KFC: llä on jälleen uusi eversti Sanders

Kolme kuukautta KFC: n käyttöönoton jälkeenKolme kuukautta sen jälkeen, kun KFC esitteli uudelleen eversti Sandersin, heillä on uusi näyttelijä - Norm MacDonald. Pikaruokaketjun myöhään perustajaa oli pelannut kesän aikana Saturday Night Live -ilmoittaja ja entinen näyttelijä Darrell Hammond. (KFC/CNN) Kolme kuukautta sen jälkeen, kun KFC esitteli uudelleen eversti Sandersin, heillä on uusi näyttelijä - Norm MacDonald. Pikaruokaketjun myöhään perustajaa oli pelannut kesän aikana Saturday Night Live -ilmoittaja ja entinen näyttelijä Darrell Hammond.

Kolme kuukautta sen jälkeen, kun KFC esitteli uudelleen eversti Sandersin, heillä on uusi näyttelijä, joka esittää häntä.

Pikaruokaketjun myöhään perustajaa oli pelannut kesällä Saturday Night Live -ilmoittaja ja entinen näyttelijä Darrell Hammond.

Sunnuntai-iltana kaupungissa oli uusi eversti, jota esittivät toiset SNL-alumnit (ja nykyinen viimeisen sarjakuvan pysyvä tuomari) Norm MacDonald (ei ole vieras pikaruokailumainoksille, sillä hän oli Hardeen/Carlin nuoremman tähtivuoten ääni) sitten).Uusissa mainoksissa MacDonald's Sanders väittää, että se, jonka olemme nähneet televisiossa viime kuukausina, on huijari.

Lehdistötiedotteessa, jossa ilmoitettiin muutoksesta, KFC viittasi ajatukseen, että uudet mainokset saisivat KFC: n kotiin tärkeänä osana amerikkalaisia ​​perheitä.

Lukuun ottamatta sitä, että hän näytti aivan häneltä, hänen äänensä oli erilainen ja hän ei kyennyt kypsentämään maailman parasta kanaa, ajattelimme, että Norm oli täydellinen valinta pelaamaan todellista everstiä. Uskon, että fanit ovat samaa mieltä. ketjun markkinointipäällikkö Kevin Hochman sanoi.

Yksi viidestä ihmisestä vihasi Hammond -mainoksia, Yum! Brandsin (KFC: n emoyhtiö) toimitusjohtaja Greg Creed sanoi toukokuussa.

@KFC on myös vastannut Twitterissä everstiäänellä osana syksyn mainoskampanjaansa, jossa mainostetaan 20 dollarin perhetäyttöateriaa.

Eversti punnitsi jopa presidentinvaalikampanjaa.

Nähtäväksi jää, onko tämä todellinen eversti vai vain uusin SNL -näyttelijöiden sarja.