Keith Urban Net Worth

Kuinka paljon Keith Urban Worth on?

Keith Urbanin nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria

Keith Urbanin palkka

5 miljoonaa dollaria

Keith Urban Nettovarallisuus: Keith Urban on Uudessa-Seelannissa syntynyt ja Australiassa kasvanut kantrimusiikin laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja, jonka nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria. Hänen menestyksensä alkoi debyyttialbumillaan 'Keith Urban' (1991), ja se on jatkunut melkein 20 vuotta.

Varhainen elämä ja uran alku: Keith Lionel Urban syntyi Whangareissa, Uudessa-Seelannissa 26. lokakuuta 1967. Hän varttui Caboolturessa Queenslandissa Australiassa, missä hänen isänsä omisti lähikaupan. Hän otti lapsena kitaratunteja opettajalta Sue McCarthylta ja alkoi osallistua paikallisiin musiikkikilpailuihin.

Vuonna 1983 Urban osallistui Australian TV-lahjakkuuden New Faces -näyttelyyn. Loppuvuodesta 1980 hän jatkoi läsnäolonsa rakentamista Australian kantrimusiikissa esittämällä televisio-ohjelmia, kuten The Reg Lindsay Country Homestead TV -ohjelma ja Mike McClellan's Music Program, sekä paikoissa, kuten Pohjois Suburbs Country Musiikkiklubi Bald Hillsissä.

Musiikin ura: Vuonna 1990 Urban allekirjoitti ennätyssopimuksen EMI: n kanssa Australiassa. Hän julkaisi oman nimensä ensimmäisen debyyttialbuminsa 'Keith Urban' vuonna 1991 ja kierteli Slim Dustyn varmuuskopiona vuosina 1993-1994. Hänen ensimmäinen esiintymisensä Grand Ole Opryssä oli itse asiassa Dustyn tuki. Vuonna 1992 Urban muutti Nashvilleen, Tennessee. Hän aloitti kirjoittamisen Vernon Rustin kanssa, ja he kirjoittivat kappaleita, kuten Toby Keithin '' Jeesus saa kateutta joulupukille '' (1995), 4 Runnerin '' Hän oli (tämä on nyt) '' (1996) ja Raybon-veljen 'Tangled'. Rakasta ylöspäin (1997).

Vuonna 1999 Urban julkaisi amerikkalaisen debyyttialbuminsa, jolla oli myös oma nimi. Yksittäinen 'Your Everything' osui nro 4, mikä teki hänestä ensimmäisenä Uuden-Seelannin urospuolisen esiintyjän, joka saavutti Top 10 -merkin Yhdysvaltojen maakaavioissa. Sen seuranta, single 'Mutta Jumalan armon puolesta', oli hänen ensimmäinen osuma nro 1. Vuonna 2001 Academy of Country Music Awards -palkinnoissa hän voitti Top New Male Vocalist Award -palkinnon ja hän voitti Horizon-palkinnon 2001 Country Music Association Awards -palkinnolla.

Hänen toinen amerikkalaisen albuminsa 'Golden Road' julkaistiin vuonna 2002. Albumin 13 kappaleesta Urban tuotti niistä seitsemän yksin ja tuotti loput kuusi Dann Huffin kanssa. Albumin ensimmäinen single Somebody Like You vietti kuusi viikkoa ykkönen, ja neljäs singleni 'You'll Think of Me' voitti hänelle Grammy-palkinnon parhaasta miesmaalaulu-esiintymisestä vuonna 2005. Syyskuussa 2015 , Kultainen tie -sertifioitu kolminkertainen platina, jonka myynti oli 3 miljoonaa kappaletta. Tukeakseen Bryan Adamsia Yhdistyneen kuningaskunnan ja Irlannin kiertueellaan, Urban esiintyi ensimmäistä kertaa Euroopan yleisön edessä.

Levy 'Be Here' julkaistiin vuonna 2004, ja johtavasta singlestä 'Days Go By' tuli hänen viides ykköshitti maan listalla. Hänen vuoden 2006 singlensä 'Once in a Lifetime' debytoi numerolla 17, ja se saavutti tuolloin uuden ennätyksen eniten debyyttivälle maasinglelle, jonka se saavutti sijalle 6. Seuraava seuraava 'Stupid Boy' nousi sijalle 3. kaavioita, ja voitti Urbanille toisen Grammy-palkinnon parhaasta mies Country-lauluesityksestä vuonna 2007. Molemmat kappaleet olivat pois hänen vuoden 2006 albumistaan ​​'Love, Pain & the Whole Crazy Thing'. Vuonna 2008 Urban aloitti Love, Pain and the Whole Crazy Carnival Ride World Tour -tapahtuman maanmieslaulaja Carrie Underwoodin kanssa.

John Shearer / Country Rising / Getty Images

Urbanin muut albumit ovat 'Defying Gravity' (2009), 'Get Closer' (2010), 'Fuse' (2013), 'Ripcord' (2016) ja 'Graffiti U' (2018). Omien albumiensa lisäksi merkittäviä sinkkuja Urban on esiintynyt vierailevana artistina mm. 'Start a Band' (2008), duetto Brad Paisleyn 'Blue Sky' ja Emily West Tim McGrawin singlen 'Highway Don't Care' ( 2013), jossa Urban pelaa kitaraa ja vuoden 2015 duetti Eric Churchin kanssa, 'Raise' Em Up '.

Television esiintymiset: Marraskuussa 2011 Urban liittyi Australian todellisuuslaulukilpailun The Voice näyttelijöihin yhtenä neljästä valmentajasta. Hän jätti näyttelyn yhden kauden jälkeen. Fox Broadcasting Company ilmoitti syyskuussa 2012, että Urban tulee liittymään American Idolin kahdestoista kauden tuomaristoon. Hän korvasi Steven Tylerin ja tuomarasi Randy Jacksonin, Mariah Careyn ja Nicki Minajin rinnalla. Hän palasi kausiksi 13, 14 ja 15.

Kitaralinja: Urban ilmoitti konsertissa Tampassa, Floridassa, lokakuussa 2013 myyvänsä kitaroita ja tarvikkeita Home Shopping Networkin (HSN) kautta. Kuuden kuukauden aikana HSN tarjosi kitarapaketteja kahdesti, ja niitä myytiin 42 000 kappaletta. Osa myyntituotoista meni The Hollandin Opus-säätiölle ja Grammy-säätiölle.

Henkilökohtainen elämä: Urban on Uuden-Seelannin, Australian ja Yhdysvaltojen kansalainen. Tammikuussa 2005 Urban tapasi australialaisen näyttelijän Nicole Kidman G'Day LA: ssa, Australiaa mainostavassa Hollywood-tapahtumassa. He alkoivat seurustella kuusi kuukautta myöhemmin ja menivät naimisiin kesäkuussa 2006. Heillä on kaksi tytärtä yhdessä, Sunday Rose (s. 2008) ja Faith Margaret (s. 2010).

Urban on kamppaillut päihteiden väärinkäytön kanssa. Asuessaan Nashvillessä 1990-luvulla hän käytti usein kokaiinia. Hän kirjasi itsensä Cumberland Heightsiin, Nashvillen hoitokeskukseen vuonna 1998. Hän ilmoittautui kuntoutukseen toisen kerran vuonna 2006, tällä kertaa Betty Fordin keskuksessa Kaliforniassa.

Vuonna 2007 Urban nosti oikeudenkäynnin New Jersey -maalarille, jolla oli sama nimi ja joka omisti verkkosivuston KeithUrban.com, koska hän halusi hankkia verkkotunnuksen. Maalari haastoi kanteen, ja oikeusjuttu lopulta ratkaistiin maalarin hyväksi.

Mike Windle / Getty Images

Kiinteistöt : Keith Urban ja Nicole Kidman omistavat kiinteistöjä yhteensä vähintään 30 miljoonan dollarin arvosta ympäri maailmaa. Tässä on yhteenveto heidän merkittävistä nykyisistä ja entisistä ominaisuuksistaan:

Vuonna 2007 Keith ja Nicole maksoivat 2,7 miljoonaa dollaria kiinteistöstä Franklinissä, Tennessee. He listasivat vuonna 2016 myytävän kiinteistön hintaan 3,45 miljoonaa dollaria ja hyväksyivät lopulta 2,7 miljoonaa dollaria vuonna 2018.

Vuonna 2008 he maksoivat 3,5 miljoonaa dollaria vaikuttavasta 12 000 neliömetrin kartanosta yhdessä Nashvillen ylellisimmistä kaupunginosista. Tämä on ollut heidän ensisijainen asuinpaikkansa (lähinnä valtion tuloverotuksen nollan vuoksi). Myös vuonna 2008 he maksoivat vähän alle 5 miljoonaa dollaria kodista Beverly Hillsissä Kaliforniassa. Vuonna 2008 he maksoivat myös 4,1 miljoonaa dollaria 111 hehtaarin maatilalta Bunya Hillissä Australiassa.

Vuonna 2009 he ostivat kattohuoneiston Sydneyssä 4,2 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2012 he maksoivat 4,85 miljoonaa dollaria viereisestä yksiköstä valtavan kattokerroksen luomiseksi.

Vuonna 2010 he maksoivat 9,6 miljoonaa dollaria dupleksista New Yorkissa. Asunto on merkittävä auton hissillä, joka vie sinut suoraan kadulta huoneistosi ovelle.

Keith Urban Net Worth

Keith Urban

Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria
Palkka: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. lokakuuta 1967 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Muusikko, kitaristi, laulaja, lauluntekijä, pianisti, säveltäjä, näyttelijä
Kansalaisuus: Australia
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu