Kevin James Net Worth

Kuinka paljon Kevin James Worth on?

Kevin James Net Worth: 100 miljoonaa dollaria

Kevin James Nettovarallisuus ja palkka: Kevin James on amerikkalainen koomikko, näyttelijä, kirjailija ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Ensin hänestä tuli kotitalouden nimi roolillaan hahmona Doug Heffernan CBS: n The King of Queens -komediasarjassa (1998-2007), ja sai lisää suosiota monien komediaelokuviensa avulla.

Palkka : Kevinin palkinto jakson sarjassa `` The Queens King '' oli jakson keskellä 300 000 dollaria. Viimeisten kausien aikana hän ansaitsi 400 000 dollaria jaksoa kohden. Päätuottajana ja prosenttiosuutena näyttelyn takapääomasta hän on tähän mennessä ansainnut 50 miljoonan dollarin pohjoispuolella syndikaattisopimuksista.

Varhainen elämä ja uran alku: Kevin George Knipfing syntyi Mineolassa New Yorkissa 26. huhtikuuta 1965. Hänet tunnetaan parhaiten ammattinimellään, Kevin James. James varttui Stony Brookissa, New Yorkissa, veljensä, koomikkokaverinsa ja näyttelijänsä Gary Valentinen sekä heidän sisarensa Leslien kanssa. Hänen äitinsä Janet työskenteli toimistotyöntekijänä, ja hänen isänsä Joseph Valentine Knipfing Jr. oli vakuutusyhtiön omistaja. James valmistui Ward Melvillen lukiosta, jossa hän oli paini-tiimin jäsen. Hän jatkoi opintojaan New Yorkin osavaltion yliopistossa Cortlandissa. Opiskellessaan yliopiston jalkapallojoukkueessa pelatut selkävammat päättivät urheilijanuransa.

James debytoi stand up -komediassa vuonna 1989 East Side Comedy Clubilla Long Islandilla. Häntä johti Richie Minervini. Kun hänen suosionsa kasvoi, hän saapui esiintymisiin talk-ohjelmissa, kuten 'The Tonight Show with Jay Leno', 'Late Show with David Letterman', 'Late Night with Conan O'Brien', 'Dennis Miller Live', 'The Late Late Show ',' The Rosie O'Donnell Show ',' The Ellen DeGeneres Show 'ja' Live with Regis and Kathie Lee '.

Näyttelijäura: Hyödyntämällä komedia-ajoitustaan ​​ja improvisaatiotaitojaan stand-up-komediasta, hän laski ensimmäisen televisiotyönsä vuonna 1991 The New Candid Camera -elokuvaan. Hän oli näyttelijä, joka vastasi käytännön vitsejä epäuskoisista ihmisistä. Vuosina 1994-1996 hän työskenteli MTV: n SandBlast-urheilunäyttelijänä. Muutettuaan Los Angelesiin ja ystävystyessään Ray Romanon kanssa, hän vieraili useissa jaksoissa Romanon CBS-komediasarjasta 'Kaikki rakastavat Raymondia'. Hän sai tilaisuuden kehittää oman komediasarjansa, ja tuloksena oleva The King of Queens -näyttely juoksi CBS: ssä syyskuusta 1998 toukokuuhun 2007. Siinä hän soitti työväenluokan pakettia Doug Heffernania, joka asuu Queensissa New Yorkissa. . Näyttelyn kahdeksannella kaudella tehdystä työstään James nimitettiin Primetime Emmy -palkinnoksi komediasarjan erinomaisesta pääosasta vuonna 2006.

James teki lyhyen komedian vuoden 2004 komediaelokuvassa 50 ensimmäistä päivämäärää, minkä jälkeen hän debytoi pääelokuvassa vuoden 2005 romanttisessa komediassa Hitch. Sitten hän esiintyi elokuvissa, kuten Grilled (2006), I Pronounce You Chunk & Larry (2007), You Don't Mess with the Zohan (2008) ja Paul Blart: Mall Cop (2009). Erityisesti tämä viimeinen elokuvan Mall Cop -elokuva menestyi valtavasti lipputulotapahtumassa, keräten 39 miljoonaa dollaria avajaisviikonloppuna Yhdysvalloissa ja yhteensä 219 miljoonaa dollaria lippu- ja kotivideomyynnistä. Siitä syntyi jopa jatko-osa, Paul Blart: Mall Cop 2 (2015). James ei vain esiintynyt molemmissa Mall Cop -elokuvissa, vaan hän oli myös niiden kirjailija ja tuottaja.

Hän esiintyi myös yhtyekomediassa '' Grown Ups '' (2010), joka menestyi lipputuloissa negatiivisista kriittisistä arvosteluista huolimatta, ja vuoden 2013 jatko-osassa 'Grown Ups 2'. James jatkoi komediaelokuvaansa The Dilemma -elokuvassa (2011), pääosissa Vince Vaughnin Zookeeper (2011), jonka hän myös kirjoitti ja tuotti tuottamansa Here Comes the Boom -elokuvan ja Pixels (2015) -elokuvan kanssa. . Hän on esiintynyt myös suoratoistojätti Netflixin tuottamissa elokuvissa, kuten '' True Memoirs of an International Assassin '' (2016) ja '' Sandy Wexler '' (2017).

Näyttelijöiden ohella hän on tarjonnut myös äänityötä animaatioelokuville, kuten Monster House (2006), Barnyard (2006), Hotel Transylvania (2012), Hotel Transylvania 2 (2015). , ja 'Hotel Transylvania 3: Kesäloma' (2018) .. Hän palasi televisiotyöhön syyskuussa 2016 komediansa '' Kevin Can Wait '' kanssa, mutta se kesti vain kaksi vuodenaikaa toukokuuhun 2018 saakka.

Jason Merritt / Getty Images

Muu työ: Mainostaessaan elokuvaan 'Nyt äänestän sinua Chuck & Larry' vuonna 2007, James toimi päämarssalina Pepsi 400 NASCAR Cup -sarjan osakilpailussa. Hän toisti tämän roolin vuonna 2010 samalla, kun hän edisti '' Grown Ups '', vuonna 2012 syksyllä Talladega-kilpailussa, jossa mainostettiin '' Here Comes the Boom '', ja heinäkuussa 2013 Coke-Zero 400: ssa 'Grown Ups 2': n mainostamiseksi.

Heinäkuussa 2009 Dusty Peacock -verkkosarja debytoi ja alkoi suoratoistaa Cracklessa. Sen tuotti James, ja pääosassa oli hänen veljensä Gary Valentine.

Henkilökohtainen elämä: James meni naimisiin näyttelijä Steffiana de la Cruzin kanssa Kaliforniassa 19. kesäkuuta 2004. Pari tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2001 sokeana. Yhdessä heillä on neljä lasta.

Kiinteistöt : Kevin ja Steffiana maksoivat vuonna 2012 18,5 miljoonaa dollaria ylenmääräisestä merenrantakodista Delray Beachillä Floridassa. Vuotta myöhemmin he maksoivat 4,25 miljoonaa dollaria vieressä olevasta tyhjästä erästä saadakseen aikaan naurettavan yhdistelmän. He listasivat lähes 3 hehtaarin kiinteistön myytäväksi vuonna 2016 29 miljoonalla dollarilla löytämättä omistajaa. Tämän kirjoituksen jälkeen he ovat edelleen omistajia. Yhdistelmän vuotuiset kiinteistöverot ovat noin 500 000 dollaria.

Kevin omisti aiemmin pariskunnan Los Angelesissa, joista merkittävin hän myi vuonna 2013 5,5 miljoonalla dollarilla.

Kevin James Net Worth

Kevin James

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. huhtikuuta 1965 (55 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Näyttelijä, koomikko, elokuvatuottaja, televisio-tuottaja, käsikirjoittaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Kevin James Ansiot

  • Queensin kuningas 500 000 dollaria vuodessa
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu