Ladd Drummondin nettovarallisuus

Paljonko Ladd Drummond on arvoinen?

Ladd Drummondin nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria

Ladd Drummondin nettovarallisuus: Ladd Drummond on amerikkalainen karjankasvattaja ja suositun bloggaajan ja televisio-persoonan aviomies Ree Drummond , jonka nettovarallisuus on 200 miljoonaa dollaria. Ladd Drummond ja hänen perheensä sijaitsevat Pawhuskassa Oklahomassa. Hänen vaimonsa on kirjoittanut suositun blogin Pioneer Woman, jossa hän kirjoittaa elämästä heidän tilallaan. Ladd ja Ree ovat neljä lasta.

Aikainen elämä: Ladd Drummond syntyi Nebraskassa. Hän on yksi kolmesta pojasta: Todd, Tim ja Ladd. Hänen vanhin veljensä Todd tapettiin auto-onnettomuudessa, kun hän oli 18, kesällä ennen lähtöään yliopistoon. Todd oli työskennellyt perheystävänsä karjatilassa Texasissa onnettomuutensa aikaan. Ladd valmistui Arizonan osavaltion yliopistosta. Ladd on neljännen sukupolven karjankasvattaja.

Ura: Ladd ja hänen veljensä Tim ovat Drummond Land & Cattle Co. -yrityksen omistajia, jonka perhepatriarkka Fred Drummond perusti 1800-luvun lopulla Skotlannista muuttaessaan. Fred meni naimisiin Kansasin kotoisin olevan Addie Gentnerin kanssa ja aloitti Drummond Land & Cattle Co. Frederickistä ja Addien kolmesta pojasta tuli menestyviä karjankasvattajia. Hallituksen tietojen mukaan Drummond-yhtiön omistaa vain neljä ihmistä.

Ladd oli jo toiminut karjankasvattaja, kun hän tapasi Reen. Hänen bloginsa on kehittynyt kirjoiksi, Food Network -sarjaksi ja kasvaviksi yrityksiksi Pawhuskan keskustassa Oklahomassa, johon Ladd on myös mukana. Vuoden 2016 lopulla Drummonds avasi The Merc -ravintolan vähittäiskaupan, joka sijaitsee 100- vuoden vanha Pawhuskan keskustan rakennus, jonka he ostivat ja alkoivat remontoida vuonna 2012. Huhtikuussa 2018 Drummond avasi bed and breakfast -nimisen The Boarding House. Drummondit avasivat myös P-Town Pizzan ja Charlie's Sweet Shop -nimisen jäätelöbaarin Pawhuskan keskustassa, Oklahomassa.

Monica Schipper / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Ladd tapasi Reen 1990-luvun puolivälissä baarissa. Hän oli juuri muuttanut takaisin Oklahomaan yliopiston jälkeisten vuosiensa jälkeen Los Angelesissa. Ree suunnitteli muuttavansa Chicagoon lakikoulua varten. Hänen suunnitelmansa muuttuivat. Ladd ja Ree menivät naimisiin 21. syyskuuta 1996. Häävastaanoton aikana Ladd oli miesten pukuhuoneessa ja katsoi hänen Alma mater Arizonan osavaltiossaan puolustavan Nebraskaa, puolustavia kansallisia mestareita. ASU voitti. Vastapojat viettivät häämatkansa Australiassa ja asuvat syrjäisellä karjatilalla noin kahdeksan mailin päässä Pawhuskasta Oklahomassa länteen ja kahden tunnin päässä Oklahoma Citystä.

Laddillä ja Reellä on neljä yhteistä lasta: Alex, syntynyt 1997, Paige, syntynyt 1999, Bryce, syntynyt vuonna 2002, ja Todd, syntynyt vuonna 2004. Drummondin kotikoulu opettaa lapsiaan päiväkodista lukioon. Alex on valmistunut Texas A&M -yliopistosta. Paige on tällä hetkellä opiskelija Arkansasin yliopistossa.

Ladd ja muu Drummondin perhe rakastavat fantasiajalkapalloa.

Drummondit näyttelivät tosi-tv-sarjassa The Pioneer Woman vuodesta 2011 lähtien. Esitys ensi-iltansa oli Food Networkissa vuonna 2011, ja vuodesta 2020 lähtien se on ollut 25 vuodenaikaa.

Palkan kohokohdat: Drummond Land & Cattle Co. on yksityinen perheyritys, jossa on neljä ihmistä ja jonka vuotuinen liikevaihto on 2,5 miljoonaa dollaria. Drummond Land & Cattle -yhtiö kerää myös sekin Yhdysvaltain hallituksen maahallintovirastolta vuosittain. He saavat noin 2 miljoonaa dollaria vuodessa pitääkseen villihevosia ja burroja omaisuudessaan suojellakseen heitä. Tietojen mukaan joulukuun 2006 jälkeen Bureau of Land Management on maksanut Drummond Land & Cattle Co: lle 23,9 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Ladd Drummondin perhe on Yhdysvaltojen 23. suurin maanomistaja. Drummond-perhe omistaa 433 000 hehtaarin maata 675 neliökilometrillä. Hallituksen raportin mukaan Drummond-perheelle on viimeisen vuosikymmenen aikana maksettu yli 24 miljoonaa dollaria pelkästään Yhdysvaltain hallitukselta. Suurin osa näistä maksuista on tarkoitus varmistaa, että Drummondit tukevat edelleen eläinten suojelua maallaan.

Ladd Drummondin nettovarallisuus

Ladd Drummond

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Uros
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu