Katy Perry Net Worth

Kuinka paljon Katy Perry on arvoinen?

Katy Perry nettovarallisuus: 330 miljoonaa dollaria

Katy Perryn palkka

25 miljoonaa dollaria

Katy Perry Nettovarallisuus: Katy Perry on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja television tuomari. Katy Perryn nettovarallisuus on 330 miljoonaa dollaria. Katy Perry on yksi palkatuimmista viihdyttäjistä maailmassa, ja se on ollut yli vuosikymmenen ajan. Joka vuosi vuosina 2009--2014 Katy Perry ansaitsi 30–50 miljoonaa dollaria albumimyynnistä, tuotteista, kiertueista ja suosituksista. Kesäkuusta 2014 kesäkuuhun 2015 hän ansaitsi arviolta 135 miljoonaa dollaria (ennen veroja, edustajia, asianajajia ja elämäntapakuluja). Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välillä hän ansaitsi 60 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana hän ansaitsi 40 miljoonaa dollaria, josta 25 miljoonaa tuli American Idolin isännöinnistä.

Aikainen elämä: Katheryn Elizabeth Hudson syntyi Santa Barbarassa Kaliforniassa 25. lokakuuta 1984 helluntailaisten pastoreiden Maryn ja Mauricen luona. Hänet kasvatettiin tiukassa kristillisessä kodissa. Vanhempien kirkkojen perustamisen takia Perry muutti ympäri maata 3–11-vuotiaana, ennen kuin hän asettui takaisin Santa Barbaraan. Hänellä on kaksi sisarusta. Kasvattaessaan Perry sai kuunnella vain uskonnollista musiikkia, lähinnä evankeliumin musiikkia, ja löysi pop-musiikin piilottamalla CD-levyjä ystäviltä. Hän aloitti lauluopetuksen 9-vuotiaana, koska myös hänen sisarensa kävi laulutunteja ja Perry halusi olla hänen kaltaisensa ja lauloi vanhempiensa kirkossa.

Uran alku: Perry, joka on suorittanut yleissivistävän kehityksen (GED) vaatimukset 15-vuotiaana, lähti koulusta jatkaakseen uraa musiikissa. Hän kiinnitti rock-taiteilijoiden Steven Thomasin ja Jennifer Knappin katseen ja muutti Nashvilleen, Tennessee, työskentelemään heidän kanssaan. Allekirjoitettuaan Red Hill Recordsin kanssa hänen debyyttialbuminsa, Katy Hudson -evoselementti, julkaistiin vuonna 2001. Levy oli kaupallisesti epäonnistunut, vain arviolta 200 kappaletta myytiin kriitikoiden positiivisista arvosteluista huolimatta.

17-vuotiaana Perry muutti Los Angelesiin, missä hän siirtyi evankeliumin musiikista maalliseen popiin. Hän pysyi täällä, kunnes hän allekirjoitti Java-levymerkin vuonna 2004, joka sitten liittyi The Island Def Jam Music Groupiin. Kun Java oli pudonnut, Perry allekirjoitti sopimuksen Columbia Recordsin kanssa, jossa hän työskenteli albumin parissa, kunnes levy-yhtiö pudotti hänet vuonna 2006.

Läpimurto: Perry allekirjoitettiin Capitol Recordsille huhtikuussa 2007, missä hän työskenteli tuottaja Dr.Luken kanssa toisen albuminsa 'Yksi pojista'. Levyn mainostamiseksi hänen laulunsa 'Ur So Gay' julkaistiin digitaalisena EP: nä marraskuussa 2007, mutta Perryn menestys ja maine alkoi vasta, kun hänen singlensä 'I Kissed a Girl' julkaistiin huhtikuussa 2008. Tammikuusta marraskuuhun 2009 Perry meni Hello Katy Tourille, hänen ensimmäiselle maailmankiertueelleen.

Katy Perry Net Worth

Jason Merritt / Getty Images

Jatkuva menestys: Vieraiden tuomarina vietetyn TV-kilpailun 'American Idol' jälkeen Perry julkaisi 7. toukokuuta 2010 '' California Gurls '', ensimmäisen singlensä tulevasta kolmannesta studioalbumistaan ​​'' Teenage Dream ''. Mainostaulu Hot 100 saman vuoden kesäkuussa. Albumi 'Teenage Dream' julkaistiin 24. elokuuta 2010, ja se debytoi ensimmäisenä Mainostaulu 200 , huolimatta kriitikoiden vaihtelevista arvosteluista. Levyltä julkaistiin yhteensä viisi singleä ('California Gurls', 'Teenage Dream', 'Firework', 'E.T. ja Viime perjantai-ilta (T.G.I.F.)'). Mainostaulu Hot 100 , mikä tekee Perrystä ensimmäisen naisartistin, joka on saavuttanut viisi ykkönen Mainostaulu Hot 100 kappaleita yhdeltä albumilta. Hän oli tuolloin vasta toinen taiteilija Michael Jacksonin jälkeen.

Hämmästyttävän kaupallisen menestyksensä ansiosta Perry nimettiin kuudenneksi myydyimmäksi digitaalitaiteilijaksi Yhdysvalloissa 5. tammikuuta 2012, ja sen myynti oli 37,6 miljoonaa kappaletta. Helmikuusta 2011 tammikuuhun 2012 Perry lähti toiselle otsikkokiertueelleen, California Dream Tourille, joka keräsi 59,5 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Hänen omaelämäkerrallinen dokumenttielokuvansa Katy Perry: Osa minua julkaistiin Paramount Picturesin kautta 5. heinäkuuta 2012, ja se tuotti 32,7 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti lipputuloilla.

Hänen neljäs studiolevy Prism julkaistiin 18. lokakuuta 2013, ja se myytiin 4 miljoonaa kappaletta elokuuhun 2015 mennessä. Perryn kolmas otsikkokiertue levyn mainostamiseksi, Prismatic World Tour, kesti toukokuusta 2014 lokakuuhun 2015 ja tuotti 204,3 miljoonaa dollaria. maailmassa myytyään melkein 2 miljoonaa lippua. Hän esiintyi myös Super Bowl XLIX: n puoliajanäyttelyssä 1. helmikuuta 2015, ja hänen näyttelynsä katsojaluvut (114,4 miljoonaa) olivat korkeammat kuin varsinaisen pelin katsojat.

17. kesäkuuta 2014 Perry ilmoitti perustavansa oman levy-yhtiönsä nimellä Capitol Records, Metamorphosis Music, myöhemmin nimeltään Unsub Records. Hänen viides albumi 'Witness' julkaistiin 9. kesäkuuta 2017, ja hän kiersi syyskuusta 2017 elokuuhun 2018 Witness: The Tour -elokuvassa.

Tuomaristo määräsi Perryn maksamaan heinäkuussa 2019 artistille Flameille 550000 dollaria sen jälkeen, kun Perryn kappale Dark Horse kopioi hänen vuoden 2008 kappaleensa Joyful Noise.

Musiikin ulkopuolella: Musiikkiuransa lisäksi Perry on esiintynyt lukuisia vieraita esiintymisissä kuten Saturday Night Live, The Simpsons, How I Met Your Mother ja Raising Hope. Hänen elokuvalebyyttinsä tuli vuonna 2011, jolloin hän esiintyi Smurfettena The Smurfs -animaalifilmissä. Hän toisti roolinsa The Smurfs 2 -elokuvassa vuonna 2013.

Kuinka paljon Katy Perry tekee isäntänä American Idol ? Maaliskuussa 2018 Kate Perry ilmoitti tuomariksi ABC: n 'American Idol' herätyksestä. Hänen palkkansa ensimmäisellä kaudella oli 15 miljoonaa dollaria. Kaudesta 2019 alkaen Katyn American Idol -palkka putosi 25 miljoonaan dollariin.

Hän on myös tehnyt useita liikeyrityksiä, mukaan lukien useita tuoksuja: Purr (2010) ja Meow! (2011), Killer Queen (2013) ja Mad Potion (2015) sijoittavat Popchipsiin ja tulevat brändin edustajaksi vuonna 2012 ja julkaisivat mobiilisovelluspelinsä Katy Perry Pop joulukuussa 2015 Glu Mobilen kautta.

Henkilökohtainen elämä: Perry tapasi tulevan aviomiehen Russell Brandin kesällä 2009, ja pari kihlautui joulukuussa. He menivät naimisiin 23. lokakuuta 2010 Rajasthanissa Intiassa, mutta erosivat 14 kuukautta myöhemmin. Ilman prenupia Perry olisi voinut olla koukussa arviolta 22 miljoonan dollarin avioerosopimus . Loppujen lopuksi erottelu ratkaistiin paljon alemmilla ehdoilla. Hän alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuoden 2016 alussa ja kihlasi häntä helmikuussa 2019.

Kiinteistöt : Vuonna 2014 Katy solmi sopimuksen Los Angelesin katolisen arkkihiippakunnan kanssa ostamaan 8,5 hehtaarin kokoisen kiinteistön 1920-luvun kartanolla 14,5 miljoonalla dollarilla. Kaupan oli tarkoitus koostua 10 miljoonasta dollarista käteisenä ja 4,5 miljoonasta dollarista toisen omaisuuden muodossa kolmelle nunnalle, jotka olivat omistamassa kiinteistöä tuolloin. Valitettavasti muutama kuukausi myöhemmin ne nunnat, jotka olivat asuneet kartanossa vuosikymmenien ajan, tekivät erillisen sopimuksen myydä talo Dana Hollister -nimiselle liikenaiselle hieman korkeammalle summalle, joka olisi maksettu heidän tilaukselleen suoraan. Tämä aloitti vuosia kestäneen oikeustaistelun kiinteistöä vastaan. Yksi nunnista kuoli tuomioistuimessa. Viime kädessä Danalle määrättiin maksamaan 6,5 miljoonaa dollaria vahinkoa myynnin häiritsemisestä. Katyn mahdollisuus ostaa talo päättyi elokuussa 2019, mutta tämän kirjeen kirjoittamisen jälkeen arkkihiippakunta on tiettävästi avoinna sulkemiseen Katyn kanssa heti, kun hän pystyy hankkimaan nunnille riittävän korvaavan omaisuuden.

Vuonna 2017 hän käytti 19 miljoonaa dollaria hankkiakseen kartanon Beverly Hillsissä, jonka hän omistaa edelleen tähän päivään asti.

Vuonna 2018 hän käytti 7,5 miljoonaa dollaria toiseen Beverly Hillsin kotiin. Tämä oli perheenjäsenten käytössä, kunnes Katy päätti listata kiinteistön vuonna 2020 8 miljoonalla dollarilla.

Vuonna 2019, kun nunnaistuomioistuimen taistelu oli vihdoin päättymässä, Katy myi kaksi vierekkäistä kotia LA: n Runyon Canyonin alueella yhteensä 12,3 miljoonalla dollarilla.

Lokakuussa 2020 Katy ja Orlando maksoivat 14,2 miljoonaa dollaria noin 9 hehtaarin suuruisesta kiinteistöstä Montecitossa Kaliforniassa. Tässä on videokierros:

Yhteenveto : Katy Perryn nettovarallisuus on 330 miljoonaa dollaria. Joka vuosi yli vuosikymmenen ajan hän on ollut yksi maailman parhaiten palkattuista julkkiksista. Joina vuosina hän on ansainnut yli 50 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Hänen vuosiansiot ovat ylittäneet 100 miljoonaa dollaria yhdessä vuodessa.

Katy Perry Net Worth

Katy Perry

Nettovarallisuus: 330 miljoonaa dollaria
Palkka: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. lokakuuta 1984 (36 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,7 m)
Ammatti: Näyttelijä, muusikko, filantrooppi, laulaja-lauluntekijä, ääninäyttelijä, liikemies, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu