'Kong: Skull Island' Yhdysvaltain lipputulojen kuningas 61 miljoonalla dollarilla

Brie Larson Mason Weaverina ja Tom Hiddleston James Conradina esiintyvätBrie Larson Mason Weaverina ja Tom Hiddleston James Conradina esiintyvät elokuvassa Kong: Skull Island. (Warner Bros. Kuvat)

LOS ANGELES - Kong: Skull Island tuli voittajaksi pedojen taistelun jälkeen, kun jättiläinen apina -elokuva kohosi Wolverinen viimeiseen seisomaan. Hyvien arvostelujen aalto, Kong: Skull Island ylitti kotimaan lipputulot ja keräsi mahtavan 61 miljoonan dollarin. Tämä kätevästi voittaa arviot, joiden mukaan Kong: Skull Island debytoi 45–50 miljoonan dollarin välillä.

King Kongin möly ei lopettanut kokonaan Wolverinen raivoisaa raivoa. Toisena viikonloppuna Foxin Logan laski 58% 37,8 miljoonaan dollariin ja nosti sen osavaltion yhteensä 152,6 miljoonaan dollariin. R-luokiteltu sarjakuvaseikkailu on Hugh Jackmanin joutsenlaulu Wolverinena sen jälkeen, kun hän on lähes kaksi vuosikymmentä pelannut X-Men-tiimin jäsentä.

Kong: Skull Island saa kerskailuoikeuksia odotusten ylittämiseen, mutta elokuva ei ole vielä metsässä. Sen tuottaminen maksoi mojova 185 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaa, että sen on oltava hitti ulkomailla, jos elokuvan takana olevat studiot Legendary ja Warner Bros. haluavat tehdä voittoa. Kotimaassa Kong: Skull Island katsoo myös Disney's Beauty and the Beastia, live-action-satua, jonka ensi-iltana odotetaan ensi viikonloppuna jopa 120 miljoonaa dollaria. Tämä todennäköisesti imee suurimman osan multipleksien hapesta, mikä vaikeuttaa muiden elokuvien piirtämistä suurissa väkijoukkoissa.Legendaarisella ja Warner Brosilla on suuria tavoitteita King Kongia kohtaan. Elokuva on toinen erä suunnitellusta hirviösarjasta. Ensimmäinen luku, vuoden 2014 Godzilla, avasi osavaltioissa 93,2 miljoonaa dollaria, ennen kuin se nousi 529,1 miljoonaan dollariin maailmanlaajuisesti. Suunnitelmana on, että King Kong ja Godzilla kohtaavat eeppisessä esityksessä alkukantaisista olennoista jossain vaiheessa ei-liian kaukana tulevaisuudessa.

Elokuva on puhdasta hauskaa, ja se kääntyy lipputuloon, sanoi Jeff Goldstein, Warner Brosin kotimainen jakelupäällikkö. lomalla ja etsimässä jotain aikansa varaamiseen. Elokuvan viikonlopun yleisö oli 56% miehiä ja 35% alle 25 -vuotiaita. Imax -esitysten osuus lipunmyynnistä oli 7,5 miljoonaa dollaria.

Valtavien tuotanto- ja markkinointikustannustensa vuoksi Kong: Skull Islandin on tehtävä maailmanlaajuisesti noin 500 miljoonaa dollaria menestyäkseen. Tätä varten elokuva debytoi 81,6 miljoonaan dollariin 65 ulkomaisella markkinoilla. Paljon riippuu elokuvan suorituskyvystä Kiinassa, joka on maailman toiseksi suurin elokuvamarkkina. Kong: Skull Island avataan Lähi -kuningaskunnassa kahden viikon kuluttua.

Vietnamin sodan vähenevinä päivinä toimiva Kong: Skull Island vaihtaa suurlähetystön helikopteripelastuksia ylisuurille kädellisille, jotka uhkaavat suuria sumua peittäviä viidakkoympäristöjä vastaan. Jordan Vogt-Roberts, joka loihdi Sundancen suosikki Kings of Summerin kanssa, ohjasi kuvan Tom Hiddlestonin, Samuel L. Jacksonin ja Brie Larsonin johdolla. Kriitikot hyväksyivät päätöksen antaa Apocalypse, nyt kiiltoa King Kongin usein kuvatulle tarinalle, ja Varietyn Owen Gleiberman pitää sitä herättävänä ja älykkäästi muotoiltuina alkukantaisena.

Wolvie ja Kong ansaitsivat parhaan paikan, Blumhouse ja Universal's Get Out jäivät kolmanneksi. Pienen budjetin trilleri mustasta miehestä, jonka vierailu valkoisen tyttöystävänsä kotikaupungissa tekee synkkän käänteen, keräsi 21,1 miljoonaa dollaria. Se on ansainnut 111 miljoonaa dollaria kolmen viikon julkaisun aikana - fantastinen tuotto 4,5 miljoonan dollarin budjetista.

Viisi parasta täydensivät Lionsgaten The Shack ja Warner Bros.Lego Batman -elokuva, joka ansaitsi 10,1 miljoonaa dollaria ja 7,8 miljoonaa dollaria. The Shack, uskomukseen perustuva draama, on tuottanut 32,3 miljoonaa dollaria kahden viikon julkaisun aikana. Uusin Lego -elokuva on ansainnut 159 miljoonaa dollaria viiden viikon teatteriviikon jälkeen.

Rajoitetuista julkaisuista CBS Filmsin The Sense of a Ending, sovitus Julian Barnesin palkitusta romaanista, avattiin 42 000 dollariin neljästä paikasta, kun taas Focus World's Raw, kauhuelokuva kannabalismin kääntyvästä kasvissyöjäopiskelijasta, debytoi 25 230 dollaria kahdesta teatterista.

Lipunmyynti kasvoi lähes 25% vuoden 2016 vastaavasta viikonlopusta - ajanjakso, joka oli päällekkäin Zootopian toisen viikonlopun ja 10 Cloverfield Lane -esityksen kanssa. Liikevaihto on noussut noin 2% viime vuoteen verrattuna, kun Loganin, Get Outin ja nyt Kong: Skull Islandin yhdistelmästä tulee kiireinen aika lipputulossa. Ensi viikonloppuna julkaistaan ​​Kaunotar ja Hirviö, jonka pitäisi laajentaa vuoden 2017 etumatkaa.

Tämä voi olla kaikkien aikojen suurin maaliskuu, sanoi ComScoren media -analyytikko Paul Dergarabedian. Sinun ei tarvitse odottaa toukokuuhun asti, jotta voit julkaista menestyselokuvia.