Kim Kardashian Net Worth

Kuinka paljon Kim Kardashian on arvoinen?

Kim Kardashianin nettovarallisuus: 900 miljoonaa dollaria

Kim Kardashianin palkka

80 miljoonaa dollaria vuodessa

Kim Kardashian Net Worth : Kim Kardashian on yhdysvaltalainen televisiotähti, malli, yrittäjä ja tiedottaja. Hän on yksi kuuluisimmista ja eniten ansaitsevista julkkiksista planeetalla.

Vuodesta 2020 Kim Kardashianin nettovarallisuus on 900 miljoonaa dollaria. Kun yhdistät hänen miehensä Kanye Westin nettovarallisuus , parin arvo on yhteensä 4,1 miljardia dollaria .

Tiettynä vuonna Kim ansaitsee 50-80 miljoonaa dollaria eri pyrkimyksiensä ja kasvavan imperiumin välillä. Esimerkiksi kesäkuusta 2018 kesäkuuhun 2019 Kim ansaitsi 72 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan ​​ja sitten kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välillä 50 miljoonaa dollaria.

Yksi hänen arvokkaimmista yrityksistään on KKW Beauty Line, joka tuottaa yli 100 miljoonaa dollaria bruttotuloja vuosittain. Jonkin aikaa suuri osa Kimin vuosiansioista tuli Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipelin tuottamien rojaltien ansiosta. Tähän mennessä peli on ladattu yli 60 miljoonaa kertaa, ja se on tuottanut 200 miljoonaa dollaria tuloja. Kim pitää 28% sovelluksen tuottamasta rahasta tähän päivään saakka. Loput Kimin vuosiansioista tulevat merkinnöistä, esiintymismaksuista, todellisuuden TV-palkoista ja maksetuista Instagram-sponsoroinnista. Hänellä on rusketustuotteita, vaatetuslinja Searsissä ja paljon muuta.

Kesäkuussa 2020 Kim myi 20%: n osuuden KKW Beauty Line -yhtiöstä 200 miljoonalla dollarilla, ja koko yrityksen arvo oli miljardi dollaria. Varainhankintakierroksen seurauksena Kimin nettovarallisuus kasvoi 900 miljoonaan dollariin CNW: n arvioiden mukaan.

Vuonna 2019 hän keräsi 5 miljoonaa dollaria Venture Capital -yritykseltä Imaginary Ventures käynnistääkseen Skims-nimisen muotoilulasin.

Varhainen elämä ja nousu kuuluisuuteen

Kim Kardashian syntyi 21. lokakuuta 1980 Los Angelesissa Kaliforniassa. Kimin isä Robert Kardashian oli yksi OJ Simpsonin puolustusasianajajista. Hänen äitinsä on Kris Kardashian, AKA Kris Jenner. Kim aloitti uransa Hollywoodissa avustajana ja stylistinä tähtiin. Yksi hänen suurista varhaisista asiakkaistaan ​​oli paras ystävä, seurallinen Paris Hilton.

Kim Kardashianilla on suuri perhe, johon kuuluvat sisaret Kourtney ja Khloe Kardashian , hänen äitinsä Kris ja kaksi sisarusta, Kendall ja Kylie. Kyle ja Kendallin isä on entinen olympiaurheilija Bruce Jenner (tunnetaan nyt nimellä Caitlyn Jenner). Viimeisten 10 vuoden aikana Kim on noussut tähtitieteen joukkoon tullakseen yhdeksi kuuluisimmista ja menestyneimmistä kuuluisuuksista planeetalla. Hän on kirjaimellinen mediamoguli, joka johtaa erittäin kannattavasti liikeimperiumia. Nykyään Kimin imperiumi sisältää kosmetiikkalinjan, henkilökohtaiset esiintymismaksut, televisiopalkan, vaatetuslinjan, laihtumistuotteet, hajuvedet ja vähittäiskaupan suositukset.

Kim sai ensin suurta huomiota sen jälkeen, kun surullisen seksinauhan, jossa hän ja Ray J julkaistiin, julkaistiin. Kim esitti tämän maineen omaan todellisuusnäyttelyynsä, Kardashialaisten kanssa pysyminen E: llä! verkkoon. Siitä lähtien Kimin maine on noussut stratosfääriin. Hän on esiintynyt elokuvissa, koristellut tuhansia aikakauslehtien kansia ja esiintynyt useilla todellisuuden spinoffeilla. Matkan varrella Kardashian on löytänyt aikaa treffata muutamia NFL-tähtiä, NBA-pelaajia ja räppääjiä. Vuonna 2011 hän kihlasi ja meni naimisiin NBA-pelaajan kanssa Kris Humphries . Avioliitto kesti vain 72 päivää. Kim teki 18 miljoonaa dollaria pois häät merkinnöistä ja TV-oikeuksista.

Kim meni naimisiin musiikkimogulin Kanye Westin kanssa hyvin julkisen suhteen ja useiden Kanye-esiintymisten jälkeen Kardashialaisten kanssa pysyminen. He menivät naimisiin 24. toukokuuta 2014. Tyttärensä North West syntyi 15. kesäkuuta 2013. Nykyään heillä on kolme lasta.

Jason Merritt / Getty Images

Kim Kardashian Net Worth - Jason Merritt / Getty Images

Lisää Kim Kardashianin taloustietoja

  • Maaliskuussa 2010 Kim osti 4,8 miljoonan dollarin kartanon Beverly Hillsistä. Se on toscanalaistyylinen 5 makuuhuoneen rönsyilevä 4 hehtaarin koko maailman kallein kiinteistö.
  • Kim ansaitsi aikaisemmin vain noin 15 000 dollaria todellisuusnäyttelyn jaksoa kohden, mutta hänen palkkansa nostettiin 500 000 dollariin.
  • Useiden viikkojen elokuvan Kourtney and Kim Take New York nauhoituksen aikana Kim ja hänen silloinen aviomiehensä Kris Humphries yöpyivät Ganesvoort-hotellin presidenttisviitissä. Sviitti maksaa 7000 dollaria yöltä.
  • Kimin häät hänellä oli 2,5 miljoonan dollarin 65 karaatin kuohuviini timanttipäähine Lorraine Schwartzilta, 2 miljoonan dollarin 20,5 karaatin timantti kihlasormus ja 28 karaatin timantti korvakorut 5 miljoonan dollarin arvosta. Kaikki kertoivat, että hänellä oli yllään yli 10 miljoonan dollarin arvoiset korut suurena päivänä. Puhumattakaan 150 000 dollarista, jonka hän käytti hiuksiin ja meikkiin.
  • Hän ansaitsi 28 miljoonaa dollaria vuonna 2014.
  • Hän ansaitsi 53 miljoonaa dollaria vuonna 2015, mikä teki hänestä planeetan eniten palkatun julkkiksen ensimmäistä kertaa.
  • Hän on ansainnut 50-80 miljoonaa dollaria vuodessa vuodesta 2015 lähtien.

Kim Kardashianin nettovarallisuuden virstanpylväät

Aloitimme ensimmäisen kerran Kimin nettovarallisuuden seuraamisen lokakuussa 2009. Silloin kiinnitimme hänen varallisuutensa 10 miljoonaan dollariin. Vuoteen 2011 mennessä hänen nettovarallisuus oli kasvanut 20 miljoonaan dollariin. Tammikuuhun 2013 mennessä hän oli arvoltaan 40 miljoonaa dollaria. Seuraavien viiden vuoden aikana Kimin omaisuus räjähti ... hyvällä tavalla. Vuoteen 2015 mennessä hänen arvo oli 85 miljoonaa dollaria. Hänen nettovarallisuutensa lähes kaksinkertaistui 150 miljoonaan dollariin vuoteen 2017 mennessä. Huhtikuusta 2020 Kim Kardashianin nettovarallisuus on 350 miljoonaa dollaria.

Nostimme Kimin nettovarallisuuden 900 miljoonaan dollariin 29. kesäkuuta 2020 ilmoituksen mukaan, että Coty Inc. oli hankkinut 20 prosentin osuuden KKW beauty -yrityksestä 200 miljoonalla dollarilla. Tämä kauppa antoi brändille arvon miljardi dollaria. Kim säilytti 72%: n osuuden kaupan jälkeen, jonka arvo on 720 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt

Kimin ja Kanyen ensisijainen asuinpaikka on ollut useita vuosia aidatulla alueella Hidden Hillsissä Kaliforniassa. He ostivat talon Lisa Marie Presleyltä elokuussa 2014 20 miljoonalla dollarilla ja viettivät seuraavat kaksi vuotta täysin uusimalla. Valitettavasti Kanye ei ollut tyytyväinen lopputuotteeseen vuonna 2016, joten he alkoivat alusta. Nykyään kiinteistö kattaa kolme hehtaaria, ja siinä on kaksi uima-allasta, kaksi kylpylää, oma viinitarha, täysikokoinen koripallokenttä ja mittatilaustyönä rakennettu kartano. Vuonna 2018 heidän täytyi evakuoida, kun kulo tuli epämiellyttävästi lähelle omaisuuttaan. Kim ja Kanye joutuivat kutsumaan vakuutusyhtiönsä tarjoamat yksityiset palomiehet pelastamaan kartanonsa ja useita läheisiä kartanoita. Piilotettujen kukkuloiden kodin arvioidaan tänään olevan 60 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2013 Kim osti kartanon Bel Airista Kaliforniassa 9 miljoonalla dollarilla. Hän ja Kanye käyttivät useita miljoonia merkittäviin päivityksiin ja asuivat tässä kodissa, kun Hidden Hills -ominaisuutta kehitettiin. Vuonna 2017 Kim myi Bel Air -talon 18 miljoonalla dollarilla.

(Kuva: ANGELA WEISS / AFP Getty Imagesin kautta)

Kim Kardashianin Instagram-tulos

Kim ansaitsee 300 000-500 000 dollaria jokaisesta maksetusta Instagram-postista. Hän on myös ansainnut peräti miljoona dollaria. Tiedämme, että nämä luvut pitävät paikkansa hänen toukokuussa 2019 nostaman oikeusjutun ansiosta Missguided USA -nimistä yritystä vastaan. Oikeudenkäynnissä Kim väitti, että Missguided koputtaa Kimin käyttämät asut ja huijaa kuluttajia ajattelemaan, että Missguided työskentelee asujen parissa Kimin kanssa. Oikeudenkäyntiasiakirjat osoittivat, että Kim ansaitsee 300-500 000 dollaria virkaa kohden ja on ansainnut jopa miljoona dollaria useaan otteeseen. Asiakirjat osoittavat, että Kim hylkää monia tarjouksia tuotemerkeiltä, ​​joihin hän ei halua olla yhteydessä, ja valitsee sen sijaan kourallisen kumppaneita joka kuukausi. Kun lisäät kaiken yhteen, Kimin Instagram-tulot ylittävät todennäköisesti 1-2 miljoonaa dollaria kuukaudessa!

Yhteenveto

Kim Kardashianin nettovarallisuus on 900 miljoonaa dollaria vuodesta 2020 lähtien. Hän on yksi kuuluisimmista ja eniten ansaitsevista julkkiksista planeetalla. Hänen vuosiansiot ovat viime vuosina ylittäneet 80 miljoonaa dollaria. Alla on taulukko hänen nettovarallisuudestaan ​​vuodesta toiseen, kun aloimme seurata hänen varallisuuttaan CelebrityNetWorthissa vuonna 2009.

Nettovaraa virstanpylväät
Vuosi Nettovarallisuus
2009 10 000 000 dollaria
2011 20 000 000 dollaria
2013 40 000 000 dollaria
2015. 85 000 000 dollaria
2017 150 000 000 dollaria
2019 300 000 000 dollaria
2020 900 000 000 dollaria
Kim Kardashian Net Worth

Kim Kardashian

Nettovarallisuus: 900 miljoonaa dollaria
Palkka: 80 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 21. lokakuuta 1980 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 2 tuumaa (1,59 m)
Ammatti: Yrittäjä, malli, näyttelijä, liikemies, muotisuunnittelija, TV-persoonallisuus, television tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu