Keanu Reevesin nettovarallisuus

Kuinka paljon Keanu Reeves on arvoinen?

Keanu Reevesin nettovarallisuus: 360 miljoonaa dollaria

Keanu Reeves Nettovarallisuus, palkat ja uran ansiot : Keanu Reeves on näyttelijä, muusikko, tuottaja ja hyväntekijä, jonka nettovarallisuus on 350 miljoonaa dollaria. Vuosien varrella hän on esiintynyt kymmenissä elokuvissa, joista osa on ansainnut miljardeja dollareita lipputuloilla. Hän on kenties tunnetuin The Matrix- ja John Wick -fransiiseista.

Aikainen elämä: Keanu Charles Reeves syntyi Beirutissa Libanonissa 2. syyskuuta 1964. Hänen äitinsä Patricia on kotoisin Essexistä Englannista ja hänen isänsä Samuel on Havaijilta. Reevesin äiti tapasi isänsä, kun hän työskenteli pukusuunnittelijana Beirutissa. Vaikka hän vietti suuren osan varhaislapsuudestaan ​​maapallollaan ravissaan äitinsä kanssa, kun isä käveli perheen luona vasta kolmen vuoden ikäisenä, he asettuivat lopulta Torontoon ja tulivat Kanadan kansalaisiksi vuonna 1971. Dysleksian vaikeuttama Reevesin koulutus kärsi. Hänet karkotettiin useista lukioista. Hän kuitenkin kompensoi heikot arvosanat jäillä, erinomaisesti maalivahtina lukion jääkiekkojoukkueelle. Suoritettuaan Romeo ja Julian koulutuotannossa ja löytäessään rakkautensa suorituskykyyn, Reeves jätti jääkiekon ja koulun jatkaakseen näyttelijänuraa.

Varhainen ura: Aloitettuaan pienistä rooleista kanadalaisessa televisiossa, mainoksissa ja erilaisissa näyttämöteoksissa, Reeves ilmestyi ensimmäisen kerran valkokankaalle vuoden 1986 Youngbloodissa. Sitten hän sai useita rinnakkaisia ​​rooleja, mukaan lukien suurempi rooli kriitikoiden ylistämässä River's Edge -elokuvassa. Reeves saavutti yllätysliiketoiminnan menestyksellä vuoden 1989 huippuhitti Billillä ja Tedin erinomaisella seikkailulla, joka keräsi kotimaassa yli 40 miljoonaa dollaria. Reeves jatkoi pääosaa useissa suurissa ja itsenäisissä elokuvissa, mukaan lukien draama Point Break ja indie-kulttihitti My Own Private Idaho.

Menestys: Reeves karkotettiin A-listalle menestyksellä vuonna 1994 tapahtuneen Speed-elokuvan avulla, joka ansaitsi kaksi Oscar-palkintoa ja bruttotulot 350,5 miljoonaa dollaria kansainvälisesti ja kotimaassa. Reeves koki lisää menestystä pääosissa Matrix-franchising-trilogiassa, joka koostuu scifi-elokuvista, joiden bruttotulot olivat 1,6 miljardia dollaria. Hänen työnsä Neona otettiin hyvin vastaan ​​ja ylistettiin ja elokuvat olivat erittäin suosittuja.

Vuonna 2014 Reeves sai pääroolin nimihahmona toimintatrilleri John Wickissä, jossa hän soitti eläkkeellä olevaa hitmania. Elokuvat olivat sekä kriitikoiden ylistämiä että lipputulot. Hän jatkoi roolinsa kahdessa seuraavassa elokuvassa. Hänen John Wick -sarjaansa on tuottanut yli 500 miljoonaa dollaria lipputuloissa. Tämän kirjoituksen jälkeen Keanun elokuvat ovat keränneet yli 4,6 miljardia dollaria maailmanlaajuisessa lipputulossa inflaation sopeutumisen jälkeen.

Vuonna 2019 Skotlannin Glasgow isännöi KeanuConia, Euroopan ensimmäistä Keanu Reeves -elokuvafestivaalia. Se pidettiin 27. ja 28. huhtikuuta, ja siinä oli mukana yhdeksän hänen elokuvaansa kahden päivän aikana.

Keanu Reeves Ansiot Matriisista : Keanu sai Neon roolin Matriisissa, kun Will Smith hylkäsi osan. Hänen palkkansa oli oltava 10 miljoonaa dollaria. Hänelle annettiin myös pala taustaa, joka johti elokuvan yllätysmenestyksen ansiosta ensimmäisen elokuvan kokonaistuloihin 35 miljoonaa dollaria. Se on sama kuin noin 53 miljoonaa dollaria inflaation jälkeen. Elokuussa 2019 Warner Bros ilmoitti neljännestä Matrix-erästä.

DVD-myynnillä (The Matrix oli yksi kaikkien aikojen myydyimmistä DVD-levyistä) sekä toisen ja kolmannen elokuvan valtavan menestyksen ansiosta Keanun taustapalkinnot tekisivät hänestä lopulta kaikkien aikojen eniten palkattua näyttelijää yhdestä franchising-ohjelmasta. Keanu ansaitsi vähintään 120 miljoonaa dollaria bonuksia toisesta ja kolmannesta elokuvasta. Hänen kokonaistulot Matrixista kaikkien lähteiden kautta ylittää 200 miljoonaa dollaria tämän kirjoituksen jälkeen.

Keanu Reevesin nettovarallisuus

(Kuva: Emma McIntyre / Getty Images)

Keanu Reeves Palkan kohokohdat : Keanu ansaitsi vain 3000 dollaria debyyttinsä elokuvasta vuonna 1986 Youngblood. Hän ansaitsi 95 000 dollaria roolistaan ​​Bill & Tedin erinomaisessa seikkailussa. Hän ansaitsi 1,2 miljoonaa dollaria vuoden 1994 nopeudesta. Se on sama kuin noin 2 miljoonaa dollaria inflaation mukauttamisen jälkeen. Hän hylkäsi 11 miljoonaa dollaria ilmestyäkseen Speed-jatko-osassa. Hän sanoi olevansa poissa käytöstä, koska hän kiersi bändinsä kanssa. Hän ansaitsi 2 miljoonaa dollaria Johnny Mnemonicille ja 8 miljoonaa dollaria The Devil's Advocatelle.

Henkilökohtainen elämä: Jennifer Syme, joka oli Reevesin tyttöystävä 90-luvulla, synnytti kuolleena syntyneen tyttärensä, Ava Archer Syme-Reevesin, 24. joulukuuta 1999. Suru vaikutti heidän suhteisiinsa ja he erosivat useita viikkoja myöhemmin. Huhtikuussa 2001 Syme joutui auto-onnettomuuteen ja kuoli iskujen seurauksena. Reeves oli määrä tuolloin aloittaa kuvaamisen The Matrix jatkoa back-to-back ja etsinyt aikaa käsitellä tapahtuma ennen kuin hän aloitti kuvaamisen. Vuonna 2008 hän treffasi China Chow'ta. Hän ei ole koskaan ollut naimisissa, ja hän on tunnetusti tiukka rakkauselämästään.

Reeves ei ole uskonnollinen, mutta on kiinnostunut buddhalaisuudesta ja kuvailee itseään hengelliseksi.

Kaksi vaeltajaa rikkoi Keanun taloa Hollywoodin kukkuloilla vuonna 2014. Ensimmäinen tapahtui 12. syyskuuta, kun hän heräsi kirjastossaan olevalle vahtimestarille, joka kertoi hänelle olevan siellä tapaamassa häntä. Hän soitti poliisiin keskusteltuaan rauhallisesti hänen kanssaan. Kolme päivää myöhemmin toinen seuraaja murtautui kotiinsa portin kautta, jonka Reevesin siivoojat jättivät lukitsematta. Stalker riisui ja kävi suihkussa kylpyhuoneessa ennen uimista alastomana uima-altaassaan. Reeves ei ollut tuolloin kotona, mutta siivoushenkilöstö ilmoitti poliisille ja vaeltaja poistettiin.

Reevesillä on syövän hyväntekeväisyysjärjestö, jonka hän perusti, mutta päätti olla liittämättä nimeään siihen. Hän tukee PETA: ta, Stand up to Cancer ja SickKids Foundation.

Muihin näyttelemisen ulkopuolisiin hankkeisiin nähden Reeves soitti bassokitaraa Dogstar-yhtyeessä monien vuosien ajan 90-luvulla. Lisäksi hän on innokas moottoripyöräilijä ja perusti räätälöityjä moottoripyöriä rakentavan yrityksen, Arch Motorcycle Companyn. Hän myös perusti tuotantoyhtiön nimeltä Company Films. Reeves on pienen X Artists 'Books -lehden perustaja. Hän on itse kirjoittanut kaksi kirjaa, Oodi onnelle ja varjot.

Keanu Reevesin nettovarallisuus

Keanu Reeves

Nettovarallisuus: 360 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. syyskuuta 1964 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 1 tuumaa (1,86 m)
Ammatti: Näyttelijä, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020

Keanu Reevesin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Matrix Revolutions 15 000 000 dollaria 15% bruttomäärästä
  • Matrix latasi 15 000 000 dollaria 15% bruttomäärästä
  • Korvaukset 12 500 000 dollaria
  • Matrix 10 000 000 dollaria 10% bruttomäärästä
  • Paholaisen asianajaja 8 000 000 dollaria
  • Johnny Mnemonic 2 000 000 dollaria
  • Nopeus 1 200 000 dollaria
  • Youngblood 3000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu