Kris Jenner Nettovarallisuus

Paljonko Kris Jenner Worth on?

Kris Jenner Nettovarallisuus: 170 miljoonaa dollaria

Kris Jennerin palkka

40 miljoonaa dollaria

Kris Jenner nettovarallisuus ja palkka: Kris Jenner on amerikkalainen todellisuuden televisiotähti, tuottaja, mediahenkilö ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 170 miljoonaa dollaria. Liikenainen ja yrittäjä Kris on luultavasti tunnetuin esiintymisestä todellisuussarjassa '' Keeping Up with the Kardashians '' ja siitä, että hän on todellisuuden tähtien Kim, Kourtney, Khloe Kardashian sekä Kylie ja Kendall Jenner äiti.

Aikainen elämä: Kris Jenner syntyi Kristen Mary Houghton 5. marraskuuta 1955 San Diegossa Kaliforniassa vanhempiensa Mary Jo Shannonin ja Robert True Houghtonin luona. Hänen lapsuutensa oli kivinen, ja hän on kuvannut isänsä myrkylliseksi persoonaksi ja hänen vanhempansa taistelevat aina. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli seitsemänvuotias, ja äiti sai täyden huoltajuuden lapsista kotona esiintyneiden ongelmien takia. Robert jätti kuvan kokonaan, ja Mary Jo kasvatti Krisin ja hänen nuoremman sisaruksen Karenin Clairemontissa Kaliforniassa. Muutama vuosi myöhemmin hänen äitinsä avioitui uudelleen miehen nimeltä Harry Shannonin kanssa. Kris valmistui vuonna 1973 Clairemontin lukiosta. Lukion jälkeen hän työskenteli donitsikaupassa ja työskenteli myös vuoden American Airlinesin lentoemäntänä.

Perhe: Kris meni naimisiin Robert Kardashianin kanssa 8. heinäkuuta 1978. Kaksi tapasivat vain 17-vuotiaana. Pariskunnalla oli kolme tytärtä, Kourtney, Kim ja Khloe sekä poika nimeltä Rob. Robert Kardashian oli kuuluisa siitä, että hän oli yksi EU: n Simpsonin voimakkaista puolustusasianajajista 1990-luvun murhakokeessa. Robert ja Kris erosivat vuonna 1991. Vuonna 2003 Robert kuoli ruokatorven syöpään.

Kris meni naimisiin entisen olympiaurheilijan kanssa Bruce Jenner vuonna 1991. He olivat kihloissa vain viisi kuukautta tapaamisensa jälkeen. Brucella ja Krisillä on kaksi tytärtä yhdessä, Kendall ja Kylie. Krisistä tuli Jennerin johtaja, kun he menivät naimisiin, ohjaamalla perheen franchising-sopimusta neuvottelemalla hyväksymissopimusten ja edistämällä hänen uraansa. Pari erosi kesäkuussa 2013 ja viimeisteli avioeronsa joulukuussa 2014. Bruce alkoi tunnistaa naiseksi, tuli sitten transseksuaaliksi huhtikuussa 2015 ja muutti virallisesti nimensä Caitlyniksi.

Tosi-tv: Vuonna 2007 Kris Jenner tapasi tuottaja Ryan Seacrestin ja esitti todellisuus-idean, jossa Kris ja hänen perheensä jokapäiväinen elämä olisivat julkkisvaikuttajia. Televisiotuottaja Deena Katz antoi hänelle idean, joka oli vieraillut omituisessa kodissaan, kokenut viihdytti ja tajusi todellisuusnäyttelypotentiaalin. Seacrestillä oli oma tuotantoyhtiö, joka lähetti operaattorin vangitsemaan perheen heidän luonnollisessa elinympäristössään. Hän tarkasteli kuvamateriaalia ja päätti siirtyä eteenpäin projektin kanssa pitäen mielessä suositun MTV-sarjan Osbournes-inspiraation. Sieltä syntyi 'Keeping Up with Kardashians'. Esitys noudettiin E! viihdeverkko, ja Jenner eteni tuottajana. Esitys tuo esiin draaman, joka tulee sekoitetun julkkisperheen ja monien saman ikäisten lasten kanssa. Se keskittyy myös Kardashianin ja Jennerin lasten liikeyrityksiin ja henkilökohtaiseen elämään. 14. lokakuuta 2007 debyytti 'Keeping Up with Kardashians' on tullut yhdeksi pisimmistä amerikkalaisista tositelevisiosarjoista.

Perhe franchising on mukana monilla tavoilla vaatteista, ihonhoito- ja tuoksulinjoista kaikkialle omaelämäkertoihin. Näyttely on johtanut spin-off-yhtiöihin Kourtney ja Khloe Take Miami, Kourtney ja Kim Take New York sekä Khloe ja Lamar.

Vuonna 2013 Kris esitteli oman päiväkohtaisen TV-puheohjelmansa, mutta pienen yleisömäärän vuoksi sitä ei uusittu.

KKW Kauneus : Vuonna 2017 Kris perusti kosmetiikkayrityksen nimeltä KKW Beauty tyttärensä Kim Kardashianin kanssa. Kesäkuussa 2020 kosmetiikka-alan yritysryhmä Coty Inc. osti 20 prosentin osuuden KKW: sta 200 miljoonalla dollarilla, mikä antoi yritykselle 1 miljardin dollarin kokonaisarvion. Myynnin aikaan Kris omisti 8% KKW: stä. Tämä 8% oli 80 miljoonan dollarin arvoinen ennen veroja paperilla myynnin jälkeen.

Kylie kosmetiikka : Kris oli myös hiljainen kumppani Kylie Cosmeticsissa. Kun sama yritys, Coty Inc, maksoi 600 miljoonaa dollaria Kylie Cosmeticsin 51 prosentin osuudesta marraskuussa 2019, paljastettiin, että Kris omisti 10 prosentin osuuden. Cotyn myynnin jälkeisinä kuukausina julkaisemien hakemusten mukaan Kris myi puolet omistuksestaan ​​osana 600 miljoonan dollarin myyntiä 30 miljoonan dollarin verotuloa edeltävältä ajalta. Hänen jäljellä olevan 5%: n omistuksen arvo oli vielä 30 miljoonaa dollaria.

Kris Jenner Nettovarallisuus

Charley Gallay / Getty Images

Liittyvät julkkikset :

Kylie Jenner Nettovarallisuus

Kim Kardashian Net Worth

Ura: Yhdessä pääosassa elokuvan Keeping Up with the Kardashians kanssa Jenner johtaa Jenner Communicationsia, joka sijaitsee L.A.:ssä. Hän on viiden tyttärensä uran johtaja ja on nimittänyt itsensä perheen `` momageriksi ''. Jenner julkaisi marraskuussa 2011 omaelämäkerran nimeltä Kris Jenner… ja kaikki asiat Kardashian. Intohimoisesti ruoanlaittoon hän kirjoitti myös keittokirjan 'In the Kitchen with Kris: A Kollashation of Kardashian-Jenner Family Favorites'. Se julkaistiin lokakuussa 2014.

EUVL Simpsonin oikeudenkäynti: Robert Kardashian oli parhaita ystäviä O.J. Simpson silloin, kun hän ja Kris menivät naimisiin, ja Kris tuli nopeasti hyvin läheiseksi Nicole Brown Simpsonin, OJ: n vaimon kanssa. Hänet tuhosi uutinen siitä, että Nicole oli tapettu ja että perheenystävä O.J: tä syytettiin murhasta. Se oli perheelle erittäin tunnepitoinen ja tuskallinen aika, kun Robert oli OJ: n puolustusryhmän asianajaja ja sai kansallista mainetta ja huomiota mediamyrskyn aikana erittäin julkisen ja kiihkeän oikeudenkäynnin aikana. Kris oli raskaana Kendallista tänä aikana ja antoi Kendallille keskimmäisen nimen Nicole rakkaan ystävänsä mukaan.

Henkilökohtainen elämä: Kun hän oli kahdeksanvuotias, Jenner huomasi, että hänellä oli syöpäluukukasvain. Se ei metastasoitunut, ja hänet puhdistettiin ilman mitään todisteita sairaudesta leikkauksen jälkeen sen poistamiseksi.

Muistelmissaan hän tunnusti uskottomuutta aikanaan naimisissa Robertin kanssa, mukaan lukien toistuva suhde jalkapalloilija Todd Watermaniin, mikä lopulta johti heidän avioeroonsa. Kris on tavannut viihdeyrittäjä Corey Gamble vuodesta 2014 lähtien. Hän on 25 vuotta nuorempi.

Vuonna 2012 hänelle tehtiin kasvojenkohotus ja kaulakoru Kim Kardashianin häät Kris Humphriesin kanssa varmistaakseen, että hän näyttäisi parhaansa päivän lehdistökuville.

Kris Jenner Kiinteistöt : Vuosina 2017--2020 Krisin ensisijainen asuinpaikka oli kuuden makuuhuoneen kartano Calabasasissa, jonka hän osti joulukuussa 2017 9,9 miljoonalla dollarilla. Koti on kadun toisella puolella Kim ja Kanye talo . Hän myi tämän talon elokuussa 2020 off-market-sopimuksessa Katharina Harfille, Peter Harfin tyttärelle, joka on Coty Inc.:n toimitusjohtaja. Sama Coty osti Kylien kauneusliiketoiminnan 600 miljoonalla dollarilla.

La Quintassa Kaliforniassa (lähellä Palm Springsiä) hän omistaa 12 miljoonan dollarin ylellisen kartanon. Hän omistaa myös perheen entisen Hidden Hills -kartanon, jota nähtiin usein teoksessa Kardashiansin kanssa pysyminen. Tässä kodissa on tiettävästi hänen poikansa Rob Kardashian ja hänen tyttärensä, jotka ovat suhteessa entiseen strippariin Blac Chynaan.

Kris Jenner Nettovarallisuus

Kris Jenner

Nettovarallisuus: 170 miljoonaa dollaria
Palkka: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. marraskuuta 1955 (65 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,68 m)
Ammatti: Esittäjä, liikemies, televisiotuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että numeromme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu