Keenen Ivory Wayansin nettovarallisuus

Paljonko Keenen Ivory Wayans on arvoinen?

Keenen Ivory Wayansin nettovarallisuus: 65 miljoonaa dollaria

Keenen Ivory Wayansin nettovarallisuus: Keenen Ivory Wayans on amerikkalainen koomikko, näyttelijä, kirjailija, tuottaja ja ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 65 miljoonaa dollaria. Hän on Wayansin viihdyttäjien perhe, ja monissa hänen elokuvissaan on joko elokuva tai jotkut hänen perheenjäsenistään.

Varhainen elämä ja uran alku: Keenen Ivory Desuma Wayans vanhempi syntyi Harlemissa New Yorkissa 8. kesäkuuta 1958. Hänen äitinsä Elvira Alethia oli koti- ja sosiaalityöntekijä, ja hänen isänsä Howell Stouten Wayans työskenteli supermarketin johtajana. Hänellä on yhdeksän sisarusta. Hän osallistui Seward Parkin lukioon ja sai teknisen apurahan Tuskegeen yliopistoon. Hän kuitenkin keskeytti yliopiston lukukauden ennen valmistumistaan ​​keskittyä komediaan.

Ensimmäisen esityksensä aikana Improv-komediaklubilla New Yorkissa Wayans tapasi näyttelijä / ohjaaja Robert Townsendin. Townsend opetti Wayansille komedialiiketoimintaa ja jopa ajoi yhdessä Los Angelesiin, kun Wayans muutti Kaliforniaan vuonna 1980. Kaksi jatkoivat yhteistyötä, jopa coworking ja costarring vuonna 1987 Hollywood Shuffle -elokuvassa. Tämän uransa alkuvaiheessa Wayansilla oli myös näyttelijärooleja televisio-sarjoissa, kuten Rakkautta ja kunniaa (1983) ja Hill Street Blues. Hollywood Shufflen menestys auttoi Wayansia saamaan rahoitusta vuoden 1988 elokuvalleen 'Minä teen sinulle sokea', jonka hän sekä ohjasi että näytteli.

Getty

Ura: Hänen suosionsa ja maineensa kasvaessa Fox Broadcasting Company lähestyi Wayansia ja tarjosi hänelle oman esityksensä. Hän halusi tehdä samanlaisen esityksen kuin Saturday Night Live -komediashow, mutta värillisillä ihmisillä ja rohkeammalla, epäpyhimmällä sisällöllä. Siten Wayans loi luonnoskomediaesityksen 'Elävässä värissä', joka juoksi Fox-verkostossa vuosina 1990-1994. Monet hänen perheenjäsenistään esiintyivät tässä näyttelyssä, mukaan lukien Damon Wayans, Kim Wayans, Shawn Wayans ja Marlon Wayans. sen ansiota ei ole pelkästään uran aloittaminen, vaan muun muassa Jim Carrey, David Alan Grier, Jamie Foxx, Alexandra Wentworth ja Kim Coles. Jennifer Lopez sai myös alkunsa näyttelyssä Fly Girl -tanssijana.

Wayans toimi myös mielettömän menestyvän Scary Movie -franchisin ohjelmassa ja kirjoitti, tuotti, ohjasi tai näytteli elokuvissa White Chicks, Hollywood Shuffle, I Gonna Git You Sucka, A Low Down Likainen häpeä, Mo Money, Blankman, The Wayans Brothers, Vaimoni ja lapset, Dance Flick, Pieni mies, Happy Ends, Major Payne ja Uusi tyttö , vain muutama menestyvän perheen televisio- ja elokuvaprojektista.

Hän isännöi talk-showansa 'The Keenan Ivory Wayans Show' vuosina 1997-1998, ja oli myös show'n vastaava tuottaja. Vuosina 2014--2015 hän oli tuomari tv-sarjassa Last Comic Standing. Wayans voitti Primetime Emmy -palkinnon vuonna 1991 elokuvasta 'In Living Colour', ja hänet nimitettiin myös viiteen Primetime Emmyyn samaan sarjaan. Vuonna 2004 hän voitti kaksi BET-komediapalkintoa elokuvasta White Chicks erinomaisesta ohjauksesta ja erinomaisesta kirjoittamisesta. Hänet on myös nimitetty Razzie-palkinnoille ja The Stinkers Bad Movie Awards -palkinnoille sekä Littlemanille että White Chicksille.

Henkilökohtainen elämä: Wayans meni naimisiin vaimonsa Daphnen kanssa kesäkuussa 2001, ja heillä oli yhdessä viisi lasta. Pari on kuitenkin erotettu vuodesta 2004. Hän on ollut romanttisessa yhteydessä näyttelijä Brittany Danieliin.

Kiinteistöt : Vuonna 2007 Keenan maksoi 2,6 miljoonaa dollaria kodista Tarzanassa Kaliforniassa. Marraskuussa 2020 hän listasi tämän myytävän kodin 3,2 miljoonalla dollarilla.

Keenen Ivory Wayansin nettovarallisuus

Keenen Norsunluu Wayans

Nettovarallisuus: 65 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 8. kesäkuuta 1958 (62 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,91 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvaohjaaja, käsikirjoittaja, elokuvantuottaja, koomikko, televisiotuottaja, televisio-ohjaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu