Kimora Lee Simmonsin nettovarallisuus

Paljonko Kimora Lee Simmons on arvoinen?

Kimora Lee Simmonsin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Kimora Lee Simmonsin nettovarallisuus: Kimora Lee Simmons on amerikkalainen malli, kirjailija ja muotiyrittäjä, jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Hänestä tuli ensin tunnettu naimisissa Hip Hop -yrittäjän kanssa Russell Simmons . He erosivat vuonna 2009.

Varhainen elämä ja uran alku: Kimora Lee Simmons Leissner (synt. Perkins), joka tunnetaan ammattimaisesti nimellä Kimora Lee Simmons, syntyi St. Louisissa Missourissa 4. toukokuuta 1975. Hänellä on afrikkalaisamerikkalainen, korealainen ja japanilainen perintö.

Kun hänen äitinsä kiusattiin hänen pituudestaan ​​(hän ​​oli melkein 6 jalkaa pitkä kymmenvuotiaana), hänen äitinsä ilmoitti hänet mallintuotteille, kun hän oli yksitoista vuotta vanha. Hän allekirjoitti mallinnussopimuksen Chanelin kanssa, ja häntä ohjasi ikoninen Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeld. Lagerfeld sai innoituksensa Kimorasta, kutsumalla häntä '21: n kasvoiksistCentury, joka vaatii rodun lisäämistä muotiin. Hän jatkoi mallintamista kansainvälisille huippumuotibrändeille, kuten Fendi, Valentino, Emanuel Ungaro, Christian Dior, Roberto Cavalli, Kenzo, Anna Sui ja Yves Saint Laurent.

Liiketoiminta ja yrittäjyys: Vuonna 1998 Kimoran tuolloin aviomies Russell Simmons oli kaupunkien miestenvaatemerkin Phat Farm johtaja. Hän loi Kimora Lee Simmons -nimisen Baby Phat -nimimerkin, joka pidettiin Phat-muodin sateenvarjossa. Kimorasta tuli Baby Phatin suunnittelija, joka loi vaatteita sen perusteella, mitä hän haluaisi käyttää. Sitten hänet nimitettiin tuotemerkin presidentiksi ja luovaksi johtajaksi vuonna 2000. Vuonna 2001 Baby Phatin bruttotulot olivat 30 miljoonaa dollaria, ja vuoteen 2002 mennessä Phat Farmin ja Baby Phatin tuotemerkit olivat voittaneet yhteensä 265 miljoonaa dollaria. Kellwood Company osti Phat Fashionsin vuonna 2004 140 miljoonalla dollarilla, mutta Kimora pysyi edelleen presidenttinä ja luovana johtajana. Hänen johdollaan hän laajensi tuotemerkkiä laajaan valikoimaan tuotteita, mukaan lukien farkut, tarvikkeet, korut, uimapuvut ja tuoksusarjat. Hänet nimitettiin Phat Fashionsin presidentiksi vuonna 2006, ja lopulta hän jätti yrityksen vuonna 2010.

Jopa yrityksen poistuttua hänellä oli kuitenkin kaikki hajuste- ja kosmetiikkakokoelmien lisenssioikeudet. Hajuvesiä ovat 'Baby Phat Goddess' (2005), 'Golden Goddess', 'Seductive Goddess', 'Baby Phat Fabulosity', 'Luv Me' ja 'Baby Phat Dare Me'. Niitä myytiin tavarataloissa ympäri Amerikkaa, kuten Sears ja Macy's. Hän ilmoitti vuonna 2019 ostaneensa Baby Phatin uudelleen.

Kimoran muita hankkeita ovat Simmons Jewelry Company, joka markkinoi korutuotteita Phat Farm- ja Baby Phat -etiketeillä. Hän oli myös yhteistyössä Sanrio Ltd.:n kanssa. Vuonna 2006 lanseerattiin Kimiman Lee Simmons for Hello Kitty -sarja, jota myydään Neiman Marcuksessa. Toinen Hello Kitty -mallisto julkaistiin Zales Corporationin kanssa vuonna 2008. Vuonna 2006 hän myös yhteistyössä Sephoran ja Macy'sin kanssa lanseerasi oman kosmetiikkamerkkinsä KLS Cosmetics. Hän jatkoi suhdettaan Macyyn lanseeraamalla KLS-muotimallistonsa tavarataloon vuonna 2010 ja Macy'sin yksinomaiseen Kouture by Kimora -brändiin. Vuonna 2011 Kimora aloitti yhteistyön sveitsiläisen ihonhoitoyrityksen Makari deSuisse kanssa käynnistääkseen ikääntymistä estävän ihonhoitotuotteen monikansallisille naisille. Hän tuli luksusmarkkinoille julkaisemalla KIMORA LEE SIMMONS -muotimallistonsa, jota jaettiin Bloomingdalesin, Lord & Taylorin ja Farfetchin kautta.

Vuonna 2012 Kimora siirtyi henkilökohtaisen ostosverkkosivuston JustFab presidentin ja luovan johtajan virkaan. Hän johti yritystä vuoteen 2015 saakka. Hänen johdollaan JustFab kasvoi merkittäväksi toimijaksi muodin tilauspalveluissa.

John Sciulli / Getty Images

Televisio-ura ja muut projektit: Kimoran ensimmäinen televisio-isäntärooli oli ”One World Music Beat” vuonna 1998. Sitten hän isännöi Sony Pictures Televisionin tuottamaa syndikoitua keskusteluohjelmaa ”Life and Style” vuonna 2004. Muihin Kimoran toteuttamiin televisio-projekteihin kuuluu hänen E! Kimora: Life in the Fab Lane -esitys, joka kantaesitettiin vuonna 2007 ja esitettiin seitsemän vuodenaikaa Kimora: House of Fab, joka debytoi vuonna 2013 Style Networkissa ja oli tuomarina Tyra Banksin todellisuuden ensimmäisellä kaudella. kilpailunäyttely 'Amerikan seuraava huippumalli'.

Muita projekteja, joihin hän on työskennellyt, kuuluvat hänen 2006-kirjaan ”Fabulosity: What is Is and How to Get It” ja musiikkivideoiden esiintymisiä taiteilijoille, kuten Ginuwine, Usher ja Jay-Z. Lisäksi hän tuotti Def Poetry Jam -esityksen Broadwaylla, joka voitti hänelle Tony-palkinnon teatteritapahtumasta vuonna 2003.

Henkilökohtainen elämä: Kimora meni naimisiin Russell Simmonsin kanssa joulukuussa 1998. Heillä on yhdessä kaksi tytärtä, Ming Lee Simmons (s. 2000) ja Aoki Lee Simmons (s. 2002). He erosivat vuonna 2006 ja saivat lopullisen avioeronsa vuonna 2009. Kesällä 2008 hän aloitti suhteen näyttelijä Dijmon Hounsoun kanssa ja synnytti poikansa Kenzo Lee Hounsoun vuonna 2009, ennen kuin pari erottui vuonna 2012.

Kimora meni naimisiin Tim Leissnerin kanssa helmikuussa 2014 ja synnytti poikansa Wolfe Lee Leissnerin vuonna 2015. Leissner oli kumppani Goldman Sachsissa monta vuotta. Hän erosi Goldmanista surullisen 1MDB Malesian korruption huijauksen seurauksena, joka maksoi pankille yli miljardin dollarin sakkoja ja muita kustannuksia. Vuonna 2018 Leissner tunnusti syyllisyytensä rahanpesusyytteistä ja suostui unohtamaan 43,7 miljoonan dollarin tulot. Leissner väitetysti auttoi huijaaja Jho Low bilk Malesiaa 4,5 miljardista dollarista vuosina 2009–2014. Matkan varrella Leissner ja hänen kumppaninsa ansaitsivat 200 miljoonaa dollaria palkkioita järjestelmästä.

Kiinteistöt : Vuonna 2006, pian erotettuaan Simmonsista, Kimora maksoi 8,5 miljoonaa dollaria 13 000 neliömetrin kartanosta Beverly Hillsissä. Vuosia myöhemmin, ostettuaan uuden paljon suuremman Beverly Hillsin kartanon, Kimora alkoi vuokrata tämän kiinteistön jopa 55 000 dollaria kuukaudessa.

Vuonna 2014, pian avioliiton jälkeen, Kimora ja Tim maksoivat 19 miljoonaa dollaria New Yorkin huoneistosta.

Vuonna 2017 he maksoivat 25 miljoonaa dollaria 20000 neliömetrin kodista Beverly Hillsissä, joka oli asetettu lähes 4 hehtaarin alueelle. Valitettavasti Tim ja Kimora purkivat tämän kartanon tammikuussa 2021 16 miljoonalla dollarilla, mikä oli 9 miljoonan dollarin tappio.

Kimora Lee Simmonsin nettovarallisuus

Kimora Lee Simmons

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 4. toukokuuta 1975 (45 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Muotisuunnittelija, malli, yrittäjä, näyttelijä, television tuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu