Kim Zolciak Net Worth

Kuinka paljon Kim Zolciak on arvoinen?

Kim Zolciakin nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria

Kim Zolciakin nettovarallisuus ja palkka: Kim Zolciak on todellisuuden televisio-persoonallisuus ja laulaja, jonka nettovarallisuus on 3 miljoonaa dollaria. Kim Zolciak tunnetaan eniten esiintymisestä Bravo-todellisuussarjassa '' Atlantan todelliset kotiäidit '' ja spinoff-elokuvassa '' Ole Be Tardy ''.

Aikainen elämä: Kimberleigh Marie Zolciak syntyi 19. toukokuuta 1978 Pensacolassa Floridassa, mutta vietti lapsuutensa Windsor Locksissa Connecticutissa. Hän kasvoi sotilasperheessä ja on Josephin ja Karenin tytär. Hänellä on yksi veli, Michael. Sisarukset kasvatettiin roomalaiskatolisena. Kun Kim oli 17-vuotias, hänellä oli suhde poliisiin. Hän oli haastattellut häntä todistajana rikostutkinnassa. Upseeri erotettiin, mutta myöhemmin hän maksoi vain 45 päivän keskeytyksen ilman palkkaa. Zolciak osallistui itäkatoliseen lukioon Manchesterissa, Connecticutissa, ja Connecticutin yliopistoon. Hän opiskeli hoitotyötä. Valmistuttuaan, 21-vuotiaana, Kim muutti Atlantaan, jonne hänen vanhempansa olivat muuttaneet.

Viihde-ura: Kim liittyi Atlantan todellisiin kotiäiteihin 7. lokakuuta 2008 ja on siitä lähtien esiintynyt Bravoon liittyvässä televisiossa. Neljäntenä vuonna Zolciak ja hänen sitten sulhasensa olivat uuden spinoff-näyttelyn aiheena heidän elämästään valmistautumisesta häät, 'Älä ole hiljainen häät varten'. Kim jätti Oikeat kotiäidit -kauden viidennen kauden keskellä. Hänen viimeinen jaksonsa esitettiin joulukuussa 2012. 'Älä ole Tardy' on ollut seitsemän kautta, ja kausi kahdeksan lähetettiin heinäkuussa 2020. Zolciak palasi toistuvana roolina 'Todellisille kotiäidille' kaudelle 10. Kim oli suunniteltu tähti uudessa Bravo-todellisuusesityksessä 'NeNe ja Kim: Tie rikkauksiin' yhdessä NeNe Leakesin ('Real Housewives' -jäsenien kanssa), mutta verkosto päätti olla siirtymättä sen kanssa eteenpäin. Zolciak esiintyi Tanssii tähtien kanssa -kaudella 21. Hänen kumppaninsa oli tanssija Tony Dovolani. Hän vetäytyi kuitenkin syyskuussa 2015 johtuen ohimenevästä iskeemisestä hyökkäyksestä, joka esti häntä lentokyvystä. Hän on myös esiintynyt vierailijoissa The Wendy Williams Show- ja The Ellen Degeneres Show -esityksissä.

Getty

Musiikin ura: Kim alkoi työskennellä country-musiikkialbumin parissa vuonna 2008. Spinoff-show''Ne Be Tardy '' tulee Kimin yrityksestä aloittaa laillinen musiikkiura. Hänen ensimmäisen singlensä, tanssiraidan 'Tardy for the Party', ensi-ilta 'Wendy Williams Show'lla, ja sen on kirjoittanut ja tuottanut Kimin kotiäiti Kandi Burruss. Hän mainosti singleä pienellä klubikiertueella ja esiintyi jopa vuoden 2010 White Circuit Party -tapahtumassa Palm Springsissä. Kappale listattiin iTunesin kymmenen parhaan tanssitaulukon joukkoon lyhyeksi ajaksi. Kim Zolciak on levyttänyt muita sinkkuja, kuten 'Google Me', jonka hän omisti entiselle, Big Poppalle, ja 'Ring ei tarkoittanut asiaa'. Vuonna 2013 Burruss haastoi Kimia Tardylta puolueelle ansaittuihin voittoihin. Burrussin asianajaja väittää, että hänen asiakkaansa kirjoitti kappaleen Zolciakille ja että Zolciak julkaisi ja myi sen ilman Burrussin lupaa. Burruss pyrki myös väliaikaiseen rajoittamiseen tulevan myynnin estämiseksi.

Liiketoiminta: Vuonna 2016 Kim lanseerasi oman luksuskauneus- ja elämäntyylibrändinsä Kashmereen. Kashmere Kollectionsin kautta Kim myy iho-, hius- ja vartalotuotteita sekä sekoitettuja öljyjä ja kylpylätarvikkeita.

Henkilökohtainen elämä: Kim on kuuden lapsen äiti. Hänellä on kaksi tytärtä aiemmista suhteista, Brielle Karenna (s. 1997) ja Ariana Lenee (s. 2001). Vuosina 2001-2003 Kim oli naimisissa Daniel Tocen kanssa. Kim avioitui 13. marraskuuta 2011 NFL-tähden Kroy Biermannin kanssa. Molemmat tapasivat toukokuussa 2010 Atlantan hyväntekeväisyystapahtumassa, joka kuvattiin Oikeat kotiäidit -jaksolle. Kummallakin on neljä yhteistä lasta: Kroy Jagger (s. 2011), Kash Kade (s. 2012) ja kaksoset Kaia Rose ja Kane Ren, syntyneet marraskuussa 2013. Biermann adoptoi virallisesti Kimin tyttäret aiemmista suhteistaan. Pari on tällä hetkellä tähdellä elokuvassa 'Ole Be Tardy', ja näyttely seuraa Kroyn ja Kimin sekä heidän lastensa elämää.

Kim Zolciak Net Worth

Kim Zolciak

Nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 19. toukokuuta 1978 (42 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Laulaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu