Kate McKinnon Net Worth

Kuinka paljon Kate McKinnon on arvoinen?

Kate McKinnonin nettovarallisuus: 9 miljoonaa dollaria

Kate McKinnonin nettovarallisuus ja palkka: Kate McKinnon on amerikkalainen näyttelijä ja koomikko, jonka nettovarallisuus on 9 miljoonaa dollaria. Vuosien varrella McKinnonista on tullut kuuluisa esiintymisistään erilaisissa luonnosnäyttelyissä, usein tekemällä hauskoja vaikutelmia korkean profiilin kuuluisuuksista. Tehtyään itselleen nimeä The Big Gay Sketch Show -näyttelyssä Kate muutti Saturday Night Liveen, missä hän pysyy vuodesta 2020 lähtien. McKinnonista tuli nopeasti fani-suosikki SNL: ssä.

Luonnollisen komediatyönsä ulkopuolella Kate on esiintynyt useissa korkean profiilin elokuvissa vuosien varrella. Uransa aikana hän on ehdolla kahdeksalle Primetime Emmy -palkinnolle. Hän onnistui voittamaan yhden Emmyn vuonna 2016 ja toisen vuonna 2017. McKinnon on myös kuuluisa rakkaudestaan ​​kissoihin, ja hänellä on Saturday Night Live -elokuvassa segmentti nimeltä Whiskers R We, mikä korostaa tätä tosiasiaa.

Aikainen elämä: Kathryn McKinnon Berthold syntyi 6. tammikuuta 1984 Sea Cliffillä New Yorkissa. Keskiluokan perheen nuoremman sisaren rinnalla kasvanut Katen isä kuoli, kun hän oli 18-vuotias. Nuoruutensa aikana McKinnon rakastui musiikkiin ja oppi soittamaan useita instrumentteja, kuten pianoa, selloa ja kitaraa. Hän sukelsi myös näyttelemiseen ja vaikutelmiin nuoresta iästä lähtien. Yksi hänen varhaisimmista muistoistaan ​​esiintymisestä oli viidennellä luokalla, jolloin hän käytti englantilaista aksenttia esiintyäkseen Englannin kuningattarena luokkatovereidensa edessä.

Valmistuttuaan lukiosta vuonna 2002 Kate osallistui Columbian yliopistoon. Hän opiskeli teatteria ja perusti oman komediaryhmän, jota hän kutsui Tea Partyiksi. Yksi hänen painopisteistään yliopistovuosiensa aikana oli musikaali komedia. Hän esiintyi myös monissa yliopiston näyttelyissä ja liittyi huijauksiin erikoistuneeseen komediaryhmään.

Ura: Katen ura alkoi tosissaan, kun hän liittyi The Big Gay Sketch Show -elokuvan näyttelijöihin. Seuraavien kolmen kauden aikana McKinnon oli säännöllinen näyttelijäjäsen. Tänä aikana hän esiintyi myös suorina luonnosnäyttelyinä New Yorkissa ja aloitti ääninäyttelijän uransa. Jotkut hänen varhaisen ääninäyttelijänsä keikoista sisälsivät tässä vaiheessa animaatiosarjoja, kuten The Venture Bros., Robotomy ja Ugly Americans.

Vuoteen 2009 mennessä Kate oli laajalti tunnustettu koomikko, ja hänelle myönnettiin NewNowNext-palkinto parhaasta nousevasta sarjakuvasta. Muita palkintoehdokkaita seurasi ennen kuin hän työnsi eteenpäin ääninäyttelijän urallaan. Tähän mennessä Kate on ilmaissut hahmoja ohjelmissa, kuten 'The Simpsons', 'Family Guy', 'Magic School Bus' ja 'Nature Cat.

Vuonna 2012 McKinnon liittyi Saturday Night Live -elokuvan näyttelijöihin. Vaikka hän aloitti esillä olevana pelaajana, hänet ylennettiin keskeisemmälle sijalle vuoteen 2013 mennessä. Myös vuonna 2013 McKinnon nimitettiin Emmy-palkinnoksi parhaasta naispuolisesta naisnäyttelijästä komedia-kategoriassa. Viime vuosina on tullut lisää palkintoehdokkaita, ja Kate sai erityisen kiitosta koomisista kappaleistaan. Vuonna 2016 hän lopulta voitti Emmy-työn SNL: n kanssa, ja hänestä tuli ensimmäinen näyttelijänsuoja Dana Carveyn jälkeen 23 vuotta aiemmin.

Aikana Saturday Night Live -elokuvassa Kate tuli tunnetuksi julkkisvaikutelmistaan. Vuodesta 2016 tuli erityisen merkittävä vuosi, koska hän aloitti ensimmäisen kerran vaikutelman Hillary Clintonista (naisesta, jota hän ihaili suuresti). Hän on myös tehnyt vaikutelmia poliittisista henkilöistä, kuten Kellyanne Conway ja Elizabeth Warren. Poliittisten henkilöiden ulkopuolella monet fanit tuntevat Katen hilpeistä vaikutelmistaan Justin Bieber . Vuosien varrella hän on myös ottanut lukemattomien muiden julkkisten roolit, kuten Shakira, Bella Hadid, Ellen DeGeneres , Iggy Azalea ja monet muut.

Elokuvatyön kannalta yksi McKinnonin merkittävimmistä rooleista tuli vuonna 2016, jolloin hän ilmaisi hahmon uskomattoman suositussa animaatioelokuvassa Finding Dory. Tuona vuonna hän esiintyi myös Ghostbustersin uudelleenkäynnistyksessä. Ennen tätä hän oli esiintynyt elokuvissa, kuten Balls Out, Ted 2 ja The Angry Birds Movie. Kate tunnetaan myös pääosista elokuvissa, kuten Vakooja, joka kaataa minut ja Eilen.

McKinnon on työskennellyt paljon myös kameran takana. Hän on luonut verkkosarjan nimeltä Notary Publix sisarensa Emily Lynnen kanssa. Vuonna 2019 Kate aloitti sisarensa kanssa jälleen vapauttaakseen Audible-audiosarjan Heads Will Roll.

Tuotemerkin suositukset: Kate McKinnon on täydentänyt tulojaan vuosien varrella useilla tuotemerkkien suosituksilla. Vuonna 2015 hän esiintyi uuden Ford Focuksen mainossarjassa.

Ihmissuhteet: McKinnon on homo, ja hän tuli ulos vuonna 2020 77. Golden Globe Awards -palkinnon aikana. Kate kiitti henkilökohtaisesti Ellen DeGenedersiä siitä, että hän oli tukeva ja teki todellisen itsensä hyväksymisestä vähemmän pelottavaa, kun hän katseli komediasarjaa Ellen. Yliopistovuosien aikana McKinnon treffasi tulevaa toimittajaa Bari Weissia. Toinen merkittävä suhde tuli, kun hän treffasi valokuvaajaa ja näyttelijä Jackie Abbottia.

Lauantai-iltana elävä palkka : Vaikka McKinnonin tarkkaa SNL-palkkaa ei koskaan julkaistu julkisesti, voimme esittää tarkan arvion tiedossa olevista tosiseikoista: Kaudella on 21 jaksoa. Ensimmäisen vuoden näyttelijät ansaitsevat 7000 dollaria jaksoa kohden, mikä vastaa 147 000 dollaria vuodessa. Toisen vuoden näyttelijät ansaitsevat 8000 dollaria jaksoa kohden, mikä vastaa 168 000 dollaria vuodessa.

Jos näyttelijät pääsevät viidenteen kauteensa, he ansaitsevat 15 000 dollaria jaksoa kohden, mikä vastaa vaikuttavaa 315 000 dollaria vuodessa. Suurin palkka, jonka SNL: ssä voidaan saavuttaa, on ihmisille, jotka ovat olleet siellä erittäin pitkään, tai henkilöille, jotka ovat näyttelylle erittäin tärkeitä. Nämä ansaitsevat henkilöt ansaitsevat 25 000 dollaria jaksoa kohden, mikä vastaa 525 000 dollaria vuodessa. On todennäköistä, että Kate McKinnonin palkka on kyseisen spektrin yläpäässä.

Kate McKinnon Net Worth

Kate McKinnon

Nettovarallisuus: 9 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. tammikuuta 1984 (37 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Ammatti: Koomikko, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu