Kylie Jenner Nettovarallisuus

Kuinka paljon Kylie Jenner Worth on?

Kylie Jenner Nettovarallisuus: 700 miljoonaa dollaria

Kylie Jenner Nettovarallisuus 2020 : Kylie Jenner on amerikkalainen malli, todellisuustähdetähti ja kosmetiikkayrittäjä. Tiettynä vuonna Kylie ansaitsee noin 40-100 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Valtaosa hänen nettovarallisuudestaan ​​tulee kosmetiikkayritykseltä nimeltä Kylie Cosmetics. Marraskuussa 2019 Kylie myi 51% yrityksestään Coty Inc: lle 600 miljoonalla dollarilla. Koko yrityksen arvo 1,2 miljardia dollaria. Toukokuussa 2020 tämä arvo on laskenut merkittävästi. Kylie ansaitsi ehdottomasti noin 340 miljoonaa dollaria verojen jälkeen myynnistä, mutta hänen jäljellä olevan 45 prosentin osuutensa brändistä on laskenut merkittävästi.

Vuodesta 2020 Kylie Jennerin nettovarallisuus on 700 miljoonaa dollaria.

Avaintiedot
 • Krisin ja Caitlyn Jennerin nuorin tytär
 • Toiseksi rikkain Kardashian / Jenner vanhemman sisarpuolen Kimin takana (jonka arvo on 900 miljoonaa dollaria)
 • Perustettu Kylie Cosmetics vuonna 2014
 • Lanseerasi The Kylie Lip Kit -sarjan elokuussa 2015
 • Kylie Cosmetics tuotti 177 miljoonaa dollaria lokakuun 2018 ja lokakuun 2019 välillä
 • Myytiin 51% Kylie Cosmeticsista Coty Inc.:lle marraskuussa 2019 hintaan 600 miljoonaa dollaria
 • Ansaitsi noin 340 miljoonaa dollaria verojen jälkeen myynnistä
 • Forbes nimitti kerran Kylien maailman nuorimmaksi itse tekemäksi miljardööreiksi
 • Toukokuussa 2020 Forbes kumosi aiemmat lausunnot Kylie-tilanteesta
 • Forbes väitti, että Kylien ja Krisin aiemmin toimittamat taloudelliset tiedot olivat väärät
 • Kylie on erittäin rikas ja menestyvä, mutta ei miljardööri
 • Maksoi 36,5 miljoonaa dollaria Holmby Hills, Ca -kartanasta huhtikuussa 2020
 • Maksoi 15 miljoonaa dollaria tyhjästä erästä Hidden Hillsissä, Kaliforniassa toukokuussa 2020
 • Omistaa erillisen 12 miljoonan dollarin kartanon Hidden Hillsissä, Ca

Kylie Jenner Net Worth Milestones

Celebrity Net Worth alkoi seurata Kylien varallisuutta ensimmäisen kerran marraskuussa 2011. Tuolloin arvioimme, että 14-vuotiaan nettovarallisuus oli 300 tuhatta dollaria. Kesäkuussa 2013 nostimme arviomme 2 miljoonaan dollariin. Vuoden 2014 puoliväliin mennessä hänen nettovarallisuus oli kaksinkertaistunut 4 miljoonaan dollariin. Hän ylitti ensimmäisen kerran 10 miljoonaa dollaria heinäkuussa 2016. Kylien nettovarallisuus alkoi nousta rakettiin vuoden 2017 puolivälissä. Kesäkuussa 2017 sidottiin hänen nettovarallisuus 50 miljoonaan dollariin. Heinäkuussa 2018 nostimme tämän määrän 200 miljoonaan dollariin. Arvioimme vuoden 2019 puolivälistä alkaen hänen omaisuutensa 300-400 miljoonaan dollariin, josta suuri osa on paperirikkautta Kylie Cosmeticsin arvoon perustuen.

Aikainen elämä

Kylie Jenner syntyi 10. elokuuta 1997 Los Angelesissa Kaliforniassa. Hän on nuorin tytär, joka syntyi liikenaisten avioliitosta, Kris Jenner ja entinen olympiaurheilija Bruce Jenner (joka tunnetaan tänään nimellä Caitlyn Jenner). Kylien vanhempi sisar on malli Kendall Jenner ja hänen puolisiskonsa ovat Kim Kardashian , Kourtney ja Khloe Kardashian ja Brody Jenner . Kylie oli vain 10-vuotias, kun Keeping Up with Kardashians debytoi E! 14. lokakuuta 2007. Tänään KUWTK on pisin käynnissä oleva reality-sarja Yhdysvalloissa. Kylie oli useiden näyttelyn alkuvuosien aikana säännöllinen esi-teini, joka kävi koulua ja oli riemun johtavan tiimin jäsen. Vuonna 2012 hän jätti perinteisen koulun ja aloitti kotikouluopetusohjelman. Hän ansaitsi lukiotodistuksen heinäkuussa 2015.

Onko Kylie Jenner miljardööri? - EI.

Forbes kruunasi Kylie Jennerin miljardieriksi 18. marraskuuta 2019. Forbes väitti saavuttaneensa miljardööri-aseman myydessään 51% kosmetiikkayrityksestään Coty Inc.: lle 600 miljoonalla dollarilla ja arvioimalla koko yrityksen 1,2 miljardiksi dollariksi. Coty Inc. on äskettäin kamppaileva kauneusyritys, joka omistaa tuotemerkkejä, kuten CoverGirl ja MaxFactor. Kylie pysyy tuotemerkin julkisena kasvona. Forbes väitti, että kaupan mukaan hänen jäljellä olevan 49 prosentin omistuksensa oli paperilla 588 miljoonaa dollaria.

Coty, joka omistaa myös Clairolin ja OPI-kynsilakan, on viime vuosina kamppaillut viivästyneiden tulojen ja johtajien vaihtuvuuden kanssa. Eurooppalainen yhtiö, jota JAB Ltd. -nimisen sijoituspalveluyrityksen määräysvallassa on, on nähnyt osakekurssinsa puolittuneen vuodesta 2016 ostettuaan kymmenkunta kosmetiikkamerkkiä Procter & Gamble -yhtiöltä.

Jotta yrityksen arvo olisi 1,2 miljardia dollaria, hän jotenkin vakuutti Coty Inc: n maksamaan hämmästyttävän 27X moninkertaisen voiton.

FYI, Facebook käy kauppaa tällä hetkellä 26X voitolla. Procter & Gamble käy kauppaa 24X: ssä. Coty itse käy kauppaa 18X voitoilla.

Kun vero on maksettu 600 miljoonan dollarin myynnistä, Kylie todennäköisesti jää noin 300 miljoonan dollarin edestä. Emme voi vielä sanoa varmasti, koska ei ole vielä selvää, miten 600 miljoonaa dollaria on rakennettu. Oliko kaikki käteistä? Varastossa? Sekoitus molemmista? Näillä kysymyksillä on merkittäviä vaikutuksia hänen verokohteluunsa ja lopulta nettokäteisiin kaupasta. Coty ei myöskään odota kaupan virallista päättymistä vasta vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä.

***Päivittää***

Forbes julkaisi 29. toukokuuta 2020 vetäytymisartikkelin, jossa he myöntävät, että kaikki aiemmin ilmoittamansa luvut olivat vääriä. Kirjaimellisesti muodostavat Kylien kirjanpitäjät.

Lisätietoja tästä historiasta alla ...

(ANGELA WEISS / AFP Getty Imagesin kautta)

Varallisuuden arviot

Olemme täällä CelebrityNetWorthissa olleet skeptisiä Kylien rikkauden julistamisesta vuosien ajan. Vuoden 2018 puolivälissä arvioimme, että hänen nettovarallisuus oli 150 - 200 miljoonaa dollaria. Saman vuoden heinäkuussa Forbes julkaisi artikkelin, jonka mukaan hän oli arvoltaan 900 miljoonaa dollaria ja että hän oli maailman nuorin itse tekemä miljardööri, joka perustuu Kylie Cosmeticsin raportoituun tuloon ja kasvuun. Näimme samat numerot ja tiesimme heti, että ne todennäköisesti olivat täysin keksiä. Joten samana päivänä Forbes lähti artikkelinsa kanssa julkaisemaan seuraavan:

Kylie Jenner ei ole 900 miljoonan dollarin arvoinen - se on typerä Clickbait-otsikko aikakauslehtien myyntiin

Tuossa vuoden 2018 Forbesin artikkelissa väitettiin, että Kylien meikkiyrityksen arvo oli 800 miljoonaa dollaria. Artikkelissa kerrottiin, että vuonna 2016 Kylien yritys tuotti 307 miljoonan dollarin tulot ja vuonna 2017 330 miljoonaa dollaria 100 miljoonan dollarin voitolla. Artikkelissa mainittiin myös, että Kylie Cosmeticsin tulot eivät olleet kasvaneet. Itse asiassa kokonaistuotot kasvoivat vain 7% vuonna 2017 ja olivat 70 miljoonaa dollaria pienemmät kuin vuoden 2017 puolivälissä oli ennustettu. Lisäksi hänen huulipakettitulonsa laski 35% edellisvuodesta.

Tuolloin mielestämme paljon järkevämpi kerrannaisosuus olisi ollut nelinkertainen voitto, joka olisi arvostanut koko yrityksen 400 miljoonaan dollariin. 100-prosenttisena omistajana hän olisi saanut noin 260 miljoonaa dollaria verojen jälkeen myynnistä. Siksi ajattelimme, että Kylielle paljon todellisuuteen perustuva nettovarallisuusluku heinäkuussa 2018 oli 300-400 miljoonaa dollaria.

Itse asiassa olemme väärässä kaikessa yllä.

29. toukokuuta 2020 Forbes pakotettiin kirjoittamaan vetäytymisartikkeli otsikolla:

' Kylie Jennerin valheiden verkko - ja miksi hän ei enää ole miljardööri '

Tuossa artikkelissa Forbes myöntää lopulta, että kaikki heidän tietonsa olivat väärät. Kaikki siitä. Kaikki heidän otsikkonsa ja aikakauslehtiensä kannet perustuivat valheisiin ja / tai harhaanjohtamiseen. Forbesista toukokuun 2020 Forbes-vetäytyminen:

' Sitten oli Kylien taloustiedot. Tulot kauppaa edeltäneeltä 12 kuukauden jaksolta: 177 miljoonaa dollaria Coty-esityksen mukaan - paljon pienempi kuin tuolloin julkaistut arviot. Ongelmallisempaa Coty sanoi, että myynti kasvoi 40% vuodesta 2018, mikä tarkoittaa, että liike tuotti vain noin 125 miljoonaa dollaria sinä vuonna, läheskään lähellä sitä 360 miljoonaa dollaria, jonka Jenners oli saanut Forbesin uskomaan. Kylien ihonhoitosarja, joka aloitettiin toukokuussa 2019, teki 100 miljoonan dollarin tuloja ensimmäisen puolentoista kuukauden aikana, Kylien edustajat kertoivat meille. Hakemukset osoittavat, että linja oli todella 'tiellä', jotta vuosi saatiin loppuun vain 25 miljoonan dollarin myynnillä. '

Forbes jatkoi:

' Tietyn määrän kuitteja seuranneen verkkokauppayrityksen Rakuten tiedot viittaavat siihen, että Kylien verkkomyynti laski 62% vuosina 2016--2018. '

Ja:

' Liiketoiminta ei ollut koskaan ollut niin suuri alussa, ja Jenners ovat valehdelleet siitä joka vuosi vuodesta 2016 lähtien - mukaan lukien kirjanpitäjän luonnokset veroilmoituksista väärillä numeroilla - auttamaan Forbesin arvioita Kylien tuloista ja nettovarallisuudesta. Vaikka emme voi todistaa, että nuo asiakirjat olivat väärennöksiä (vaikka se onkin todennäköistä), on selvää, että Kylien leiri on valehtellut. '

Coty-myynti

Kaikki tämä ei tarkoita sitä, että Kylie ei ansainnut tonnia rahaa myymällä Cotyyn. Vaikka Forbes huomautti myös peruuttamisessaan, että Kylie ei omistanut täyttä 100% myyntihetkellä. Vaikuttaa siltä, ​​että Kris Jenner omisti vähintään 10%. Kylie myi puolet 90 prosentin omistuksestaan ​​1,2 miljardin dollarin arvosta. Jos kauppa olisi käteistä, Kylie olisi saanut kaupasta noin 340 miljoonaa dollaria verojen jälkeistä käteistä samalla, kun hänellä olisi edelleen 45 prosentin osuus paperimerkistä.

Kylien ja Cotyn valitettavasti myynti ei ole ollut aivan kiltti emoyhtiön osakekurssille. Kaupan jälkeisten kuuden kuukauden aikana Cotyn osakkeet kraatteri 60 prosenttia, ainakin jonkin verran uutisten perusteella, että se maksoi massiivisesti liikaa Kylie Cosmeticsille ja joutuu todennäköisesti kirjoittamaan tuotemerkin arvon. Se vähentää varmasti Kylien jäljellä olevien 45%: n paperiarvoa. Tässä on kaavio Coty-osakkeesta toukokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä:

Huomaa kaavion piste 18. marraskuuta 2019.Se on päivä, jolloin Kylie-myynti ilmoitettiin. Cotyn osakkeet olivat 12,22 dollaria. Seuraavien kuukausien aikana osakekanta menetti 70% arvostaan.

Yhtiön markkina-arvo on sijoittajien mukaan tänään 2,8 miljardia dollaria. Tämä muodostaa kymmenien tuotemerkkien yhteenlasketun arvon, mukaan lukien Kylie Cosmetics, joka, kuten totesimme, ei todennäköisesti koskaan ollut lähellä 1,2 miljardia dollaria. On enemmän kuin todennäköistä, että Coty joutuu pian poistamaan suuren osan Kylie-tuotemerkistä, mikä tekee Jennerin jäljellä olevasta 45 prosentin osuudesta arvottomaksi.

Kylie Jenner Net Worth (Getty Images)

Varhainen uran menestys ja suositukset

Kylie Jennerin mallinnusura aloitti Sears-vaatetuslinjan Crush Your Style. Hän on myös ollut esillä erilaisissa valokuvauksissa esimerkiksi julkaisuissa OK! Aikakauslehti ja Teen Vogue . Kylie Jenner debytoi catwalkilla New Yorkin muotiviikolla syyskuussa 2011. Perheenjäsenet olivat siellä, eturivissä, hurraamassa pikkusiskolleen hermostavaa hetkeä. Hän on saattanut olla hermostunut, mutta tämä pieni diiva ei antanut sen näkyä, kun hän ampui alas catwalkia rokkaamalla Abbey Dawnin mustaa ballerina-tyylistä mekkoa. Suurten sisarustensa Kendallin jalanjälkiä seuraten Jenner laskeutui mallintamiskeikoille useille yrityksille, mukaan lukien australialainen uimapuvut suunnittelija White Sands. Jenner oli esillä Ihmiset lehden kauniita ihmisiä käsittelevä artikkeli isosiskonsa kanssa vuonna 2010. Kylie ja Kendall isännöivät punaisen maton tapahtumia Glee: 3D-konserttielokuva ja Hämärä-saaga: Aamunkoitto - osa 1 Los Angelesissa. He tekivät myös haastattelun Bing Boxissa osoitteessa Nälkäpelit ensi-ilta 12. maaliskuuta 2012. Vuonna 2013 Kylie ja Kendall ansaitsivat molemmat 100 000 dollaria tukeakseen OPI: n Nicole-nimistä kynsilakkaa. Kylie ja Kendall julkaisivat myös tieteiskirjallisuusromaanin, Kapinalliset: Indran kaupunki joka koskee kahta tyttöä, joilla on supervoimaa ja jotka lähtevät matkalle. Kun Kylie ja Kendall isännöivät Vuoden 2014 musiikkivideopalkinnot , Kylie teki vihdoin debyyttinsä näyttelyssä. Vuonna 2014 Kylie toi markkinoille käsilaukut Steve Maddenille. Maaliskuussa 2015 hänestä tuli ihonhoitoyrityksen Nip + Fab brändin suurlähettiläs. Kesäkuussa 2015 Kylie ja Kendall toivat markkinoille vaatemalliston brittiläisen muotiliikkeen Topshopin kanssa. Vuonna 2016 Kylie ilmoitettiin PUMA: n uudeksi kasvoksi. Vuonna 2017 Kylie toi markkinoille aurinkolasivalikoiman australialaisen Quay Australia -yhtiön kanssa.

Kylie kosmetiikka

Kylien valtava henkilökohtainen omaisuus johtuu hänen kosmetiikan imperiumistaan. Hän loi ensimmäisen tuotteensa, huulipunan, elokuussa 2015. 'Kylie Lip Kit' oli välitön menestys. Hän käynnisti henkilökohtaisen verkkosivuston ja sovelluksen syyskuussa 2015.

Kylie Jenner Real Estate

Vuosien varrella Kardashian-Jenner-sisarista nuorin on ostanut ja myynyt useita taloja Etelä-Kaliforniassa. Hänen nykyinen ensisijainen asuinpaikkansa on kahdeksan makuuhuoneen 11 kylpyhuoneen Cape Code -tyyliin rakennettu kartano Hidden Hillsissä Kaliforniassa, jonka hän osti vuonna 2016 12 miljoonalla dollarilla.

Huhtikuussa 2020 Kylie maksoi 36,5 miljoonaa dollaria kartanosta Holmby Hillsissä, Kaliforniassa.

Toukokuussa 2020 Kylie maksoi 15 miljoonaa dollaria tyhjästä erästä Hidden Hillsissä, Ca

Henkilökohtainen elämä

Kylie alkoi seurustella räppärin kanssa Travis Scott Vuonna 2017 he toivottivat tyttären tervetulleeksi helmikuussa 2018. He alkoivat asua erillään vuoden 2019 puolivälissä. Hän oli aiemmin ollut suhteessa räppäri Tygaan vuosina 2014--2017.

Yhteenveto

Kylie Jennerin nettovarallisuus on 700 miljoonaa dollaria vuodesta 2020.

Kylie Jenner Net Worth Milestones
Vuosi Nettovarallisuus
2011 300 000 dollaria
2013 2 000 000 dollaria
2014 4 000 000 dollaria
2016 10 000 000 dollaria
2017 50 000 000 dollaria
2018 200 000 000 dollaria
2019 300 000 000 dollaria
2020 700 000 000 dollaria
Kylie Jenner Nettovarallisuus

Kylie Jenner

Nettovarallisuus: 700 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 10. elokuuta 1997 (23 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Malli, TV-persoonallisuus, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu