Kenneth Copelandin nettovarallisuus

Paljonko Kenneth Copeland on arvoinen?

Kenneth Copelandin nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria

Kenneth Copelandin nettovarallisuus : Kenneth Copeland on yhdysvaltalainen kirjailija, julkinen puhuja, televisioelokuvaaja ja muusikko, jonka nettovarallisuus on 300 miljoonaa dollaria. Viime vuosina Kenneth on herättänyt kiistoja ylellisestä elämäntavastaan, joka sisältää useita yksityisiä suihkukoneita (mukaan lukien yhden, joka hankittiin Tyler Perryltä ilmoitetulta 20 miljoonan dollarin arvosta) ja useita kartanoita.

Kenneth Copeland syntyi Lubbockissa, Texasissa joulukuussa 1936. Hänen Kenneth Copelandin ministeriönsä sijaitsevat Tarrantin piirikunnassa Teksasissa, ja Copeland saarnaa runsautta ja vaurautta, jota kutsutaan yleisesti vaurauden evankeliumiksi. Hänen palvelutyönsä tapahtuu television, kirjojen, DVD- ja CD-levyjen kautta. Ennen kuin hän kääntyi kristinuskoon vuonna 1962, Copeland oli levytysartisti ja sai Top 40 -hitti singlellä 'Pledge of Love'.

kautta Kenneth Copeland Ministries / wikimedia commons

Kenneth Copelandin varallisuus : Kenneth on herättänyt paljon kiistoja, jotka liittyvät hänen vaurauteensa ja luottavaisuuteensa kirkon varoihin tukeakseen hänen ylellistä elämäntapaansa. Kenneth ja hänen vaimonsa Gloria kertoivat elävänsä 6,3 miljoonan dollarin järvenrannan kartanossa, jonka väitetään rahoittavan myös hänen kirkkonsa. On raportoitu, että Copeland voi olla jopa 750 miljoonan tai jopa miljardin dollarin arvoinen. Hän ei ole kiistänyt raportteja varallisuudestaan ​​ja vahvistanut ainakin yhdelle toimittajalle, että hän oli 'erittäin varakas mies', viitaten öljy- ja kaasuinvestointeihin ja varauksiin eri kiinteistöissään.

Yksityiset suihkukoneet : Eri raporttien mukaan Copeland käytti kirkon lahjoituksia saadakseen 20 miljoonan dollarin Gulfstream V -suihkukoneen Tyler Perry . Ostettuaan suihkukoneen hän aiheutti ylimääräisiä kiistoja pyytämällä seuraajiaan lahjoittamaan ylimääräiset 17 - 20 miljoonaa dollaria lentokentän kiitotien ja hallin parantamiseksi.

Hänen väitetään käyttäneen tätä suihkukonetta matkoihin lomakohteisiin ja moniin muihin henkilökohtaisiin lomiin. Hän ilmoitti aiemmin, että hän ei halua lentää kaupallisesti, koska hän ei 'halua päästä putkeen, jossa on joukko demoneja'. Vuonna 2009 Kenneth pyysi, että hänen 3,6 miljoonan dollarin yksityiselle suihkukoneelleen annettaisiin verovapaa asema IRS: ltä. Hänen pyyntönsä hylättiin.

Toukokuussa 2019 ilmoitettiin kohtaavansa Copelandin yksityisellä lentokentällä kysyäkseen häneltä, kuinka hän voisi perustella niin ylellisen elämäntavan. Tuloksena oleva video meni virukseen sen jälkeen, kun Kenneth reagoi kysymyksiinsä erittäin oudolla tavalla. Katso koko video itsellesi:

Kiistat : Copeland on ollut mukana monissa kiistoissa. Vuonna 2008 Mike Huckabee esiintyi ohjelmassaan useita kertoja mainostaakseen kirjaa. Huckabee käytti myös ministeriöitä varojen keräämiseen presidenttikampanjaansa varten. Tapahtumat saivat Yhdysvaltain valtiovarainministeriö kyseenalaistamaan kirkon verovapauden.

Maaliskuun puolivälissä 2020 Kenneth aiheutti uusia kiistoja, kun hän väitti parantaneensa ja suojaavansa katsojansa koronavirukselta puhaltamalla 'Jumalan tuulen' kohti televisiota (hänen hengitystään).

Kenneth Copelandin nettovarallisuus

Kenneth Copeland

Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. joulukuuta 1936 (84 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Televangelisti, kirjailija, muusikko, julkinen puhuja, näyttelijä, tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu