Kendrick Lamar Nettovarallisuus

Kuinka paljon Kendrick Lamar on arvoinen?

Kendrick Lamar Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria

Kendrick Lamar nettovarallisuus: Kendrick Lamar on amerikkalainen räppäri, jonka nettovarallisuus on 75 miljoonaa dollaria. Hän on yksi suosituimmista ja eniten palkattuista rappaajista planeetalla. Tähän mennessä hän on ansainnut yli 180 miljoonaa dollaria urallaan. Pelkästään vuonna 2018 hän ansaitsi 60 miljoonaa dollaria, mikä teki hänestä yhden vuoden parhaiten palkattuista viihdyttäjistä.

Aikainen elämä: Kaliforniassa Comptonissa 17. kesäkuuta 1987 syntynyt Kendrick Lamar, joka tunnetaan myös nimellä Kendrick Lamar Duckworth, alkoi räppää, kun hän oli vielä peruskoulussa, idoliensa innoittamana. Tupac Shakur ja Tohtori Dre . Lamarin vanhemmat olivat muuttaneet Chicagon eteläpuolelta Comptoniin kolme vuotta ennen hänen syntymää, koska hänen isänsä oli ollut voimakkaasti mukana jengitoiminnassa ja äiti oli asettanut uhkavaatimuksen heidän pakenemiselle yhdessä. Äiti antoi Kendrickille etunimen Eddie Kendricksin The Temptations kunniaksi. Huolimatta ympäristöstään ja perheen pyrkimyksistä päästä toimeen, hän kuvasi hyviä muistoja lapsuudesta ja oli suora opiskelija, joka keräsi palkittuja esseitä ja vaikuttavia testipisteitä Comptonin Centennial High Schoolissa.

Ura: Lamar julkaisi ensimmäisen miksauksensa (Youngest Head Nigga in Charge) 16-vuotiaana vielä lukiossa ja herätti välittömästi paikallisten levy-yhtiöiden huomion. Hän allekirjoitti Top Dawg Entertainmentin kanssa 2000-luvun alkupuolella ja julkaisi sen jälkeen toisen miksauksen. Vuodet 2008 ja 2009 toivat lisää tunnustusta, mukaan lukien esiintyminen Jay Rockin 'All My Life (in the Ghetto)' musiikkivideossa ja allekirjoittaminen yhdessä Lil Wayne . Kun hän oli allekirjoittanut Lil Waynen kanssa, hän alkoi kutsua itseään Kendrick Lamariksi, eikä hänen näyttämönimensä K. Dot. Sitten hän julkaisi toisen miksauksen ja julkaisi uudelleen aikaisemman nauhan, jolla oli oikea nimi. Vuosina 2010 ja 2011 hän kiersi laajasti, julkaisi suositun miksauksen ja itsenäisen albumin. Hänen ensimmäinen suuri studioalbuminsa 'good kid, m.A.A.d city' julkaistiin 22. lokakuuta 2012 Interscope Recordsin ja Aftermath Entertainmentin alla. Albumia myytiin yli 1,1 miljoonaa kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa. Lamar esitti levyn ensimmäiset singlet 'Swimming Pools (Drank)' ja 'Poetic Justice' debyyttinsä esiintyessä Saturday Night Live -elokuvassa. Hän esiintyi myös Adam Levinen ja The Lonely Islandin rinnalla digitaalisessa lyhytelokuvassa, joka inspiroi YOLO-singleä.

Studio-albumien ulkopuolella Kendrick on esiintynyt kymmenillä sinkuilla, joissa on mukana monia suosittuja taiteilijoita, kuten Big Sean, Robin Thicke, Drake, 2 Chainz, Birdman ja J. Cole. Lamarin toinen studioalbumi, Good Kid, m.A.A.d city, julkaistiin vuonna 2012 ja saavutti ykkössijan USA: n R & B / Hip-Hop -listalla sekä 2. sija Billboard 200 -listalla.

Syyskuussa 2013 Kanye West ilmoitti, että Kendrick Lamar tukee häntä ensimmäisellä soolokiertueellaan viiden vuoden aikana tukemaan Yeezus-albumia. Seuraavassa kuussa Lamar esiintyi Eminemin kahdeksannella studioalbumilla, The Marshall Mathers LP 2. Kuukausi sen jälkeen, marraskuussa, GQ-aikakauslehti valitsi hänet vuoden räppäriin. Lamar nimitettiin seitsemälle Grammylle vuonna 2014, mukaan lukien vuoden paras uusi taiteilija ja albumi, mutta hän ei noutanut palkintoja. Lamar esiintyi Taylor Swiftin 'Bad Blood' remiksissä toukokuussa 2015, ja single saavutti Billboard-listan ykkönen, ja musiikkivideo antoi heille Grammyn parhaaksi musiikkivideoksi sekä MTV Video Music Award -palkinnon Vuoden video.

Hänen albuminsa To Pimp a Butterfly julkaistiin vuonna 2015 ja saavutti 1. sijan Billboard 200 -listalla Yhdysvalloissa sekä Australiassa, Kanadassa, Uudessa-Seelannissa ja Isossa-Britanniassa. Levyä arvostettiin kriittisesti ja kehuttiin sen monipuolisesta äänestä ja luovuudesta, ja monet kriitikot kuvasivat sen olevan 'uraauurtava' kyvystään taivuttaa hiphopin 'sääntöjä'. Kendrick otti viisi Grammyä 58. seremoniassa elokuvaan To Pimp a Butterfly, mukaan lukien paras rap-albumi.

Kendrick Lamar Nettovarallisuus

(Kuva: Kevork Djansezian / Getty Images)

Lamarin seuraava albumi, Damn, julkaistiin vuonna 2017 ja saavutti 1. sijan Billboard 200 -listalla ja Kanadassa. Hänen menestynein singlensä 'Humble' saavutti ykkönen Billboard Hot 100-, US R & B / Hip-Hop- ja US Rap -listoilla. Lamarin muita menestyviä sinkkuja ovat kappaleet 'Swimming Pools (Drank)', 'DNA' ja paljon muuta. Toukokuuhun 2017 mennessä Damn oli sertifioitu platinaksi. 60. vuotuisessa Grammy-palkinnossa hän voitti parhaan rap-albumin, parhaan rap-esityksen, parhaan räppilaulun, parhaan musiikkivideon ja parhaan räpin / laulun. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana Kendrick Lamar ansaitsi lähes 60 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan.

Damnin menestyksen jälkeen Lamar tuotti ja kuratoi ääniraidan Marvelin Black Pantherille. Kriitikot ja yleisö ylistivät levyä yleisesti. Hän ansaitsi Oscar-ehdokkuuden parhaasta alkuperäisestä kappaleesta kappaleesta All the Stars.

Lamar debytoi näyttelijänä Starz-draamasarjassa 'Power' heinäkuussa 2018. Hän soitti dominikaanista Laces-nimistä huumeriippuvaa. Läheinen ystävä ja yhteistyökumppani 50 Cent toimii sarjan tuottajana ja pyysi Lamarin näyttelijää. Arvioijat ja yleisö arvostivat hänen työtäan kriittisesti.

Tunnustukset: Uransa aikana Kendrick on voittanut kolmetoista Grammy-palkintoa, esiintynyt Time 100 -listalla vaikutusvaltaisimpien ihmisten kanssa ja saanut kaksi kansalaista kunniamerkkiä. Hänen albumi 'Damn' voitti vuoden 2018 Pulitzer-musiikkipalkinnon, ja hän teki historiaa olemalla ensimmäinen ei-jazz- tai klassikkotaiteilija, joka on koskaan voittanut palkinnon. Maailmanlaajuisesti arvostettu ajatuksia herättävistä sanoituksista ja riimeistä Lamar on esiintynyt monien julkaisujen kaikkien aikojen parhaiden räppääjien luetteloissa.

Henkilökohtainen elämä: Lamar kihlasi Whitney Alfordin kanssa vuonna 2015. Heillä oli ensimmäinen lapsi vuonna 2019.

Lemar on entinen kannabiksen käyttäjä ja käännynnäinen, uskollinen kristitty. Vuoden 2012 presidentinvaaleissa Lamar ilmoitti, ettei hän aikonut äänestää. Vaaleja edeltävinä päivinä hän kuitenkin käänsi väitteen ja sanoi aikovansa äänestää Barack Obaman puolesta.

Kendrick Lamarin uran ansaitseminen vuosittain:
2013 - 9 miljoonaa dollaria
2014 - 9 miljoonaa dollaria
2015 - 12 miljoonaa dollaria
2016 - 19 miljoonaa dollaria
2017 - 30 miljoonaa dollaria
2018 - 60 miljoonaa dollaria
2019 - 39 miljoonaa dollaria

Kaikki yhteensä: 178 miljoonaa dollaria

Kendrick Lamar Nettovarallisuus

Kendrick Lamar

Nettovarallisuus: 75 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. kesäkuuta 1987 (33 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: Räppäri, lauluntekijä, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu