Kid Rock nettovarallisuus

Paljonko Kid Rock on arvoinen?

Kid Rock nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria

Kid Rock nettovarallisuus: Kid Rock on yhdysvaltalainen moninstrumentalisti, musiikin tuottaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 150 miljoonaa dollaria. Kid Rock tunnetaan tyylilajia uhkaavasta musiikistaan, joka sisältää joskus rockin, hip-hopin ja country -elementtejä. Kid Rock ottaa tuotantoprosessin täysin haltuunsa, ja hän on moninstrumentalisti, joka voi henkilökohtaisesti lisätä musiikkiaan monin eri tavoin. Selkeillä poliittisilla näkemyksillä Kid Rock on kuuluisa myös kiistanalaisista toimistaan ​​ja lausunnoistaan.

Aikainen elämä: Kid Rockin oikea nimi on Robert James Ritchie. Hän syntyi 7. tammikuuta 1971 Romeossa Michiganissa. Hänen isänsä oli menestyvä autoliikkeen omistaja, ja Robert Ritchie varttui suurella kartanolla. Lapsena Ritchie teki maatiloja perheelle, kuten poimi omenoita ja hoiti hevosia.

Ennen kuin Ritchie oli kymmenvuotias, hänestä tuli intohimoinen hip-hop-musiikki. Hän opetti itselleen räppäämistä, DJ: tä ja breakdancea. Lopulta Kid Rock jatkoi oppimista useilla erilaisilla soittimilla, jolloin hän pystyi soittamaan jokaista taustanauhansa instrumenttia äänitysistuntojen aikana.

Ura: Kid Rock aloitti uransa Beast Crew'n jäsenenä 80-luvulla. 17-vuotiaana Kid Rock allekirjoitti Jive Recordsin kanssa ja julkaisi vuoden 1990 albumin Grits voileipiä aamiaiseksi . Debyyttialbuminsa menestyksen jälkeen Kid Rockista tuli yksi Detroitin suurimmista räppääjistä ja kiersi artistien, kuten Ice Cube ja Too Short, kanssa. Lopulta Jive Records pudotti hänet.

Vuonna 1992 Kid Rock allekirjoitti uuden sopimuksen Continuum Recordsin kanssa ja teki yhteistyötä Insane Clown Possen kanssa. Vuonna 1993 hän siirtyi rokkikeskeisemmälle äänelle toisella albumillaan, Polyfuze-menetelmä . Tämä johti lopulta Kid Rockin taustabändin, Twisted Brown Truckerin, perustamiseen. 1996-luku Varhainen Mornin 'Pimp oli toinen esimerkki Kid Rockin siirtymisestä kohti rockmusiikkia. Vuonna 1997 hän allekirjoitti uuden levy-sopimuksen Atlantic Recordsin kanssa.

Tässä vaiheessa Kid Rock oli täysin puhdistanut paitsi rock-rap-äänensä myös näyttämöpersoonansa. Hänen seuraava albuminsa Paholainen ilman syytä , osoittautui suureksi osumaksi. Vankka myynninedistämistaktiikka ja yhden Bawitdaba-levyn suosio johtivat yli 15 miljoonaan kappaleeseen, joita myytiin maailmanlaajuisesti. Albumi saavutti myöhemmin timanttiaseman.

Kid Rock esiintyi useissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, ja vuonna 2003 se julkaisi oman nimensä albumin. Jälleen kerran albumi merkitsi jatkoa siirtymiselle hiphopista kohti rockmusiikkia. Rock N Roll Jeesus oli Kid Rockin seitsemäs albumi, ja se sijoittui listan ykköseksi Mainostaulu Top 200 - ensimmäinen Kid Rockin uralla. Vuoteen 2010 mennessä Kid Rock oli alkanut siirtyä rockista kohti kantrimusiikkia albumien kanssa Syntynyt vapaana . Hän seurasi albumia vuonna 2012 Kapinallinen sielu .

2010-luvun loppupuolella Kid Rock julkaisi albumin Makea eteläinen sokeri ja suurimpien hittien kokoelma Suurimmat hitit: Et ole koskaan nähnyt tulossa . Vuonna 2020 Kid Rock palasi hiphop-juurilleen singlellä 'Quarantine', joka julkaistiin hänen alter-egonsa Bobby Shazamin alla. Kaikki singlen myynnistä saadut tuotot lahjoitettiin Covid-19 -hätäapuun.

Getty

Henkilökohtainen elämä: Kid Rock tapasi Kelly South Russellin kahdeksannella luokalla, ja sitä seurasi kymmenen vuoden suhde, jossa oli paljon ylä- ja alamäkiä. Vaikka Kelly South Russell synnytti Kid Rockin pojan vuonna 1993, hän huomasi myöhemmin, että hänen kumppaninsa kasvatti lasta, jonka hänellä oli toisen isänsä kanssa. Tämä ilmoitus johti heidän hajoamiseensa, ja Kid Rock kasvatti poikaansa yksinhuoltajana vuodesta 1993 eteenpäin.

Vuonna 2000 hän alkoi seurustella Jaime King -nimisen mallin kanssa. Ensi vuonna hän alkoi seurustella Pamela Anderson . Vaikka Kid Rock oli alun perin kihloissa Pamela Andersonin kanssa, he lopettivat suhteensa vuonna 2003. Kuitenkin molemmat lopulta menivät naimisiin vuonna 2006, mutta hajosi jälleen kerran, kun Anderson epäonnistui Kid Rockin lapsen kanssa. Vuonna 2017 hän ja hänen tyttöystävänsä Audrey Berry kihloivat.

Poliittinen kanta: Kid Rock on tullut tunnetuksi poliittisista näkemyksistään. Hän tunnistaa republikaaniksi ja on vuosien varrella tukenut useita republikaanien ehdokkaita. Tästä huolimatta Kid Rockilla on liberaalinen taipumus ja se tukee vapautta esimerkiksi abortin ja homoavioliiton suhteen. Talouden osalta hänellä on konservatiiviset näkemykset.

Vuonna 2017 Kid Rock näytti leikkivän ajatuksen ehdolla senaatiksi. Hänen lausuntonsa sosiaalisessa mediassa kohtasivat joissakin medialähteissä, kun taas erilaiset republikaanit kannattivat ajatusta Kid Rock -ehdokkaasta. Myöhemmin vuonna 2017 hän lopulta paljasti, että hän ei koskaan aikonut ehdolla senaattia ja että kaikki oli osa vitsi.

Kiista: Kid Rockista on tullut kiistoja useaan otteeseen. Häntä on pidätetty useaan otteeseen vuosien 1991 ja 2007 välisenä aikana tapahtuneista pahoinpitelyistä. Korkein hyökkäys tapahtui vuoden 2007 MTV Video Music Awards -palkintojen aikana, kun hän hyökkäsi yleisössä istuvan Tommy Leen kimppuun.

Koko uransa ajan Kid Rock on käyttänyt Konfederaation lippua konserttien ja tapahtumien aikana. Vuonna 2011 hän lopetti virallisesti lipun käytön rasismista syyttämisen jälkeen. Vuonna 2016 hän kommentoi halveksivasti Colin Kaepernickiä konsertin aikana. Vuonna 2019 hänet kuvattiin ravintolassaan tekemällä pitkä, päihtynyt raivoa lukuisista aiheista, mukaan lukien Oprah Winfrey. Jälleen kerran Kid Rockia syytettiin rasismista.

Hyväntekeväisyys: Uransa aikana Kid Rock on osallistunut useisiin hyväntekeväisyysjärjestöihin. Hän perusti Kid Rock -säätiön, organisaation, joka kerää rahaa erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille, mukaan lukien ulkomailla sijaitsevien Yhdysvaltain sotilaiden tiedotusohjelmat. Hän esiintyi myös hurrikaani Katrina -etu-konsertin aikana ja kiersi United Service Organisationsissa.

Kiinteistöt : Vuonna 2006 Kid maksoi 11,6 miljoonaa dollaria 5 makuuhuoneen balilaistyylisestä kartanosta Malibussa Kaliforniassa. Hän listasi myytävän kodin vuonna 2013 hintaan 13,5 miljoonaa dollaria ja hyväksyi lopulta 9,5 miljoonaa dollaria kesäkuussa 2017. Marraskuussa 2020 elektroninen DJ 'Diplo' osti kiinteistön 13,2 miljoonalla dollarilla.

Maaseudun esikaupungissa tunnin ajan Detroitin ulkopuolella hän omistaa monen omaisuuden hevosyhdistelmän. Hän listasi tämän kiinteistön myytäväksi elokuussa 2020 hintaan 2,2 miljoonaa dollaria. Hän omistaa myös järvenrannan kartanon eri Detroitin esikaupungissa.

Hän omistaa myös 70 hehtaarin kiinteistön Nashvillen lähiöissä ja merenrantakodin Jupiterissä Floridassa, jonka hän hankki 3,2 miljoonalla dollarilla.

Kid Rock nettovarallisuus

Kid Rock

Nettovarallisuus: 150 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. tammikuuta 1971 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,829 m (6 jalkaa)
Ammatti: Näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, muusikko, räppäri, tiskijukka, tanssija, moninstrumentalisti, levytuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu