Kelly Ripa Nettovarallisuus

Paljonko Kelly Ripa on arvoinen?

Kelly Ripa Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria

Kelly Ripan palkka

22 miljoonaa dollaria

Kelly Ripa nettovarallisuus ja palkka: Kelly Ripa on New Jerseyssä syntynyt näyttelijä ja päivä TV-isäntä, jonka nettovarallisuus on 120 miljoonaa dollaria. Kelly Ripan vuosipalkka on 22 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Kelly Maria Ripa syntyi 2. lokakuuta 1970 Berliinissä New Jerseyssä. Hän on Camdenin piirikunnan demokraattisen piirikunnan virkailijan Joseph Ripan ja kodinhoitajan Esterin tytär. Hänen sisarensa Linda on lastenkirjailija. Sisaret vanhemmat kasvattivat roomalaiskatolisen. Kelly on perheessään ensimmäinen näyttelijä. Hän on opiskellut balettitanssija ja varttui pianoa soittamalla. Opiskellessaan itäisessä alueellisessa lukiossa New Jerseyssä draamaopettaja kannusti häntä jatkamaan näyttelijäuraa. Hän esiintyi paikallisissa teatterituotannoissa ja osallistui Camden County Collegeen, mutta jätti lähtemään muuttamaan New York Cityyn näyttelemään.

Ura: Ripa alkoi nopeasti saada paikallisia TV-keikkoja, ja hänen ensimmäinen valtakunnallinen TV-näyttely oli vuonna 1986, jolloin hänet valittiin tavalliseksi tanssijaksi Dancin 'On Air -ohjelmaan. Tämä johti myöhemmin työpaikkaan Dance Party USA: ssa.

Ripa nousi ensimmäisen kerran kuuluisuuteen vuonna 1990 pelatessaan juhlatyttö Hayley Vaughn Santosta ABC: n saippuaoopperassa 'Kaikki lapseni'. Hän esiintyi saippuaoopperassa vuosina 1990-2002 ja tapasi myös tulevan aviomiehensä, näyttelijän Mark Consuelos , ollessaan esityksessä. Kaikkien lasteni jälkeen hän työskenteli sitcomilla 'Toivo ja usko'.

Helmikuusta 2001 lähtien Ripa on ollut isäntänä aamupuheohjelmassa 'Live with Regis and Kelly', samalla kun hän on edelleen toiminut useissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, kuten Toivo ja usko ja Kadonnut. Ripan ja hänen costar Regis Philbinin välinen kiusaaminen ja erinomainen kemia houkuttelivat näyttelyyn monia uusia faneja ja saivat tähtien arvosanat. He tulivat tunnetuksi avaamalla ilmaa henkilökohtaisesta ja perhe-elämästään. Heidän katsojaosuutensa oli keskimäärin noin 6 miljoonaa katsojaa päivässä.

Kellystä tuli näyttelyn johtaja, kun Philbin jäi eläkkeelle tammikuussa 2011, ja hänellä oli joukko vierailevia isäntäjää, kun näyttely tunnettiin nimellä Live! Kellyn kanssa. Michael Strahanista tuli hänen uusi isäntänsä vuonna 2012, ja ohjelman otsikko muutettiin Live! Kellyn ja Michaelin kanssa. Kun Strahan lähti näyttelystä vuonna 2016, se muutettiin takaisin Live! Kellyn kanssa. Vuonna 2017 Ryan Seacrestistä tuli hänen uusi isäntänsä ja näyttelyn otsikko muutettiin Live! Kellyn ja Ryanin kanssa.

(Kuva: Noam Galai / Getty Images)

Muu työ: Ripa on ollut 7 Up-, Tide-, Pantene- ja muiden yritysten edustaja. Hänellä on myös tuottelias ääniuran kaltaisia ​​projekteja kuten 'Kim Possible', 'Delgo' ja 'Fly Me to the Moon'. Vaikka hänet tunnetaan parhaiten päiväsaikaan tekemästään televisiosta, hänellä on myös muutama elokuvakrediitti nimelleen, mukaan lukien vuoden 1996 arvostettu Marvin's Room, jossa hän toimi yhdessä Meryl Streepin ja Leonardo DiCaprion kanssa.

Tunnustukset: Ripa voitti viisi saippuaoopperan digipalkintoa ja kolme päiväsaikaan Emmy-palkintoa All My Children -teoksestaan. Kelly voitti päiväsaikaan Emmy-palkinnon erinomaisesta Talk Show -isännästä yhdessä isännän kanssa Regis Philbin vuosina 2001, 2011, 2012, 2015 ja 2016. Näyttely voitti Daytime Emmyn erinomaisesta talk-showsta 24. vuotena. Kelly on nimetty useille People's Choice Awards -palkinnoille työstään Live! Hänelle annettiin tähti Hollywoodin kuuluisalla kävelykadulla vuonna 2015. Ripa otettiin mukaan New Jerseyn kuuluisuuteen vuonna 2017.

Henkilökohtainen elämä: Ripa tapasi näyttelijänsä Mark Consuelosin vuonna 1995 Kaikki lapseni -ryhmässä. He kuoli 1. toukokuuta 1996. Heillä on kolme yhteistä lasta: Michael Joseph (s. 1997), Lola Grace (s. 2001) ja Joaquin Antonio (s. 2003). Ripan ensimmäisen livenä! Regis-kokeilun kanssa 1. marraskuuta 2000 julkkikset olivat yksi vieraista. Hän arvasi tarkasti, että Ripa oli raskaana toisen lapsensa kanssa.

Kelly Ripa Kiinteistöt : Kelly ja Mark omistavat useita koteja ympäri maata. Vuonna 2005 Kelly ja Mark käytti 9 miljoonaa dollaria 6700 neliömetrin kotiostokseen New Yorkissa. Lopulta hän myi kodin 3 miljoonan dollarin voitolla. Toukokuussa 2014 he myivät toisen NYC-kodin 24,5 miljoonalla dollarilla. Nykyään heidän ensisijainen asuinpaikkansa on antaa NYC: n kaupunkitalo, jonka arvo on vähintään 30 miljoonaa dollaria. Viisikerroksisessa kodissa on hissi, joka vie ihmiset yksityiselle kattoterassille ja puutarhaan. Lomaa varten heillä on hiihtokoti Telluride, Colorado ja rantakoti Hamptonsissa. Pari osti Hamptons-kodin 2,35 miljoonalla dollarilla vuonna 2004. On todennäköistä, että tämän kodin arvo on tänään 10-15 miljoonaa dollaria. Heidän yhdistetyn kiinteistösalkunsa arvo on vähintään 45 miljoonaa dollaria.

Kelly Ripa Nettovarallisuus

Kelly Ripa

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Palkka: 22 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. lokakuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Näyttelijä, juontaja, television tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Kelly Ripa Ansiot

  • Live Kellyn ja Michaelin kanssa 36 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu