Kathie Lee Gifford Net Worth

Kuinka paljon Kathie Lee Gifford on arvoinen?

Kathie Lee Giffordin nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Kathie Lee Giffordin palkka

5 miljoonaa dollaria

Kathie Lee Giffordin nettovarallisuus ja palkka: Kathie Lee Gifford on amerikkalainen televisio-ohjaaja, näyttelijä, laulaja ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Vaikka Kathie Lee Gifford on varmasti monilahjainen, hänet tunnetaan parhaiten työstään talk-show-isäntänä. Vuosien varrella hänestä on tullut yksi television tunnetuimmista hahmoista, ja hänellä on isäntärooleja NBC: lle Tänään ja Elää! yhdessä Regisin ja Kathie Leen kanssa . Uransa aikana Gifford on nimitetty useiksi Emmy-ehdokkaiksi, ja hän voitti ensimmäisen vuonna 2010. Hän meni naimisiin entisen NFL-pelaajan Frank Giffordin kanssa vuonna 1986.

Aikainen elämä: Kathryn Lee Epstein syntyi 16. elokuuta 1953 Pariisissa, Ranskassa. Tuolloin hänen isänsä palveli Yhdysvaltain laivaston merivoimien pääsihteerinä. Kathien äiti oli myös amerikkalainen. Pian perhe muutti Bowieen, Marylandiin, jossa Kathie kävi lukiota.

Vaikka hän kasvoi perheessä, jolla oli juutalainen perintö, hänestä tuli uudestisyntynyt kristitty 12-vuotiaana. Lukionsa aikana Kathie Lee tuli laulajaksi kansanryhmässä. Hän jatkoi musiikin harjoittamista Oral Robertsin yliopistossa Tulsassa Oklahomassa, jossa hän opiskeli draamaa ja musiikkia.

Ura: 1970-luvulla Kathie Lee teki itsestään nimen laulajana pelinäytöksessä Nimeä se kappale . Vuoteen 1978 mennessä hän oli varannut rooleja esimerkiksi Hee Haw Honeys .

Kathie Leen ura alkoi tosissaan, kun hän korvasi Anne Abernathyn toisena isäntänä Aamu-show WABC-TV: ssä vuonna 1985. Ohjelma muuttui myöhemmin Elää! yhdessä Regisin ja Kathie Leen kanssa vuonna 1988, ja näyttely oli kansallisesti syndikoitu. Tässä vaiheessa Kathie Lee oli jo naimisissa tunnetun Frank Giffordin kanssa, ja katsojia kohdeltiin usein tarinoilla hänen perheen kotiinsa. Pitkän juoksun jälkeen, joka oli tehnyt hänestä yhden Amerikan tunnetuimmista naisista, Kathie Lee Gifford lähti Elää! yhdessä Regisin ja Kathie Leen kanssa vuonna 2000.

Vuonna 2008 Kathie Lee Gifford liittyi NBC: hin Tänään show yhdessä hosting-roolin kanssa Hoda Kotbin rinnalla neljännen tunnin aikana. Vain vuoden kuluttua Kathie Lee Gifford auttoi nostamaan Tämän päivän luokitukset 13%. Hän jätti näyttelyn vuonna 2019, ja samana vuonna hän voitti myös Emmy-palkinnon.

Keskusteluiden ulkopuolella Kathie Lee Gifford on esiintynyt useissa elokuvissa ja muissa televisio-ohjelmissa. Vuonna 1994 hän esiintyi itsenäään jaksossa Seinfeld . Vuonna 1998 hän työskenteli ääninäyttelijänä animaatio-TV-sarjassa Hercules . Vuonna 2006 hän esiintyi konsertissa Annie Madison Square Gardenissa. Vuosien varrella hän on osallistunut moniin muihin musiikkiteatteriesityksiin. Vuonna 2010 hän ja hänen tyttärensä ilmestyivät Sviitti-elämä kannella . Lisäksi Kathie Lee Giffordilla oli pienoiskuva Sharknado 3: Voi helvetti ei!

(Kuva: Dia Dipasupil / Getty Images)

Muut hankkeet: Lähtemisen jälkeen Tänään , Kathie Lee Gifford aloitti uuden uran näyttelijänä, ohjaajana ja tuottajana. Hän aikoo tehdä useita elokuvia tulevaisuudessa. Kathie Lee Gifford on aiemmin tukenut Slim-Fast-juomia ja esiintynyt Carnival Cruise -mainoksissa.

Ihmissuhteet: Kathie Lee avioitui ensin kristillisen säveltäjän Paul Johnsonin kanssa. Vaikka he työskentelivät erilaisissa musiikkiprojekteissa avioliittonsa jälkeen vuonna 1976, suhde lopulta päättyi eroon vuoteen 1982. Vuonna 1986 Kathie Lee meni naimisiin 23 vuotta vanhemman miehen Frank Giffordin kanssa. Avioliitonsa aikana heillä oli kaksi lasta. Frank kuoli vuonna 2015 luonnollisista syistä 85-vuotiaana.

Perintö: Frank Gifford kuoli elokuussa 2015 85-vuotiaana ja jätti koko omaisuutensa Kathielle. Hänen omaisuutensa sisälsi 10 miljoonan dollarin arvosta likvidejä varoja, 2,5 miljoonan dollarin talon Floridassa ja 22 miljoonan dollarin kartanon Connecticutissa.

Kiinteistöt: Vuosien varrella Kathie Lee Gifford on tehnyt merkittäviä investointeja kiinteistöihin usein edesmenneen aviomiehensä rinnalla. Vuonna 2019 kerrottiin, että hän oli ostanut 3,7 miljoonan dollarin koti Franklinistä, Tennessee, muutettuaan pitkäaikaisesta kodistaan ​​Connecticutissa. Franklin on yksinomainen esikaupunkialue Nashvillen laitamilla, ja monet muut julkkikset kutsuvat tätä naapurustoa kodiksi.

Brownstone-koti on rakennettu vuonna 2008, ja siinä on hämmästyttävä 9000 neliömetriä asuintilaa. Alle vuotta ennen tätä ostoa Gifford osti toisen Brownstone-kodin samalla alueella, myös 3,7 miljoonalla dollarilla. Tämä toinen ominaisuus on pienempi kuin ensimmäinen, neliömetri 7965.

Vuonna 1998 Kathie Lee ja hänen edesmennyt aviomiehensä ostivat viehättävän pakopaikan Nantucketista 5,8 miljoonalla dollarilla. Talo sijaitsee merenrantahotellissa rauhallisella, syrjäisellä paikalla saarella. Aluksi pari osti toisen Nantucket-kiinteistön, mutta koti oli liian lähellä jalkakäytävää, eikä sillä ollut varaa pariskunnalle tarpeeksi yksityisyyttä.

Vuonna 2018 kerrottiin, että Kathie Lee Gifford myi kiinteistön viehättävässä Key Largossa Floridassa. Kathie Lee Gifford peri kartanon osana myöhään aviomiehensä kartanoa, ja hän toi sen alun perin markkinoille vuonna 2017. Kun ei löytänyt ostajaa, Gifford vetäytyi kodista vuonna 2018 10,5 miljoonalla dollarilla. Kathie ja hänen aviomiehensä ostivat alun perin 11 419 neliöjalan kiinteistön vuonna 1998 vain 3,9 miljoonalla dollarilla.

Kathie Lee Gifford jatkoi asumistaan ​​massiivisessa 22 miljoonan dollarin kartanossaan Connecticutissa aviomiehensä ohi. Greenwichin ylellisellä Riverside-alueella sijaitsevassa espanjalaisessa herätyskodissa on valkoista stukkoa ja punaisia ​​kattotiilet. Toinen merkittävä piirre on massiivinen, rönsyilevä nurmikko, joka peittää laajan ulkotilan.

Kathie Lee Giffordin koti kärsi merkittäviä vahinkoja hirmumyrsky Katrinan aikana. Lopulta hän päätti muuttaa suuresta kartanosta tunnustettuaan, että se tuntui olevan 'yksinäinen' ja 'kuin ruumishuone'. Hän ei kuitenkaan myynyt omaisuutta eikä ilmeisesti aio tehdä niin.

Kathie Lee Gifford Net Worth

Kathie Lee Gifford

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Palkka: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. elokuuta 1953 (67 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,651 m)
Ammatti: Talk-show-isäntä, juontaja, laulaja, näyttelijä, television tuottaja, lauluntekijä
Kansalaisuus: Ranska
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu