Kirk Douglasin nettovarallisuus

Paljonko Kirk Douglas on arvoinen?

Kirk Douglasin nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Kirk Douglasin nettovarallisuus : Kirk Douglas oli amerikkalainen näyttelijä, tuottaja, kirjailija ja hyväntekijä, jonka nettovarallisuus kuollessaan oli 60 miljoonaa dollaria. Kirk Douglas oli näyttelijä / tuottaja Michael Douglasin isä. Kirkin omaisuus olisi ollut paljon suurempi, mutta noin vuosikymmen ennen kuolemaansa hän päätti lahjoittaa kymmeniä miljoonia dollareita Douglas-säätiön kautta. Pelkästään hänen elämänsä viime vuosina Kirkin säätiö antoi 50 miljoonaa dollaria tukemaan erilaisia ​​hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten Los Angelesin lastensairaala. He antoivat myös arviolta 40 miljoonaa dollaria Harry's Havenille, Alzheimerin laitokselle LA: n esikaupunkialueella. Tähän sisältyy 15 miljoonaa dollaria, jonka hän antoi Harry's Havenille omalla 99. syntymäpäivällään perustaa Kirk Douglass -hoidon paviljonki.

Aikainen elämä: Douglas syntyi Issur Danielovitch 9. joulukuuta 1916 Amsterdamissa New Yorkissa. Hän oli Byrna 'Berthan' (1884-1958) ja Herschel 'Harry' Danielovitchin (1884-1950) poika. Hänen vanhempansa olivat juutalaisia ​​maahanmuuttajia Venäjän valtakunnan osasta, joka on nykyään Valkovenäjä. Perhe puhui jiddishiä kotona. Hänen isänsä veli muutti aikaisemmin kuin Kirkin perhe ja käytti sukunimeä Demsky, jonka myös hänen vanhempansa ottivat käyttöön. Hän varttui Izzy Demsky. Hän muutti laillisesti nimensä Kirk Douglasiksi ennen saapumistaan ​​Yhdysvaltain laivastoon toisen maailmansodan aikana.

Douglas kasvoi köyhtyneenä. Hänellä oli kuusi sisarta. Douglas myi välipaloja myllytyöntekijöille ansaitakseen tarpeeksi rahaa maidon ja leivän ostamiseen ja perheen auttamiseen. Hän toimitti sanomalehtiä. Kaiken kaikkiaan Douglasilla oli yli 40 työpaikkaa ennen kuin hänestä tuli näyttelijä. Hän löysi näyttelemisen nuorena ja lukiossa, hän tiesi haluavansa tulla ammattinäyttelijäksi. Hän puhui tiensä St. Lawrence -yliopiston dekaanin vastaanotolle, ja koska hänellä ei ollut varaa yliopistokoulutukseen, näytti hänelle luettelon lukion saavutuksista ja kunniamerkeistä. Hänelle myönnettiin lainaa lukukausimaksujen maksamiseksi, jonka hän maksoi takaisin työskentelemällä puutarhurina ja talonmiehenä osa-aikaisesti yliopistossa. Hän oli tähti yliopiston painiryhmässä ja yhden kesän paini karnevaalissa ansaita rahaa. Hän valmistui kandidaatin tutkinnosta vuonna 1939.

Douglasin näytteleminen huomattiin New Yorkin American Academy of Dramatic Artsissa, ja hänelle annettiin erityinen apuraha. Yksi hänen luokkatovereistaan ​​oli Betty Joan Perske, joka tunnetaan paremmin nimellä Lauren Bacall. He treffasivat rennosti, ja hänellä oli tärkeä rooli elokuvan uransa aloittamisessa. Toinen Bacallin luokkatoveri ja ystävä oli pyrkivä näyttelijä Diana Dill, josta myöhemmin tuli Kirkin ensimmäinen vaimo.

Douglas liittyi laivastoon vuonna 1941, pian sen jälkeen kun Yhdysvallat astui toiseen maailmansotaan. Hän oli viestintävirkamies merenalaisen sodan vastaisessa taistelussa USS PC-1137: ssä. Hänet vapautettiin lääketieteellisesti vuonna 1944 loukkaantumisista, joita aiheutui syvyyspanoksen vahingossa pudottamisesta.

Näyttelijäura: Sodan jälkeen Douglas palasi New Yorkiin ja löysi työtä radiosta, mainoksista ja teatterista. Radiotyössään hän toimi saippuaoopperoissa ja näki näiden kokemusten olevan erityisen arvokkaita auttaessaan kehittämään taitoaan äänen käyttämisessä, mikä on tärkeää pyrkiville näyttelijöille. Hänen näyttämötauti tapahtui, kun hän otti Richard Widmarkin roolin vuonna 1943 Kiss and Tell, joka johti sitten muihin tarjouksiin. Hän aikoi pysyä näyttelijänä, kunnes Lauren Bacall auttoi häntä saamaan ensimmäisen elokuvaroolinsa suosittelemalla häntä tuottaja Hal B. Wallisille, joka heitti hänelle 1946 Martha Iversin outo rakkaus Barbara Stanwyckia vastapäätä. Hän soitti nuorta, epävarmaa miestä, jota hallitsi häikäilemätön elämä. Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun Douglas näytti heikkoa miestä elokuvassa.

Douglasista kehittyi johtava lipputulotähti koko 1950-luvun, joka tunnetaan vakavista draamoista, mukaan lukien länsimaat ja sotaelokuvat. Uransa aikana hän esiintyi yli 90 elokuvassa. Douglas tunnettiin räjähtävästä näyttelijätyylistään. Hänestä tuli kansainvälinen elokuvan tähti johtavasta roolistaan ​​huolimattomana nyrkkeilysankarina vuonna 1949 Champion. Rooli toi hänelle ensimmäisen ehdokkuutensa Oscar-palkinnoksi parhaaksi näyttelijäksi. Muita varhaisia ​​elokuvia ovat 1950-luvun nuori mies sarvella, jossa näyttelivät myös Lauren Bacall ja Doris Say, 1951: n ässä reiässä ja etsivä tarina. Viimeksi mainittu sai hänelle Golden Globe -ehdokkuuden draaman parhaaksi näyttelijäksi. 1952: n Paha ja kaunis sai hänet toisen Oscar-ehdokkuuden. Hän sai kolmannen Oscar-ehdokkuutensa ja toisen Golden Globe -ehdokkautensa Vincent van Goghin roolista vuoden 1956 Lust for Life -elokuvassa.

Yksi hänen tunnetuimmista rooleistaan ​​oli 1960-luvun Spartacus, jonka ohjasi silloinen tuntematon Stanley Kubrick. Douglasilla oli ratkaiseva rooli Hollywoodin mustan listan lopettamisessa vuonna 1960 palkkaamalla mustalla listalla oleva käsikirjoittaja. Vuonna 1963 hän näytteli Broadwaylla elokuvassa Yksi lentänyt käkipesän yli (tarinan, jonka hän osti ja antoi pojalleen Michaelille, joka tietysti muutti sen Oscar-voittajaksi).

Douglasilla on yli 90 näyttelijää hänen nimessään. Joitakin hänen suosituimmista elokuvistaan ​​ovat Mestari, 20000 liigaa meren alla, Gunfight at the O.K. Corral ja kovat kaverit. American Film Institute nimesi Douglasin sijalle 17 heidän luettelossaan amerikkalaisen elokuvahistorian suurimmista mieskuvan legendoista. Hänelle annettiin kunniapalkinto vuonna 1996, koska hänellä oli 50 vuotta elokuvayhteisössä. Hän on saanut presidentin vapausmitalin. Hänellä on tähti Hollywoodin kuuluisalla kävelykadulla. Hän sai elinikäisiä palkintoja Screen Actors Guildilta ja AFI: lta.

Henkilökohtainen elämä: Kirk Douglas meni naimisiin Diana Dillin kanssa 2. marraskuuta 1943. Heillä oli kaksi poikaa, näyttelijä Michael Douglas ja tuottaja Joel Douglas, ennen kuin he erosivat vuonna 1951.

Ollessaan Pariisissa kuvaamassa Lust for Life -tapahtumaa hän tapasi tuottaja Anne Buydensin. Hän oli paennut natsi-Saksasta ja työskenteli elokuvastudiossa tekemällä käännöksiä tekstityksiin. He menivät naimisiin 29. toukokuuta 1954. Heillä oli kaksi poikaa, tuottaja Peter ja näyttelijä Eric. Eric kuoli huumeiden ja alkoholin yliannostuksesta 6. heinäkuuta 2004.

Kirkin kuoleman aikaan hän ja Anne olivat olleet naimisissa 65 vuotta.

Helmikuussa 1991 Douglas oli helikopterissa, joka törmäsi pieneen lentokoneeseen Kalifornian Santa Paulan lentokentän yläpuolella. Douglas ja kaksi muuta ihmistä loukkaantui ja kaksi koneessa olevaa ihmistä kuoli. Lähellä kuolemaa saatu kokemus johti Douglasin löytämään uudelleen juutalaisen uskon, jonka kanssa hän kasvoi.

28. tammikuuta 1996 hän kärsi vakavasta aivohalvauksesta, joka heikensi hänen kykyään puhua. Lääkärit kertoivat vaimolleen ja perheelleen, että ellei tapahtunut nopeaa parannusta, hänen puheen menetys oli todennäköisesti pysyvä. Useiden kuukausien intensiivisen päivittäisen puheterapian jälkeen hänen kykynsä puhua palasi, vaikka se oli edelleen rajallinen.

Hyväntekeväisyys : Helikopterionnettomuuden jälkeen Kirk päätti omistautua aktiivisemmin hyväntekeväisyyteen. Vuonna 2012 Kirk kysyi vaimoltaan (joka piti kirjojaan ja hoiti perheensä luottamusta): 'Kuinka paljon meillä on siinä rahaa?' Hänen vastauksensa? '80 miljoonaa dollaria.' Hänen vastauksensa? 'Haluan antaa sen pois.' Ja juuri hän teki.

Douglas-säätiö lahjoitti yli 50 miljoonaa dollaria erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille. He perustivat stipendin St. Lawrence -yliopistoon (hänen alma mater), Westwood Sinain temppeliin ja Los Angelesin lastensairaalaan.

Kuolema: 5. helmikuuta 2020 Kirk Douglas kuoli kotonaan Beverly Hillsissä. Hän oli 103-vuotias. Douglas oli yksi elokuvateollisuuden kulta-ajan viimeisistä elossa olevista tähdistä. Hänestä ovat jääneet 100-vuotias vaimo Anne, hänen poikansa Michael, Joel ja Peter sekä useat lapsenlapset ja yksi lastenlastenlapsi.

Kiinteistöt: Vuonna 1999 Douglas ja hänen vaimonsa myivät Palm Springsin retriitin 1,3 miljoonalla dollarilla. Douglas osti kodin 1950-luvun lopulla ja käytti sitä perheen perääntyneenä vuosikymmenien ajan. 4000 neliömetrin keski-vuosisadan modernissa kodissa on lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden seinät, viisi makuuhuonetta, kahdeksan kylpyhuonetta ja uima-allas.

Kirk Douglasin nettovarallisuus

Kirk Douglas

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. joulukuuta 1916 - 5. helmikuuta 2020 (103 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, kirjailija, elokuvaohjaaja, liikemies, sotilas
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Kirk Douglasin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Harm's Wayilla 400 000 dollaria
  • Viimeinen juna Gun Hilliltä 325 000 dollaria vastaan ​​10% bruttomäärästä
  • Kunnian polut 350 000 dollaria
  • 20000 liigaa meren alla 175000 dollaria
  • Mestari 15000 dollaria
  • Aiemmista 25 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu