivat Alex ja Emma ja Helenin kasvattaminen, joissa hän otti nuoren naisen roolin, josta tuli kuolleen sisarensa lasten huoltaja.

Hudson näytteli vuonna 2005 yliluonnollisessa trillerisessä The Skeleton Key -tapahtumassa, joka saavutti paljon lipputulot menestystä ja kriittistä suosiota. Hudson esiintyi Owen Wilsonin ja Matt Dillionin kanssa komediassa 'Sinä, minä ja Deupree' vuonna 2006. Elokuva keräsi avajaisviikonloppuna 21 miljoonaa dollaria ja teki lopulta 130,4 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Hudson pariutui jälleen kerran Matthew McConaugheyn kanssa vuonna 2008, kun he näyttelivät elokuvassa `` Fool's Gold ''. Vuonna 2009 Hudson näytteli Anne Hathawayn rinnalla Bride Wars -elokuvassa. Elokuva kääntyi kriitikoiden keskuudessa, mutta tuotti maailmanlaajuisesti 114 miljoonaa dollaria. Hudsonia kiitettiin arvosteluissa hänen seuraavasta roolistaan ​​musikaali Nine -elokuvassa Daniel-Day Lewisin rinnalla.

Hudsonin ura kääntyi kohti itsenäisempiä rooleja koko 2010-luvun. Hän soitti Länsi-Texasin sarjamurhaajan vaimoa, kun hän näytteli Casey Affleckin kanssa elokuvassa The Killer Inside Me, joka kantaesitettiin Sundance-elokuvajuhlilla vuonna 2010 hyvien arvostelujen saamiseksi. Hän esiintyi myös pienissä elokuvissa 'A Little Bit of Heaven' ja 'Something Borrowed'.

(Kuva: Gareth Cattermole / Getty Images)

Vuonna 2012 Kate sai toistuvan roolin Cassandra July Fox-teini-komediasarjassa Glee. Hänen seuraava elokuva oli poliittinen trilleri, The Reluctant Fundamentalist, vuonna 2013. Hudson näytti myöhemmin elokuvissa Wish I Was Here, Good People ja Rock the Kasbah Bill Murrayn rinnalla. Elokuva keräsi vain 3 miljoonaa dollaria Yhdysvaltain lipputuloilla huolimatta 15 miljoonan dollarin budjetistaan. Seuraavaksi Hudson ilmaisi pandan DreamWorks-animaatiossa Kung Fu Panda 3 vuonna 2016. Elokuvasta tuli hänen yleisimmin nähty roolinsa, ja se tuotti 521 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Samana vuonna hän esiintyi elokuvassa Äitienpäivä ja näytti Mark Wahlbergin hahmon vaimoa draamassa Deepwater Horizon. Elokuva avautui positiivisille arvosteluille ja vaatimattomalle taloudelliselle menestykselle. Vuonna 2017 Hudson näytteli elokuvassa Marshall. Hänen ulkonäönsä sai kriitikoilta myönteisiä arvioita, mutta häntä tapasi rajoitettu teatterijärjestö. Kate tähdätetään Sian ohjaamaan vuoden 2020 Musiikki-elokuvaan.

Fabletics : Kate ja kaksi yhteistyökumppania perustivat heinäkuussa 2013 tilausliikeyrityksen nimeltä Fabletics. Ajan myötä yritys kasvaa lopulta pääasiassa verkkokaupasta 22 vähittäiskaupan ylläpitämiseen. He käyttävät myös miesten vaatetuslinjaa etiketin FL2 alla. Vuoden 2017 Forbes-artikkelin mukaan yrityksen arvo oli jossain vaiheessa 250 miljoonaa dollaria. Uskotaan, että Kate omistaa 20% yhtiöstä marraskuusta 2018 lähtien. Olettaen, että 250 miljoonan dollarin arvoinen arviointi on käynyt, Katen verotusta edeltävän osuuden arvo olisi 50 miljoonaa dollaria.

Henkilökohtainen elämä: Hudson oli naimisissa Chris Robinsonin, The Black Crowes -elokuvan frontmanin kanssa joulukuusta 2000 lokakuuhun 2007. Heillä oli poika Ryder Russell Robinson tammikuussa 2004. Hudson seurasi Muse-solistia Matt Bellamyä vuoden 2010 alusta. He olivat kihloissa huhtikuussa 2011 ja heidän poikansa Bingham Hawn Bellamy syntyi heinäkuussa 2011. Pari ilmoitti sitoutumisensa päättymisestä vuonna 2014 ja ilmoitti edelleen olevan vanhempansa poikansa hyvissä olosuhteissa. Hudson alkoi seurustella Danny Fujikawan kanssa vuonna 2016. Molemmat olivat tavanneet useita vuosia ennen, kun hän oli 23-vuotias. 2. lokakuuta 2018 he ilmoittivat tyttärensä Rani Rose Hudson Fujikawan syntymästä.

Kate Hudsonin nettovarallisuus

Kate Hudson

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 19. huhtikuuta 1979 (41 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Kate Hudson Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Bride Wars 7 000 000 dollaria
  • Parhaan ystäväni tyttö 7 000 000 dollaria
  • Kerätään Helenille 7 000 000 dollaria
  • Kuinka menettää poika 10 päivässä 4500000 dollaria
  • Neljä höyhentä 750 000 dollaria
  • Ricochet River 7000 dollaria
  • Desert Blue 8000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu