Lady Gaga loistaa Oscar -voitolla ja 'Shallow' -esityksellä

Bradley Cooper, vasen, ja Lady Gaga reagoivat yleisöön esityksen jälkeenBradley Cooper, vasen, ja Lady Gaga reagoivat yleisöön, kun A Star is Born -elokuvan Shallow -esitys on Oscar -gaalassa sunnuntaina 24. helmikuuta 2019 Los Angelesin Dolby -teatterissa. (Kuva: Chris Pizzello/Invision/AP) Mark Ronson vasemmalta, Anthony Rossomando ja Lady Gaga ottavat vastaan ​​palkinnon parhaasta alkuperäisestä kappaleesta Shallow -elokuvasta A Star Is Born -tapahtumassa Oscar -gaalassa sunnuntaina 24. helmikuuta 2019 Los Angelesin Dolby -teatterissa. (Kuva: Chris Pizzello/Invision/AP) Lady Gaga saapuu Oscar -gaalaan sunnuntaina 24. helmikuuta 2019 Dolby -teatterissa Los Angelesissa. (Kuva: Richard Shotwell/Invision/AP) Bradley Cooper, vasen, ja Lady Gaga reagoivat yleisöön, kun A Star is Born -elokuvan Shallow -esitys on Oscar -gaalassa sunnuntaina 24. helmikuuta 2019 Los Angelesin Dolby -teatterissa. (Kuva: Chris Pizzello/Invision/AP) Lady Gaga, vasemmalla, ja Bradley Cooper esittävät A Star is Born -elokuvan Shallow -Oscar -gaalassa sunnuntaina 24. helmikuuta 2019 Los Angelesin Dolby Theatressa. (Kuva: Chris Pizzello/Invision/AP) Lady Gaga, oikeassa, ja Mark Ronson halaavat, kun he ovat vastaanottaneet A Star Is Born -elokuvan parhaan alkuperäisen kappaleen palkinnon Oscar -gaalassa sunnuntaina 24. helmikuuta 2019 Los Angelesin Dolby Theatressa. (Kuva: Chris Pizzello/Invision/AP)

Lady Gaga oli se, kappale, 91. Oscar -gaalassa sunnuntai -iltana.

Shallow, A Star is Born -pikaklassikko, nousi parhaan alkuperäisen kappaleen Oscarin. Gaga juhli voittoa kirjoittajien kanssa Mark Ronson, Anthony Rossomando ja Andrew Wyatt.

Gaga, kuka otsikoita Park Theatre at Parkissa MGM , kiitti sisartaan Natali Germanottaa ja myös Bradley Cooper , jonka kanssa hän lauloi kappaleen ABC -televisiolähetyksen aikana toistamalla esityksensä 1. helmikuuta Park Theatressa, kun Cooper saapui lavalle istuimelta.Planeetalla ei ole ketään, joka voisi laulaa tämän laulun, mutta sinä, hän sanoi, kyynelten kautta. Kiitos, että uskoit meihin.

32-vuotias supertähti lisäsi, että olen työskennellyt kovasti pitkään. Kyse ei ole voitosta, vaan unelmiesi seuraamisesta ja nousemisesta riippumatta siitä, kuinka monta kertaa sinut kaadetaan.

Gaga oli myös ehdolla parhaan näyttelijän palkinnon saajaksi Olivia Colman joukkueelle The Favorite.

kuinka paljon clayton kershaw tienaa vuodessa

Aikaisemmin tässä kuussa, Gaga ja Cooper voittivat Grammy -palkinnon paras popduo/ryhmäesitys Shallow'lle.

Ennen televisiointia Dolby Theatressa Los Angelesissa Gaga puhui unelmistaan ​​tulla elokuvan tähdeksi.

Se on ollut unelmani pienestä tytöstä lähtien, että voisin jopa työskennellä näyttelijänä, työskennellä muusikkona ja päästä tähän maailmaan, Gaga kertoi Entertainment Tonightille ennen televisiolähetystä. En voi uskoa olevani täällä ja olen niin onnellinen.

Popmusiikki ja nyt elokuva-supertähti saapuivat täyteen, klassiseen Hollywood-glamiin yllään musta Alexander McQueen -puku, vastaavat käsineet ja Tiffany-keltainen timantti, jonka arvo on yli 30 miljoonaa dollaria-noin A Star Is Born -tuotannon budjetista. 128-karaatin Tiffany-kiveä käytti viimeksi Audrey Hepburn vuonna 1961 Aamiainen Tiffany'ssa.

Gagan Bad Romance, hänen hittinsä vuodelta 2009 ja fanien suosikki Park MGM -esityksissään, saa ensi -iltansa klo 18.00. Maanantai uusimpana kappaleena klassisessa Fountain of Bellagion vesiesityksessä.