Kristen Stewart Net Worth

Paljonko Kristen Stewart on arvoinen?

Kristen Stewart Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria

Kristen Stewartin palkka

25 miljoonaa dollaria

Kristen Stewart Nettovarallisuus ja palkka: Kristen Stewart on amerikkalainen näyttelijä ja ohjaaja, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Kristen Stewartin ura on levinnyt varhaisessa vaiheessa lapsinäyttelijänä tulemalla yhdeksi maailman suurimmista elokuvan tähdistä Iltahämärä elokuvasarjoja, suosien sitten rooleja pienemmissä, itsenäisissä elokuvissa sekä satunnaista studio-menestystä. Hänen suurin palkkapäivä oli todennäköisesti 25 miljoonaa dollaria (plus vaikuttava 7,5 prosenttia bruttomäärästä), jonka hän ansaitsi molemmille osille Twilight Aamunkoi , julkaistiin peräkkäisissä marraskuussa 2011 ja 2012.

Aikainen elämä: Kristen Stewart syntyi 9. huhtikuuta 1990 Los Angelesissa Kaliforniassa John Stewartin ja Jules Mann-Stewartin palveluksessa, jotka molemmat työskentelevät itse näyttelyliiketoiminnassa (TV-tuottajana ja näyttämöpäällikkönä, hän käsikirjoitusten ohjaajana ja ohjaajana). .

Viihdeteollisuuden ympäröimällä kasvulla oli epäilemättä rooli Stewartin aloittamisessa näyttelijöiden varhaisessa vaiheessa, ja hän aloitti uransa vakavasti kahdeksan vuoden iässä - huolimatta siitä, että Stewartin itsensä mukaan hänellä ei ollut tavoitteita tulla näyttelijä tai julkkis nuorena.

Näyttelijäura: Stewartin ensimmäinen tauko tuli sen jälkeen, kun lahjakkuusagentti näki hänen esiintyvän peruskoulun näytelmässä. Sen jälkeen hän kävi läpi vuoden kestäneen kuunteluprosessin eri osiin ennen laskeutumista pieneen, puhumattomaan rooliin Disney Channel TV -elokuvassa. Sieltä tuli useita muita pieniä osia, kunnes hän lopulta sai Jodie Fosterin tyttären roolin David Fincherin trillerisessä Paniikkihuone .

Oli vain ajan kysymys hänen ikimuistoisen paluunsa jälkeen Paniikkihuone että Stewart olisi pääosassa omissa elokuvissa. Hänen ensimmäinen päärooli tuli 14-vuotiaana elokuvassa 2004 Saada tämä lapsi. Samana vuonna hän sai enemmän suosiota roolistaan ​​TV-elokuvassa Puhua , nuoren teini-ikäisen pelaaminen teki mykistyksen seksuaalisen pahoinpitelyn jälkeen. Seuraavana vuonna hän työskenteli ohjaaja Jon Favreaun kanssa vuonna Zathura: Avaruusseikkailu , jota seuraa esiintyminen elokuvissa, kuten Fierce People, Lähettiläät, Villiin, Hyppääjä, ja Mitä juuri tapahtui . Mutta vuonna 2007 Stewart sai virallisesti roolin, joka tekisi hänestä kotitalouden nimen: Isabella 'Bella' Swan elokuvissa, jotka perustuvat massiivisesti suosittuun nuorten aikuisten vampyyri-romantiikkaan Iltahämärä romaaneja.

Kriitikot syyttivät Stewartia tuolloin siitä, että hän oli `` puinen '' ja `` tyhjä '' Bellan roolissa, ja hänen on mennyt vuosia, ennen kuin hän palauttaa maineensa näyttelijänä, huolimatta arvostetuista esityksistään elokuvissa, kuten Adventureland ja Karkurit se ilmestyi, kun sarja oli vielä käynnissä. Päätelmän jälkeen Iltahämärä saaga, hän esiintyi vielä yhdessä isossa franchising-elokuvassa vuonna 2012 ( Lumikki ja metsästäjä ) ennen melkein vuosikymmenen pituista vetäytymistä itsenäisiin elokuviin. Hän aloitti rutiininomaisesti myös luetteloiden Hollywoodin eniten palkattuista näyttelijöistä tuolloin, enimmäkseen roolinsa ansiosta Iltahämärä tähti.

Hämärän jälkeen Stewart aloitti työsuhteensa ohjaaja Olivier Assayasin kanssa, joka on toistaiseksi tuottanut elokuvia Sils Marian pilviä vuonna 2014 ja Henkilökohtainen shoppaaja vuonna 2016. Myös vuonna 2014 hän tapasi itsensä Adventureland costar Jesse Eisenberg vakoojatrillikomediasta American Ultra . Ja vuonna 2016 hän näytteli Woody Allen -elokuvassa Cafe Society sekä virallinen video Rolling Stones -laululle 'Ride' Em On Down '. Sitten vuonna 2017 hän astui kameran taakse debyyttiään ohjaajana lyhytelokuvalla Tule uimaan . Vuosina 2019 ja 2020 Stewart palasi suurten studio-franchising-elokuvien pariin Charlien enkelit uudelleenkäynnistys, ohjannut Elizabeth Banks ja scifi-kauhuelokuva Vedenalainen .

(Kuva: Kristy Sparow / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Kristen Stewart tunnistaa itsensä biseksuaaliksi ja on päivittänyt hänestä sekä miehiä että naisia Iltahämärä costar Robert Pattinson lauluntekijälle ja kitaristille Annie Clarkille (tunnetaan paremmin nimellä St. Vincent). Hän on myös omistanut osan ajastaan ​​hyväntekeväisyystyöhön, mukaan lukien ilmoitettu 15 minuutin tapaaminen tuntemattoman Lähi-idän prinssin kanssa, joka keräsi puoli miljoonaa dollaria hurrikaani Sandyn helpotukseen.

Kristen Stewart Palkan kohokohdat: Kuten aiemmin mainittiin, Kristen Stewartin suurin palkan kohokohta on todennäköisesti 25 miljoonaa dollaria plus 7,5 prosentin taustamäärä, jonka hän teki molempien osien viimeisestä Iltahämärä elokuva - huomattavasti enemmän kuin 2 miljoonaa dollaria, jonka hän teki ensimmäiseen erään. Myös vuonna 2012 (finaalin vuosi) Iltahämärä elokuvassa), hän ansaitsi 9,5 miljoonaa dollaria roolistaan ​​elokuvassa Lumikki ja metsästäjä.

Kristen Stewart lainaus rahasta: 'Elokuvien tekeminen on yhtä paljon peliä. He sanovat Hollywoodin olevan kuin lukio, jossa on rahaa ''

Kiinteistöt: Kristen Stewartin yksityinen luonne ja hillitty persoona saattavat olla syy siihen, että hän ei ole uransa aikana tehnyt liian monta räikeää kiinteistöostosta, ainakaan ei julkisesti tiedossa. Mutta hän teki muutaman kiinteistöalan otsikon lokakuussa 2012, kun kävi ilmi, että pari kuukautta aiemmin hän oli kaatanut lähes 2,2 miljoonaa dollaria kartanolle Los Felizin naapurustossa Los Angelesissa. Se on 3361 neliön jalkainen kartano, jossa on neljä makuuhuonetta ja neljä ja puoli kylpyjä, ja se on ilmoitettu olevan hyvin lähellä taloa, jonka kanssa hän kerran jakoi Robert Pattinson . Kartanossa on veranta, uima-allas, jossa on kylpylä, takka ja useita rivitaloja.

Vuonna 2013 hän käänsi sen ylöspäin ostamalla 4,8 miljoonan dollarin 6000 neliömetrin koti Malibussa. Hän listasi tämän myytävän kodin syyskuussa 2020 hintaan 9,5 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2017 hän maksoi 5,6 miljoonaa dollaria parvesta New Yorkissa.

Kristen Stewart Net Worth

Kristen Stewart

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Palkka: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. huhtikuuta 1990 (30 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Kristen Stewart Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Twilight Saga: Breaking Dawn - 2. osa 12.500.000 dollaria 7,5% bruttomäärästä
  • Lumikki ja metsästäjä 9 500 000 dollaria
  • Twilight Saga: Breaking Dawn - Osa 1 12 500 000 dollaria 7,5% bruttomäärästä
  • Hämärä 2 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu