L.A.Reidin nettovarallisuus

Paljonko L.A.Reid Worth on?

L.A.Reidin nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria

L.A.Reidin nettovarallisuus: L.A.Reid on musiikin johtaja ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 300 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten Hitco Entertainmentin, Hitco Music Publishingin perustajista ja LaFace Recordsin perustamisesta yhdessä Kenneth 'Babyface' Edmondsin kanssa. Hän vietti vuosia myös Epic Recordsin ja The Island Def Jam Music Groupin puheenjohtajana ja toimitusjohtajana.

Eri tehtäviensä kautta Reid on työskennellyt kymmenien musiikkihistorian tunnetuimpien taiteilijoiden kanssa. Joitakin merkittäviä esimerkkejä ovat Bobby Brown, TLC, Usher, Toni Braxton, Boyz II Men, Mariah Carey, Avril Lavigne, Justin Bieber, Kanye West, Rihanna, Whitney Houston ja Travis Scott. Työskennellessään LaFace Recordsissa TLC myi 75 miljoonaa albumia ja Usher - joka allekirjoitettiin levy-yhtiöön 16-vuotiaana - myi 65 miljoonaa albumia.

Reid ja Babyface voittivat Grammyn lauluntekijöinä kirjoittamalla Boyz II Men -kappaleen End of the Road. Hän on voittanut kolme Grammy-palkintoa.

Aikainen elämä: Antonio Marquis Reid, joka tunnetaan paremmin nimellä L.A.Reidid, syntyi Cincinnatissa Ohiossa 7. kesäkuuta 1956. Musiikkitähti jo lapsena, hän varttui kuuntelemaan James Brownia, Sly Stonea ja Led Zeppeliniä. Nuoruudessaan Reid oli tunnettu siitä, että hän muutti melkein kaiken rumpusetiksi - kattilat, pannut ja kaiken muun, mikä riittäisi. Hänen kotikaupungissaan Cincinnatissa, jolla on omat rikkaat musiikkitraditsiot, oli myös suuri osa hänen musiikillisessa kehityksessään. Teini-ikäisenä Reid soitti rumpuja bändissä saaden suorituskykyloppuja vaatimattomien väkijoukkojen edessä. Reidin oma maine ja persoona kohosivat hänen valikoivan makunsa kautta kalliisiin vaatteisiin, mikä sai ystävät kutsumaan hänet lempinimeksi L.A.

Ura: 1970-luvun puolivälissä L.A.Reid soitti rumpuja Pure Essence -ryhmälle. Hän koki enemmän valtavirran menestystä Deele-ryhmän kautta, jolla oli useita hittejä. Hänen bändikumppaninsa Deelessä oli Kenneth 'Babyface' Edmonds. Kun Deele hajosi, Babyface ja Reid perustivat LaFace Recordsin yhteisyrityksen kanssa Arista Recordsin kanssa käyttämällä Arista-luojan rahoitusta Clive Davis . LaFace Records olisi yksi menestyneimmistä levy-yhtiöistä maailmassa 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. LaFace-levyjen kautta TLC myi 75 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Outkast myi 25 miljoonaa levyä. Toni Braxton myi 65 miljoonaa levyä, samoin kuin Usher, joka allekirjoitettiin etikettiin vasta 16-vuotiaana.

Vuonna 1996 Reid perusti Hitco Publishing Groupin yhteisyrityksenä Windswept Musicin kanssa. Hän toimi Atlantassa Georgiassa sijaitsevan Hitcon toimitusjohtajana. Sitten, toukokuussa 2000, Babyface ja Reid myivät viimeisen 50 prosentin osuutensa LaFace Recordsista emoyhtiölleen BMG: lle. LaFacesta tuli siten Arista Recordsin jälki, ja Reid siirtyi Arista Recordsin toimitusjohtajaksi. Yksi ensimmäisistä tuntemattomista taiteilijoista, jonka Reid allekirjoitti Aristalle, oli pop-rokkari Avril Lavigne. Tämä osoittautui valtavaksi menestykseksi, koska hänen debyyttialbuminsa myytiin 6 miljoonaa kappaletta Yhdysvalloissa. Muita taiteilijoita, jotka hän allekirjoitti tänä aikana, ovat P! Nk ja Ciara.

Sonyn ja BMG: n fuusion jälkeen vuonna 2004 Reid vapautettiin Aristasta. Samana vuonna hän muutti Island Def Jam Music Groupiin, jossa hänestä tuli puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Siellä hän auttoi menestyksekkäästi aloittamaan taiteilijoiden, kuten Kanye Westin, Rihannan ja Justin Bieberin, uran monien muiden joukossa ja auttoi suunnittelemaan taiteilijoiden, kuten Mariah Careyn ja Jennifer Lopezin, paluun. Hän luopui tehtävistään Island Def Jamissä toukokuussa 2011. Sitten heinäkuussa 2011 Reid aloitti Epic Recordsin puheenjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävät. Samana aikana hän esiintyi tuomarina televisio-ohjelman The X Factor yhdysvaltalaisen version kahdella ensimmäisellä kaudella, mutta joulukuussa 2012 hän ilmoitti, ettei olisi palannut näyttelyn kolmannelle kaudelle vedoten tarpeeseen keskittyä hänen johtajuudestaan ​​Epicissä.

KANSAS CITY, MO - KESÄKUU 08: L.A.Reid osallistuu

(Kuva: Chuck France / Getty Images)

Yksi suurimmista hankkeista, joita Reid työskenteli poistuttuaan The X Factorista, oli postuumisti Michael Jacksonin albumi Xscape. Albumi on tuotettu käyttämällä aiemmin julkaisematonta materiaalia, jonka Jackson on tallentanut vuosina 1983-1999. Levyllä esiintyi levy-tuottajia, kuten StarGate ja Rodney Jerkins, ja se julkaistiin toukokuussa 2014. Vuonna 2016 Reid julkaisi muistelmansa Sing to Me: My Story musiikin tekemisestä, taian löytämisestä ja seuraavien etsimisestä ', kirjoittanut Joel Selvin. Sitten, toukokuussa 2017, ilmoitettiin Reidin ero Epic Recordsista. Tämä lähtöilmoitus seurasi naispuolisen työtoverin Reidiä vastaan ​​esittämiä syytöksiä seksuaalisesta häirinnästä ja muita sitä seuranneita väitteitä. Myöhemmin vuonna 2018 Reid perusti Hitco Entertainment, LLC: n TouchTunes Interactive Networksin entisen toimitusjohtajan Charles Goldstuckin kanssa. Hitco Entertainment -sovellukseen on allekirjoitettu Dinah Jane Fifth Harmonystä, Big Boi Outkastista, Yella Beezy ja Delacey (lauluntekijä, joka on kirjoittanut taiteilijoille, kuten Halsey ja Zara Larsson).

Uransa aikana Reid on kirjoittanut ja tuottanut kappaleita taiteilijoille, kuten Bobby Brown, Outkast, TLC, Paula Abdul, Justin Bieber, Meghan Trainor, Kanye West, Rihanna, Ne-Yo, 21 Savage, Jidenna, Future, Travis Scott , Viides harmonia, DJ Khaled, ick Ross, Whitney Houston ja Halsey, monien muiden joukossa. Hän on myös voittanut kolme Grammy-palkintoa, saanut Harvardin yliopiston Alumni-huippuosaamisen mediassa ja hänet on kunnioitettu Babyfacen rinnalla BMI-kuvakkeena 6thvuotuiset BMI Urban Awards -palkinnot vuonna 2006, monien muiden hänen saamiensa tunnustusten joukossa.

Henkilökohtainen elämä: Reidillä on neljä lasta, jotka ovat syntyneet kolmesta eri suhteesta. Hänen poikansa Antonio Reid Jr. syntyi vuonna 1979, aikaisemman suhteen seurauksena. Vuonna 1989 Reid meni naimisiin Perri 'Pebbles' Reidin kanssa, ja heillä oli yhdessä poika Aaron Alexander, ennen kuin he erosivat vuonna 1996. Sitten Reid meni naimisiin Erica Holtonin kanssa, ja heillä on kaksi yhteistä lasta.

Reid tunnetaan hyväntekeväisyyteen. Hän on ollut mukana City of Hope -organisaation ja Robin Hood -säätiön projekteissa ja kirjoitti myös singlen 'Just Stand Up' vuoden 2008 televisio-ohjelmaa varten 'Stand Up To Cancer'. Kappaleessa esiintyivät taiteilijat kuten Mariah Carey, Beyonce, Mary J.Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Miley Cyrus, Ashanti, Ciara, Leona Lewis ja Carrie Underwood, ja kaikki levyn myynnit lahjoitettiin osastolle Jopa syöpäorganisaatio.

L.A.Reidin nettovarallisuus

L.A.Reidid

Nettovarallisuus: 300 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. kesäkuuta 1956 (64 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Ammatti: Levytuottaja, lauluntekijä, musiikin johtaja, elokuvantuottaja, säveltäjä, liikemies, rumpali
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu