Kenia Moore Net Worth

Paljonko Kenia Moore on arvoinen?

Kenia Moore Net Worth: 800 dollaria tuhatta

Kenia Moore nettovarallisuus: Kenya Moore on amerikkalainen tositelevisionäyttelijä ja -malli, jonka nettovarallisuus on 800 000 dollaria. Hänet tunnetaan todennäköisesti parhaiten näyttelijöiden näyttelijänä Atlantan todelliset kotiäidit .

Aikainen elämä: Kenia Moore syntyi Detroitissa, Michiganissa 24. tammikuuta 1971. Hänen vanhempansa, Patricia Moore ja Ronald Grant, olivat vasta teini-ikäisiä, kun hän syntyi. Kun hänen äitinsä oli hylännyt kolmen päivän ikäisenä, isän isoäiti Doris Grant ja tätinsä kasvattivat hänet. Kenia ei ole koskaan puhunut äidilleen tai isälleen.

Moore aloitti mallinnuksen 15-vuotiaana ja oli tammikuussa 1992 Chicagossa toimivan Johnson Publishing Companyn kansityttö Ebony mies aikakauslehti. Hän oli myös malli Ebony Fashion Fair -kosmetiikkalinjalle. Valmistuttuaan Cassin teknisestä lukiosta vuonna 1989, Moore osallistui Wayne State Universityyn, jossa hän opiskeli psykologiaa ja sivistyi viestinnässä. 90-luvun alussa hän aloitti kilpailun kauneuskilpailuissa. Vuonna 1993 22-vuotiaana Kenia voitti Miss Michigan USA -kilpailun. Sitten hän kilpaili sekä Miss USA -kilpailussa että Miss Universe -kilpailussa. Hän oli toinen afroamerikkalainen nainen, joka voitti Miss USA: n. Hän sijoittui Miss Universumissa viidenneksi, mutta sijoittumisensa varjoi yleisöjäsenten määrä, jotka puhuivat, kun hänet ilmoitettiin.

Näyttelijäura: Kenia esitti näyttelyuransa onnistuneeksi televisio-uraksi, vieraana pääosassa esimerkiksi Bel-Airin tuore prinssi, Martin, Sparks, Living Single, The Steve Harvey Show, ja Vanhempien huppu , muiden joukossa. Hän on esiintynyt myös pienissä rooleissa monissa elokuvissa: 1995 odottavat uloshengitystä, vapauttavat meidät Evasta, Cloud 9, tiedän, kuka tappoi minut, ja monissa muissa. Moore esiintyi 1990-luvulla myös Jermaine Duprin, Nasin, Shain ja Tupan musiikkivideoissa.

Tuottaja ja muut Ventures: Vuodesta 2007 lähtien Kenia on tuottanut ja ohjannut ja perustanut oman yrityksensä, Moore Vision Median, vuonna 2008. Tähän mennessä hänen yrityksensä on tuottanut yhden elokuvan, eroottisen trillerin nimeltä Luottamuksellinen , vuodesta 2010. Kenia hyvitetään myös elokuvan tuottajaksi / ohjaajaksi Loukussa Haitin yöt . Hän otti tuotannon ja viimeisteli elokuvan sen jälkeen, kun projekti menetti ohjaajansa. Hän esiintyi myös elokuvassa.

Moore julkaisi kirjan, Peli, hanki! Vuonna 2007. Hän aloitti myös hiustenhoitotuotemerkin vuonna 2014. Hän on myös julkaissut DVD-harjoituksen nimeltä Kenia Moore Booty Camp .

Hänet oli hillitty / Getty Images

Reality TV -ura: Toukokuussa 2012 Kenia Moore vahvisti liittyvänsä näyttelijöihin Atlantan todelliset kotiäidit . Hän korvasi pitkäaikaisen näyttelijän Sheree Whitfieldin. Päällä Atlantan todelliset kotiäidit , Kenia on usein ollut draaman ja kiistan keskipisteessä. Muut näyttelijät eivät koskaan tiedä mitä odottaa häneltä, ja ovat usein ristiriidassa hänen tekojensa ja huomautustensa kanssa.

Hänen työnsä lisäksi Atlantan todelliset kotiäidit , Kenia osallistui myös vuoden 2015 erään Julkkisoppipoika missä hän jatkoi ongelmia, etenkin Beverly Hillsin todelliset kotiäidit näyttelijä Brandi Glanville.

Henkilökohtainen elämä: Kenia meni naimisiin liikemiehen ja ravintolan omistajan Marc Dalyn kanssa kesäkuussa 2017. He ilmoittivat huhtikuussa 2018 odottavansa ensimmäistä lastaan, ja Moore synnytti tyttären Brooklyn Doris Dalyn 4. marraskuuta 2018. Moore kertoo tyttärensä nimensä tapaamispaikan mukaan. hänen aviomiehensä Marcin Brooklynissa (ilmeisesti) ja Doris on myöhäisen isoäitinsä jälkeen. Kenia ja Marc Daly erosivat vuoden 2020 alussa. Hän avasi jakautumisen 9. maaliskuuta 2020 Todelliset kotiäidit , väittäen, että hän oli löytänyt Marcuksen puhelimesta 'sekstenttisiä' viestejä hänen entiseltä.

Taloudelliset ongelmat: Vuosien varrella Kenian taloudellisen tilanteen ympärillä on ollut kourallinen huhuja. Aiheesta on keskusteltu ja jopa vitsailtu RHOA: ssa. Tärkein todiste Kenian ongelmista tapahtui kesäkuussa 2013, kun hänet häädettiin 4000 dollarin kuukaudessa Roswellin Georgian kartanosta. Kenia ei ilmeisesti maksanut vuokraa useita kuukausia. Kenia vastasi seuraavaan lausuntoon: 'Entinen vuokranantajani Conya Dillon Weems on kostonhimoisen, kylmäsydämisen, pahan ihmisen ruumiillistuma.'

Kenia Moore Net Worth

Kenia Moore

Nettovarallisuus: Tuhatta dollaria
Syntymäaika: 24. tammikuuta 1971 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, malli, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu