Kroy Biermannin nettovarallisuus

Paljonko Kroy Biermann on arvoinen?

Kroy Biermannin nettovarallisuus: 5,5 miljoonaa dollaria

Kroy Biermannin palkka

2,5 miljoonaa dollaria

Kroy Biermannin nettovarallisuus : Kroy Biermann on eläkkeellä oleva amerikkalainen jalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 5,5 miljoonaa dollaria. Kroy Biermann ansaitsi nettovarallisuutensa pääasiassa tekemällä sopimuksia Atlanta Falconsin kanssa. Hän on naimisissa entisen Atlantan todelliset kotiäidit: näyttelijän kanssa Kim Zolciak .

Aikainen elämä: Kroy Evan Biermann syntyi 12. syyskuuta 1985 Hardinissa Montanassa. Hän oli tähtiurheilija Hardinin lukiossa, jonka hän kirjoitti kahdeksan kertaa - kolme kertaa jalkapallossa, kolme kertaa paini ja kaksi kertaa radalla. Hän tulee K-nimisestä perheestä - hänen vanhempansa ovat Keith ja Kathy ja hänen vanhemmat sisarensa ovat Krista ja Kelsey. Biermann osallistui Montanan yliopistoon, jossa hän pelasi puolustavaa pää- ja ulkotilaajaa Grizzliesissä. Hän pelasi 52 peliä Montanassa ja hänellä oli 220 taklausta, 32 säkkiä, 45 taklausta tappiota vastaan, yhdeksän pakotettua pudotusta ja seitsemän käpälän palautusta. Hän pelasi 14: ssä 15 ottelusta fuksi, kaikissa 12: ssa toisena toisena, 14: ssä juniorina ja 12: ssa vanhempana. Biermannista tuli Montanan kaikkien aikojen ensimmäinen Buck Buchanan -palkinnon saaja vuonna 2007. Atlanta Falcons valitsi Biermannin vuoden 2008 NFL-luonnoksen 5. kierroksella 154. yleisvalinnalla.

Scott Cunningham / Getty Images

Ura: Kroy Biermann teki ensimmäisen uransa potkut NFL: ssä ottelussa San Diego Chargersia vastaan ​​debyyttikaudensa viikolla 13. Hänellä oli toinen säkkinsä kyseisen vuoden kauden päättyneessä pelissä verrattuna St. Louis Ramsiin. Hän aloitti vuoden 2009 kauden kahdella säkillä, pakotetulla kävelemisellä, ja pakotti myös pitopalkinnon kauden avajaisissa. Hän teki ensimmäisen NFL-kosketuksensa maanantai-iltapelissä New Orleansia vastaan ​​2. marraskuuta 2009. Hän palautti Saintsin QB Drew Breesin käsikirjoituksen. Melkein vuotta myöhemmin hän kaataa Jake Delhommen syötön palauttaakseen pallon 41 jaardia toisesta kosketuksesta. Syyskuussa 2013 hän repi Achilles-jänteen ja jätti loppukauden. Leikkauksen jälkeen Achilles-jänteen korjaamiseksi Biermann allekirjoitti yhden vuoden 1,925 miljoonan dollarin sopimuksen maaliskuussa 2015. Hän erotettiin Falconsista ja allekirjoitti yhden vuoden sopimuksen Buffalo Billsin kanssa elokuun puolivälissä 2016. Kaksi viikkoa myöhemmin Bills leikkasi häntä.

Kaiken kaikkiaan Biermann pelasi Atlanta Falconsissa kahdeksan kauden ajan.

Henkilökohtainen elämä: Toukokuussa 2010 Kroy Biermann osallistui hyväntekeväisyystapahtumaan, joka keräsi varoja Alzheimerin taudille nimeltä Dancing Stars of Atlanta. Täällä hän tapasi Atlantan todelliset kotiäidit Kim Zolciakin. Heidän tapaamisensa näytettiin Atlantan todellisten kotiäidien kolmannella kaudella. Toukokuussa 2011 syntyi heidän poikansa Kroy Jagger (KJ). Pari meni naimisiin kotonaan Roswellissa Georgiassa 11. marraskuuta 2011. Heidän poikansa Kash Kade syntyi elokuussa 2012. Heidän kaksosensa Kaia Rose ja Kane Ren syntyivät marraskuussa 2013.

Heinäkuussa 2013 Biermann hyväksyi virallisesti Zolciakin tyttäret aiemmista suhteistaan, Brielle ja Ariana. Tytöt vaihtivat sukunimensä Biermanniksi.

Pari näytteli omassa Bravo-todellisuusesityksessään '' Ole Be Tardy '' seitsemän vuodenaikaa vuodesta 2012 alkaen.

Kroyn vaimo Kim on biseksuaali ja oli aiemmin ollut suhteessa naiseen.

Hän auttaa julkaisemaan vaimonsa podcastia.

Hän auttaa kasvattamaan pariskunnan lapsia, kun Kim harjoittaa hänen erilaisia ​​yritystoimintojaan.

Hän osaa ommella.

Ystävänpäivänä 2020 Kim julkaisi kunnianosoituksen aviomiehelleen Instagramissa kirjoittamalla: 'Rakastan sinua niin paljon @kroybiermann jokainen ja joka päivä rakastan sinua enemmän! Sinä olet vahvuuteni, kun olen heikko, sinä olet minun kallioni, sinä olet minun rauhallinen. Niin siunattu ja kiitollinen siitä, että sait sinut. Kiitos, että rakastit minua ehdoitta! ' (Toimittajan huomautus: virheet ovat Kimin virheitä, sen pitäisi olla joka päivä.)

2. toukokuuta 2020 Kim otti Instagramissa osoittaakseen rakkautta aviomiehensä kohtaan lähettämällä selfieitä hänen kanssaan ja kirjoittamalla siihen tekstin: '' ELÄMÄNI absoluuttinen rakkaus. @kroybiermann emme koskaan saa kuvia yhdessä, joten asetimme ajastimen tänään ja otimme ne itse. Rakastan sinua Kroy Evan! '

Ennen kuin kävi selväksi, että hänellä voi olla jalkapallo-ura, Biermann halusi olla laivaston sinetti.

Hän peitti autotallinsa seinät seksikkäillä valokuvilla vaimostaan.

Palkan kohokohdat: Hänen huippupalkka oli 2,5 miljoonaa dollaria vuodessa.

Kiinteistöt: Vuonna 2014 Kroy, Kim ja heidän kuusi lastaan ​​muuttivat uuteen 17000 neliömetrin taloon, jossa oli kaikki mukavuudet, joita kahdeksan hengen perhe tarvitsisi. Kotona on elokuvateatteri, koripallokenttä, kuntosali, uima-allas ja kylpylä.

Vuonna 2011 Kroy ja Kim ostivat 11 000 neliömetrin kartanon Roswellissa Georgiassa 3,25 miljoonalla dollarilla. Kodissa on kolme täysin varustettua keittiötä, kaksi isoa pesutupaa, hänen ja hänen vaatekaapinsa, aamukeittiö ja takalla varustettu oleskelualue päämakuuhuoneessa, muodollinen ruokasali, jossa on hovimestarin ruokakomero, jossa on posliinia ja hopean astianpesua laatikot. Kodissa on myös hissi ja katettu kuisti, josta on näkymät täydelle urheilukentälle.

Kroy Biermannin nettovarallisuus

Kroy Biermann

Nettovarallisuus: 5,5 miljoonaa dollaria
Palkka: 2,5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. syyskuuta 1985 (35 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,91 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Kroy Biermannin tulos

  • Atlanta Falcons (2009-10) 392 280 dollaria
  • Atlanta Falcons (2008-09) 469 750 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu