Kim Richardsin nettovarallisuus

Kuinka paljon Kim Richards on arvoinen?

Kim Richardsin nettovarallisuus: 400 tuhatta dollaria

Kim Richardsin palkka

100 dollaria tuhatta vuodessa

Kim Richardsin nettovarallisuus: Kim Richards on entinen lapsinäyttelijä ja televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus on 400 000 dollaria. Kim Richardsin palkka päällä Beverly Hillsin todelliset kotiäidit oli 100 000 dollaria vuodessa. Kim Richardsista tuli ensimmäinen kuuluisa Disney-elokuvien ja TV-ohjelmien roolien ansiosta 1970-luvulla ja 80-luvun alussa. Kim tunnetaan parhaiten esiintymisestä sisarensa kanssa Kyle Richards Bravo'silla Beverly Hillsin todelliset kotiäidit .

Aikainen elämä: Kim Richards syntyi Mineolassa, New Yorkissa 19. syyskuuta 1964. Hän on irlantilainen, kymri ja englantilainen. Hänen vanhempansa Kathleen Mary ja Kenneth Edwin Richards erosivat vuonna 1972. Hänen äitinsä meni myöhemmin naimisiin. Kuuluisat seurakunnat Nicky ja Paris Hilton ovat hänen veljentytär, koska he ovat hänen sisarpuolensa Kathy Hiltonin tyttäriä.

TV- ja elokuvaura: Kim esiintyi ensimmäisen kerran Firth Carpetin TV-mainoksissa, kun hän oli vain muutaman kuukauden ikäinen. Hän esiintyi Prudence Everettinä televisio-sarjassa 'Nanny and the Professor' vuosina 1970–1971. Hän esiintyi myös monissa suosituissa 70-luvun TV-ohjelmissa, kuten Pieni talo preerialla, Emergency! ja 'San Franciscon kadut'. Kim Richards oli yksi Disneyn 1970-luvun Witch Mountain -elokuvien kahdesta alkuperäisestä lapsitähdestä, joka esiintyi myös Race to Witch Mountain -versiossa , ' samoin kuin elokuvat 'Ei talletusta' ja 'Ei paluuta'. Vuosina 1974 ja 1976 Kimillä oli rooli Disneyn Whiz Kid Capers -sarjassa The Whiz Kid and the Mystery at Riverton ja The Whiz Kid and the Carnival Caper. Kaksi televisioelokuvaa esitettiin osana The Wonderful World of Disney -antologiaa. Kim ja hänen sisarensa esiintyivät myös yhdessä vuoden 1977 elokuvassa Auto James Brolinin tyttärinä.

Myöhemmin hän esiintyi 1976 John Carpenter -elokuvassa Assault on Precinct 13 , ' ja näytteli myös lyhytikäisessä sarjassa Hei, Larry . ' Hän esiintyi vieraana lukuisissa suosittujen amerikkalaisten televisio-ohjelmien jaksoissa, kuten Diff'rent Strokes, Alice, Fantasy Island, The Love Boat, Little House on the Prairie, CHiPs, Magnum , PI, '' Hazzardin herttuat '' ja 'The Rockford Files'. Hän oli 20-luvun alussa 'Lihapallot II' ja 'Tuffiturf'. Hän oli elokuvan Escape aputuottaja, jonka silloinen aviomies G.Monty Brinson toimi tuottajana. Richardsilla oli tukirooli Christina Ricciä vastapäätä elokuvassa Black Snake Moan ja hän teki cameo-kuvan vuonna 2009 Race to Witch Mountain.

Vuonna 2010 Richards esiintyi Beverly Hillsin todellisten kotiäidien säännöllisenä näyttelijänä. Henkilökohtaisten terveysvaivojen vuoksi hänet päästettiin irti viiden vuodenajan jälkeen. Hän jatkoi vierailevaa tähtiä näyttelyn kuudennessa, seitsemännessä, yhdeksännessä ja kymmenessä vuodessa.

(Kuva: Jason Merritt / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Richards oli naimisissa edesmenneen Monty Brinsonin (1957-2016) kanssa vuosina 1985-1988. Pariskunnalla oli yksi tytär, Brooke. Kun hänen avioeronsa saatiin päätökseen vuonna 1988, Richards ja Gregg Davis menivät naimisiin. He erosivat vuonna 1991 ja heillä on kaksi lasta: Whitney ja Chad Davis.

Richards oli kihloissa Johnin kanssa. J. Collett, joka oli keskeinen hahmo laittomassa järjestelmässä, johon osallistui iäkkäitä sijoittajia. Iskijä ampui Collettin kahdesti päähän pistelähtöalueella vuonna 1991 ja tappoi Brentin Delin ulkopuolella Northridgeissa, Los Angelesissa. Hitmanille oli maksettu 30 000 dollaria Collettin murhasta. Collett oli puhunut puhelimessa Kimin kanssa, kun ammunta tapahtui. Kimillä oli pitkäaikainen suhde lentokoneiden osien toimittajaan John Jacksoniin ja pariskunnalla oli tytär Kimberly Jackson vuonna 1995.

Richards on taistellut alkoholismia vastaan ​​ja ollut äänekkäästi kokemuksistaan ​​osana rooliaan Beverly Hillsin todellisissa kotiäidissä. Richards pidätettiin ja hänet syytettiin julkisesta päihtymyksestä, rikkomuksesta, pidätyksen vastustamisesta ja poliisin paristosta 15. huhtikuuta 2015 Beverly Hills -hotellissa. Hän vietti yhden yön vankilassa ja vapautettiin seuraavana päivänä 20 000 dollarin takuita vastaan. Vain neljä kuukautta myöhemmin hänet pidätettiin jälleen varastamisesta Target-tavaratalossa ja hänet varattiin. Seuraavana päivänä hänet vapautettiin 5000 dollarin takuita vastaan.

Kim Richardsin nettovarallisuus

Kim Richards

Nettovarallisuus: 400 dollaria tuhatta
Palkka: 100 dollaria tuhatta vuodessa
Syntymäaika: 19. syyskuuta 1964 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,55 m)
Ammatti: Näyttelijä, juontaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu