Kevin Gatesin nettovarallisuus

Kuinka paljon Kevin Gates on arvoinen?

Kevin Gatesin nettovarallisuus: miljoona dollaria

Kevin Gatesin nettovarallisuus: Kevin Gates on amerikkalainen räppäri ja laulaja, jonka nettovarallisuus on miljoona dollaria. Työskenneltyään useiden tunnettujen muusikoiden kanssa vuosien varrella, Kevin Gates on noussut sooloartistiksi debyyttialbuminsa julkaisemisen jälkeen. Levy havainnollisti Kevin Gatesin kykyjä ja hänen syvällisiä, mielekkäitä sanoituksiaan, jotka käsittelevät esimerkiksi masennusta ja köyhyyttä. Hän myös repii usein kokemuksiaan vankilasta, koska hänet on pidätetty monta kertaa erilaisista rikoksista.

Aikainen elämä: Kevin Gates syntyi 5. helmikuuta 1986 Louisianassa, vaikka hänen perheensä muutti pian sen jälkeen Baton Rougeen. Gatesin kasvatus ei ollut aina miellyttävää, koska hänen isänsä ei ollut osa hänen elämäänsä ja hän joutui rikokseen jo varhaisesta iästä lähtien. Gates pidätettiin ensimmäisen kerran 13-vuotiaana, vaikka hän onnistui käymään yhteisön yliopistossa lyhyen loitsun. Hänen isänsä kuoli pian sen jälkeen, kun Gates oli yhteydessä häneen teini-ikäisenä.

Varhainen ura: Kevin Gates osoitti kiinnostusta musiikkiin jo nuoresta iästä, ja hän allekirjoitti Dead Game Records -lehden vuonna 2007. Kevin Gates nosti Boatonen ja Webbien kaltaisten henkilöiden ohella Baton Rougen kartalle hiphopin suhteen. Boosie tuli lopulta yksi tämän kaupungin tunnetuimmista räppääjistä, ja Kevin Gates hyötyi yhteistyöstä hänen kanssaan useissa kappaleissa. Hänen uransa pysähtyi vuonna 2008, kun hänet vangittiin, mutta hän syntyi vuonna 2011 psykologian maisterin tutkinnolla ja uudella päättäväisyydellä menestyä musiikkimaailmassa.

Hänen ensimmäinen mixtape vapautuksen jälkeen, Saa heidät uskomaan , sai Lil 'Waynen levy-yhtiön, Young Money Entertainmentin, huomion, ja Gates allekirjoitettiin pian osana johtoryhmää (ei räppärinä). Kuitenkin Gates käytti tätä kokemusta oppiakseen johtamaan omaa levy-yhtiötä tulevaisuudessa.

Läpimurto: Vuoteen 2013 mennessä Gates oli aloittanut Breadwinners 'Association -levymerkin, ja hän julkaisi uuden miksauksen tämän uuden yrityksen kautta. Pian seurasi toinen miksaus, ja molemmat julkaisut menestyivät hyvin niiden kriittisen vastaanoton ja suosion suhteen. Tämä suosion nousu sai Gatesin aloittamaan neljän kuukauden kiertuekampanjan kaikkialla Yhdysvalloissa. Räppäri koki kuitenkin pian uuden takaiskun, kun hänet vangittiin jälleen. Vaikka vankilan aika oli lähestymässä, hän julkaisi toisen miksauksen vuonna 2014.

Debyyttialbumi ja myöhempi teos: Vuonna 2015 Kevin Gates julkaisi 13. miksauksensa, ja hänen faninsa pyysivät jotain enemmän. Vuonna 2016 Gates julkaisi vastauksen heidän pyyntöihinsä julkaisemalla hänen ensimmäisen studioalbuminsa, Parannus . Levy oli huomattava menestys, ja se oli huipulla toisella sijalla Mainostaulu Top 200 ja myi yli 110 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Vuodesta 2016 lähtien Kevin Gates julkaisi lisää miksauksia ja useita EP: itä.

Liiketoiminta: Räppäämisen lisäksi Kevin Gates on osoittanut vahvaa yrittäjähenkeä vuosien varrella. Oman levy-yhtiönsä perustamisen lisäksi hän loi myös energiajuoman.

Lakiasiat: Kevin Gates pidätettiin 13-vuotiaana, kun hän oli varastetun auton matkustaja. Vuonna 2003 hänet pidätettiin, kun hän oli puukottanut yksilöä useita kertoja elokuvateatterin ulkopuolella riidan jälkeen. Vuonna 2016 hän palveli kolme kuukautta vankilassa potkittuaan faneja lavalle konsertin aikana.

Kevin Gatesin nettovarallisuus

Kevin Gates

Nettovarallisuus: Miljoona dollaria
Syntymäaika: 5. helmikuuta 1986 (35 vuotta vanha)
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu