Kimberly Guilfoyle nettovarallisuus

Paljonko Kimberly Guilfoyle on arvoinen?

Kimberly Guilfoyle nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Kimberly Guilfoylen palkka

8 miljoonaa dollaria

Kimberly Guilfoyle nettovarallisuus ja palkka: Kimberly Guilfoyle on amerikkalainen asianajaja ja kaapeli-uutishenkilö, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten Fox News Channel -elokuvan entisten elokuvien The Five ja Outnumbered entisistä johtajista. Hän on Trumpin kampanjan ylin virkamies. Hän on myös merkittävä siitä, että hän on Kalifornian demokraattisen poliitikon entinen vaimo Gavin Newsom . He menivät naimisiin vuosina 2001–2006. Vuonna 2018 hän aloitti treffit Donald Trump Jr. .

Aikainen elämä: Kimberly Guilfoyle syntyi 9. maaliskuuta 1969 San Franciscossa Kaliforniassa. Hän varttui San Franciscon lähetysalueella ja Westlakessa Daly Cityssä Kaliforniassa. Hänen äitinsä Mercedes oli Puerto Rican erityisopettaja. Valitettavasti hän kuoli leukemiaan, kun Kimberly oli vain yksitoista vuotta vanha. Hänen isänsä Anthony Guilfoyle syntyi Ennisissä Claren kreivikunnassa Irlannissa ja muutti Yhdysvaltoihin vuonna 1957 20-vuotiaana. Vaikka hän ei vieläkään ollut Yhdysvaltain kansalainen, hänet värvättiin vuonna 1958 ja palveli neljä vuotta armeijassa. Hänestä tuli rakennusalan työntekijä ja sitten kiinteistösijoittaja kuolemaansa asti vuonna 2008.

Kim valmistui magna cum laude Kalifornian Davisin yliopistosta. Hän sai juristilääkärinsä San Franciscon yliopiston oikeustieteellisestä korkeakoulusta vuonna 1994. Oikeustieteellisessä koulussa hän teki mallintamistyötä Victoria's Secretille ja Macy'sille sekä harjoittelua San Franciscon asianajajatoimistossa. Guilfoyle opiskeli myöhemmin Trinity Collegessa Dublinissa Irlannissa, jossa hän julkaisi tutkimuksia lasten oikeuksista ja Euroopan talousyhteisön oikeudesta.

Lakimiestä: Guilfoyle työskenteli lyhyen ajan syyttäjänä San Franciscossa lakikoulun jälkeen, mutta menetti työpaikkansa vuonna 1996, kun uusi piirioikeusasianajaja Terence Hallinan erotti 14 kaupungin syyttäjää. Sitten hän muutti Los Angelesiin, jossa hän vietti neljä vuotta työskennellessään apulaisasianajajana. Täällä hän työskenteli aikuisten ja nuorten tapauksissa perheväkivallan, huumausaineiden, sieppausten, ryöstöjen, tuhopolton, seksuaalisen väkivallan ja murhien yhteydessä. Hänen työstään hän sai useita palkintoja, mukaan lukien kuukauden syyttäjä. Vuonna 2000 hänet palkattiin San Franciscon lakiasiainjohtajan toimistoon assistentiksi D.A. Guilfoyle ansaitsi tuomion, kun hän syytti James Hammeriä yhdessä vuoden 2002 People v. Noel ja Knoller -tapauksessa. Tapaus oli toisen asteen murhan oikeudenkäynti, johon osallistui koiran murskaus. Sekä Guilfoyle että tapaus saivat kansainvälistä huomiota. Vuonna 2008 Guilfoylesta tuli La Raza Lawyers Associationin jäsen.

Media ja televisio: Guilfoyle muutti New Yorkiin tammikuussa 2004 isännöimään Both Sides -ohjelmaa Court TV: ssä. Hän työskenteli myös oikeudellisena analyytikkona Anderson Cooper 360: ssä. Guilfoyle liittyi Fox Newsiin vuonna 2006 The Lineup -viikonloppuohjelman isäntänä. Esitys peruttiin vuotta myöhemmin. Hän pysyi säännöllisenä avustajana Fox News -lehdessä ja myöhemmin hänet otettiin The Five -tapahtuman isäntänä vuonna 2011, jossa hän pysyi isäntänä vuoteen 2018 asti. Hän alkoi järjestää Outnumbered-ohjelmaa säännöllisesti vuonna 2014, kunnes näyttely asettui pysyvälle isännälle . Guilfoyle alkoi ilmestyä myös viikoittain toistuvassa segmentissä 'Onko se laillista?' O'Reilly-tekijästä, kunnes näyttely peruttiin vuonna 2017. Guilfoyle julkaisi vuonna 2015 neuvokirjan 'Making the Case: How to Be Your Own Best Advocate.' Hän oli myös vieras joka torstai Brian Kilmeadin Kilmead and Friends -radioshow'ssa. Kimberly isännöi myös elokuvia Hannity, On the Record, Justice with Judge Jeanine ja Fox and Friends. Vaikka hän allekirjoitti Foxin kanssa pitkäaikaisen sopimuksen jatkamisen kesäkuussa 2017, hän jätti verkon heinäkuussa 2018.

Getty

Poliittinen ura: Joulukuussa 2016 raportit osoittivat, että Guilfoylen katsottiin toimivan Donald Trumpin lehdistösihteerinä. Sen sijaan valittiin Sean Spicer, työn eturintama. Hän oli jättänyt työnsä Fox Newsissa vuonna 2018 työskentelemään America First Policies -sivustolla, joka on Trump Super PAC. Vuonna 2020 ilmoitettiin, että Guilfoyle on Trump Victory -komitean finanssikomitean jäsen. Trump-kampanja maksaa Guilfoylelle 180 000 dollaria vuodessa kampanjapäällikön yksityisen yrityksen Parscale Strategy -palvelun kautta. Guilfoyle on ottanut laajat neuvonantajat. Trump 2020 -kampanjassa Guilfoyle on hallinnoinut varainhankintayksikköä, joka maksoi sosialistille Somers Farkasille kerätä rahaa.

Henkilökohtainen elämä: Guilfoyle meni naimisiin Gavin Newsomin kanssa, joka oli sitten San Franciscon kaupunginvalvoja vuonna 2001. Vuonna 2003 Newsom valittiin San Franciscon pormestariksi, ja Guilfoylesta tuli San Franciscon ensimmäinen nainen. Hän meni nimellä Kimberly Guilfoyle Newsom, kun he olivat naimisissa. Heidän kahden rannikon avioliitonsa oli kireä, ja he antoivat avioeron yhdessä tammikuussa 2005. Avioero saatiin päätökseen 28. helmikuuta 2006.

Guilfoyle avioitui huonekalujen perillisen Eric Villencyin kanssa toukokuussa 2006. Heillä oli 4. lokakuuta 2006 poika Ronan Anthony. Kesäkuussa pariskunta ilmoitti eroavansa. Heidän avioeronsa saatiin päätökseen myöhemmin samana vuonna.

Toukokuussa 2018 vuotoi, että Guilfoyle tapasi Donald Trump Jr.:n, kun molemmat oli havaittu osallistuvan tapahtumaan yhdessä. Trump Jr. erotettiin hänen vaimonsa Vanessa tällä hetkellä. Guilfoyle on ollut Trump-perheen pitkäaikainen ystävä.

4. heinäkuuta 2020 New York Times ilmoitti, että Guilfoyle sai positiivisen tuloksen COVID-19: lle ollessaan Etelä-Carolinassa ennen kuin hänet oli tarkoitus osallistua Trumpin tapahtumaan Rushmore-vuorella. Hän palasi New Yorkiin. Sekä Donald Trump Jr. että hänen poikansa testasivat negatiivisesti COVID-19: n.

Kiinteistöt : Vuonna 2015 Kimberly maksoi 3,5 miljoonaa dollaria kolmen makuuhuoneen huoneistosta legendaarisessa Beresford-rakennuksessa Manhattanilla. Hän listasi tämän huoneiston myytäväksi lokakuussa 2020 hieman alle 5 miljoonalla dollarilla.

Kimberly Guilfoyle nettovarallisuus

Kimberly Guilfoyle

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Palkka: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. maaliskuuta 1969 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Lakimies, toimittaja, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu