Katt Williamsin nettovarallisuus

Paljonko Katt Williams on arvoinen?

Katt Williamsin nettovarallisuus: 1,5 miljoonaa dollaria

Katt Williamsin nettovarallisuus ja palkka: Katt Williams on amerikkalainen koomikko, räppäri ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 1,5 miljoonaa dollaria. Hän on laajalti tunnustettu työstään improvisaatiossa 'Wild 'n Out' ja esiintymisistään elokuvissa kuten 'Norbit' (2007), mutta tunnetaan todennäköisesti parhaiten roolistaan ​​Money Mike -hahmossa komediassa 'Friday After Next' (2002).

Varhainen elämä ja uran alku: Katt Williams syntyi Micah Sierra Williamsiksi Cincinnatissa Ohiossa 2. syyskuuta 1971, mutta hänellä on lempinimi 'Katt'. Poliittisesti ja sosiaalisesti aktiiviset vanhemmat kasvattivat Williamsin Daytonissa Ohiossa. Williams menestyi hyvin koulussa saaden erinomaiset arvosanat ja joukon akateemisia arvosanoin. 13-vuotiaana hän vapautti itsensä vanhemmistaan ​​ja muutti Floridaan, missä hän tuki itseään työskentelemällä katukauppiaana.

Komedia aloitti ensimmäisen kerran kotikaupungissaan Cincinnatissa, Evanstonin naapurustossa. Hän käytti koomikoiden sisäänkäyntiä klubiin pääsemiseksi alaikäisyydestään huolimatta. Myöhäisissä teini-ikäisissä hän muutti San Franciscoon, jossa hän hiili standup-toimintansa paikallisissa yökerhoissa.

Komedia-ura: Standup-koomikkona San Franciscossa 1990-luvun lopulla Katt esiintyi joissakin merkittävissä paikoissa, kuten Hollywood Park Casino, The Icehouse ja The Improv. Standupin seurauksena hänestä tuli keskeinen osa BET-standup-ohjelmia, kuten 'Comic View'. Standup-koomikkona hän vei näyttelijän uran, joka ulottui esimerkiksi Michael Jacksonin, keski-amerikkalaisen evankelioinnin, Martha Stewartin vangitsemisen ja monien ironioiden suhteen, jotka käsittelivät rodun Amerikassa. Vuosien varrella hän on saanut laajaa ja uskollista seuraajaa pääasiassa nuorten afroamerikkalaisten miesten keskuudessa.

Hänen ensimmäinen komedia-erikoisuutensa 'Katt Williams Live: Let a Playa Play' esitettiin vuonna 2006, ja hänen toinen erikoisuutensa (hänen ensimmäinen HBO: lle) esitettiin myös vuonna 2006, nimeltään 'The Pimp Chronicles, Pt. 1. ' Hän saavutti valtavirran menestyksekkäällä elokuvallaan 'American Hustle' vuonna 2007, sen kriittisellä menestyksellä ja myönteisellä vastaanotolla. Hänen kolmas komedia-erikoisuutensa - ja toinen HBO-erikoisuutensa - 'It's Pimpin' Pimpin 'julkaistiin vuonna 2008, ja se merkitsee Williamsin aloitettua materiaalia, joka on luonteeltaan poliittisempaa. Vuonna 2008 Williams aloitti myös komediakiertueen, jonka Billboard nimitti vuoden 2008 parhaaksi.

Neljän vuoden tauon jälkeen standupista Williams palasi seisomaan vuonna 2012 kolmannella HBO-komedia-erikoisuutellaan Kattpacalypse. Hän aloitti Growth Spurt -kiertueensa vuonna 2013 ja julkaisi neljännen HBO-komedia-erikoisuutensa Katt Williams: Priceless: Afterlife, jonka ohjasi legendaarinen ohjaaja ja tuottaja Spike Lee. Williams julkaisi ensimmäisen Netflix-komediansa suoratoistopalvelussa 'Great America' vuonna 2018. Se kuvattiin Jacksonvillessä Floridassa.

Getty

Elokuva- ja televisio-ura: Williamsin debyytti oli vuonna 2002 amerikkalaisessa poliisin menettelydraamasarjassa NYPD Blue. Sitten hän sai mainetta MTV-improvisointisarjassa Wild 'n Out osana näyttelijöitä kaudesta 1-4. Hän esiintyi Wild' n Out '-kaverin Nick Cannonin musiikkivideossa laululleen' Gigolo 'vuonna 2003. Muu televisio Williamsin projektit sisältävät useita esiintymisiä hahmona Bobby Shaw ABC-komediasarjasta 'Vaimoni ja lapset', ja hän toimi myös Comedy Central Flav Flav -paahtimestarina. Hän voitti Emmy-palkinnon vuonna 2018 erinomaisesta vieraanäyttelijästä komediasarjassa esiintymisensä näyttelyssä Atlanta.

Williams nautti debyyttinsä valkokankaalla vuoden 2002 amerikkalaisessa joulun stoner-komediaelokuvassa 'Friday After Next', jossa hän soitti Money Mike -roolin. Hän soitti myös sivuhahmoja elokuvissa, kuten Ganked (2005), Norbit (2007), The Perfect Holiday (2007), Internet Dating (2008), Lonely Street (2008) ja First Sunday (2008).

Oikeudelliset kysymykset ja tapaukset: Williamsilla on ollut vastakkainasettelua live-esityksissä, minkä seurauksena esitykset päättyvät aikaisin. Häntä on myös pidätetty useita kertoja. Hänet pidätettiin Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä marraskuussa 2006 sen jälkeen, kun salkussa oli löydetty varastettu ase, joka ei lopulta vedonnut väärinkäytöksiin piilotetun tuliaseen kantamisesta. Hänelle tuomittiin kolmen vuoden koeaika. Hänet pidätettiin toisen kerran kesäkuussa 2011 traktorin kuljettajan väitetyn pahoinpitelyn yhteydessä ja kolmannen kerran marraskuussa 2012 syytettynä epäillystä tappavalla aseella tapahtuneesta pahoinpitelystä sen jälkeen, kun hän väitti lyöneen miehen pullollaan kiertuebussi.

Henkilökohtainen elämä: Williams oli hetkeksi osa islamin kansakuntaa asuessaan San Franciscon lahden alueella. Nyt hänellä on kuitenkin usein risti kristillisen uskonsa symbolina standup-näyttelyiden aikana. Hän on kahdeksan lapsen isä, kaksi biologista lasta ja kuusi adoptoitua lasta. Hänen poikansa Micah Stephen Williams on näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Disney Channel -esityksessä Good Luck Charlie.

Katt Williamsin nettovarallisuus

Kissa Williams

Nettovarallisuus: 1,5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. syyskuuta 1973 (47 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, räppäri, elokuvatuottaja, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu