Katherine Jackson Net Worth

Kuinka paljon Katherine Jackson on arvoinen?

Katherine Jackson nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Katherine Jacksonin nettovarallisuus: Katherine Jackson on Jacksonin musiikkiperheen matriarkka, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Joe Jacksonin vaimona ja kymmenen Jackson-lapsen äitinä (edesmennyt Michael Jackson, tunnetuin heistä), Jackson on yksi popmusiikin historian tärkeimmistä hahmoista.

Varhainen elämä ja perheen menestys: Katherine Jackson syntyi Barbourin piirikunnassa Alabamassa 4. toukokuuta 1930 Kattie B.Screws. Hän sairastui polioon kahden vuoden iässä, mikä jättäisi hänelle huomattavan liman loppuelämäänsä. Screws halusi alun perin jatkaa uraa kantrimusiikissa, mutta maan länsimaiseen alakulttuuriin juurtuneen rasismin takia hän ei kyennyt vakuuttamaan ketään alan ammattilaista ottamaan riskin mustan maan laulajaan. Vuonna 1949 hän meni naimisiin Joe Jacksonin kanssa noin vuoden kuluttua heidän seurustelustaan ​​ja synnytti lopulta kymmenen Jackson-lasta. Pian avioliiton solmimisen jälkeen pariskunta sai asunnon Garystä, Indianasta, jossa he esiintyivät myös musiikillisena duona laulamalla yhdessä ja Joe soittamalla kitaraa. Mutta vasta hänen lapsensa alkoivat osoittaa musiikillista kykyä peruskoulussa, kun Jacksons näki ensimmäisen todellisen menestyksensä musiikkialalla, ja hänen aviomiehensä perusti The Jackson Brothersin kolmen vanhimman poikansa kanssa 60-luvun alussa. Veljet Michael ja Marlon lisättiin 60-luvun puolivälissä ensin instrumentalisteina ja sitten volcalisteina, ja ryhmä nimettiin uudelleen The Jackson 5. Juuri tässä inkarnaatiossa Jackson-perhe siirtyi työskentelevistä muusikoista popkulttuurikuvakkeiksi, kun nuoresta Michaelista tuli Breakout-tähti varhaisen laulunsa ja läsnäolonsa ansiosta Jackson 5: n kanssa. Kourallinen hitti-singlejä, mukaan lukien 'ABC' ja 'I'll Be There', pakottivat ryhmän tähdistöön, ja vuonna 1971 Michael aloitti soolouransa debyyttisinglillaan. 'Got to Be There', mikä tietysti johti hänen mahdolliseen supertähteensä. Valitettavasti Jacksonin maine sooloartistina näytti vaikuttavan kiihkeästi muuhun Jackson 5: een, ja ryhmä hajosi pitkäaikaisesta levy-yhtiöstään Motownissa vuonna 1975. Vuonna 1975 he nousivat nimellä The Jacksons, ja heillä oli edelleen kohtalainen menestys rinnalla Michaelin meteorinen nousu - ryhmän viimeinen hittisingli oli vuonna 1984, eikä The Jacksons ollut lainkaan. Sen sijaan se oli lähinnä duetti Michael Jacksonin ja Rolling Stonesin frontman Mick Jaggerin välillä, ja Marlonin ja Jackie Jacksonin taustalaulujen lisäksi sillä ei ollut todellista panosta kenellekään muulle ryhmässä.

Henkilökohtainen elämä: Joe Jacksonin lapsilleen kohdistama paine heidän muuttamiseksi hienosäädetyiksi musiikillisiksi esiintyjiksi on yleisesti tiedossa, kun taas Katherinen panos ryhmään siirtyi enemmän taustalle. Bändin uran alkupuolella Katherine Jackson teki kaikki puvut, mutta kun ryhmä muuttui ammattimaiseksi ja etikettistylistit alkoivat työskennellä heidän kanssaan, hän erosi myös tästä kapasiteetista. Siksi hänen suhde lapsiinsa on aina ollut paljon parempi kuin Joe: Joissakin tilanteissa hänen lapsensa ovat omistaneet hänelle albumeja, ja suurin osa heistä kirjoitti eteenpäin hänen omaelämäkerrallensa nimeltä Perheeni, Jacksonit Viime aikoina Katherine Jackson on nähty lehdistössä puolustavan lapsiaan julkiselta kritiikiltä - erityisesti Michaelilta.

(Kuva: Carlo Allegri / Getty Images)

Väitetty sieppaus vuonna 2012: Vuonna 2012 hän teki otsikoita sen jälkeen kun kävi ilmi, että hänet oli siepattu. Jotkut Jackson-lapsista kertoivat Twitterissä syyttävänsä tädinsä ja setänsä Janet, Jermaine, Randy ja Rebbie Jackson, jotka sieppasivat isoäitinsä Katherinen ja veivät hänet kylpylään Tucsoniin Arizonassa, kun hänen piti huolehtia Jacksonin lapsista. lapset. Mutta Katherine ilmestyi myöhemmin ABC News -lehdessä kieltääkseen ilmoitukset, jotka oli otettu hänen tahtoaan vastaan:

'Minusta on huhuja siitä, että minua on siepattu ja pidetty vastoin tahtoani. Haluan tänään ilmoittaa kaikille, että olen kunnossa ja olen täällä lasteni kanssa, eikä lapseni koskaan tekisi mitään sellaista, pidä minua vastoin tahtoani. Se on hyvin tyhmää, kun ihmiset ajattelevat, että ... Olen tuhonnut, että ollessani poissa, että lapseni, lapsenlapseni on otettu minulta pois. '

Valitettavasti outo tarina ei koskaan näyttänyt johtavan tyydyttävään lopputulokseen, mikä lisäsi vielä yhden outon luvun Jackson-perheen tarinaan.

Michael's Estate: Kun Michael kuoli vuonna 2009, hän jätti 40 prosentin osuuden omaisuudestaan ​​äidilleen. Suuri osa summasta menee lopulta Michaelin lapsille, jotka itse hallitsevat jo 40 prosenttia. Mitä tulee jäljellä olevaan 20 prosenttiin laajasta MJ-kartanosta, se testamenttiin useille lasten hyväntekeväisyysjärjestöille. Vuonna 2018 ilmoitettiin, että Katherinen terveys oli heikkenemässä ja että jotkut hänen lapsistaan ​​ja lapsenlapsistaan ​​'pilkkasivat asemaansa' saadakseen käsiinsä enemmän hänen rahojaan. Eräs lähde kertoi, että Jackson sai 67 000 dollarin stipendin kuukaudessa Michael Jacksonin kartanolta, mutta käytännössä kaikki se meni hänen lapsilleen ja lapsenlapsilleen, mukaan lukien ilmoitettu 37 000 dollaria kuukaudessa LaToyalle ja Rebbie Jacksonille, kun taas Jermaine Jacksonin sanottiin saada 12 000 dollaria kuukaudessa. Ja muutaman hänen lapsenlapsensa huhutaan saavansa noin 10000 dollaria kuukaudessa vuokran kattamiseksi.

Katherine Jackson Net Worth

Katherine Jackson

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. toukokuuta 1930 (90 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu