Lady Gaga, UNLV -ohjelma edistää jazzia Las Vegasissa

Dave Loeb johtaa UNLV Jazz Ensemble 1 -tapahtumaa Monterey Next Generation Jazz Festivalilla 1. huhtikuuta 2017. (UNLV)Dave Loeb johtaa UNLV Jazz Ensemble 1 -tapahtumaa Monterey Next Generation Jazz Festivalilla 1. huhtikuuta 2017. (UNLV) Trumpettisuuri ja Las Vegasin syntyperäinen Kenny Rampton esiintyy muusikoiden kanssa UNLV Jazz Studies -ohjelmassa torstaina ja perjantaina Ham Hallissa. UNLV: n jazz -opinto -ohjelman johtaja Dave Loeb johtaa UNLV Jazz Ensemblen harjoituksia Alta Ham Fine Arts -rakennuksessa tiistaina 12. syyskuuta 2017 UNLV: ssä Las Vegasissa. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Dave Loeb johtaa UNLV Jazz Ensemble 1 -tapahtumaa Monterey Next Generation Jazz Festivalilla 1. huhtikuuta 2017. (UNLV)

Nainen Gaga ' Big Bandin esityksiä Park Theatre on nimeltään Jazz & Piano, mutta niitä voisi kutsua UNLV Jazz & Piano.

Hänen kokoonpanonsa on täynnä niitä, jotka ovat saaneet UNLV -jazz -opinto -ohjelman opetuksen tai ovat sen ohjaajia. Tältä häikäisevältä lavalta löydät ohjaajia Gil Kaupp (trumpetti), Nathan Tanouye (pasuuna) ja Adam Schroeder (baritonisaksi), Danny Falcone (lyijy trumpetti) , Curt Miller (johtava pasuuna), Neil Maxa (pasuuna), Phil Wigfall (lyijyn alttosaksi) ja Rob Mader (saksofoni). Useimmat näistä pelaajista ovat myös yhdenvertaisesti arvostettuja Santa Fe & The Fat City Horns jonottaa.

Opetamme seuraavia suuria muusikoita ja mainostamme jazzia todellisena amerikkalaisena taidemuotona, osastonjohtaja ja kapellimestari Dave Loeb sanoo. Näyttää siltä, ​​että myös Lady Gaga on.

Koulu jatkaa huippu -muusikoiden pumppaamista. Sinulla on mahdollisuus nähdä ne, kun nämä taiteilijat isännöivät Essentially Ellington South West Regional Festival -tapahtumaa torstaina ja perjantaina UNLV: n Ham Hallissa. Yleiset pääsyliput ovat 10 dollaria (pelkkä raha), eläkeläiset ja armeija henkilötodistuksella ovat 8 dollaria, saatavana osoitteessa unlv.edu/pac tai soittamalla numeroon 702-895-2787. CCSD, UNLV ja CSN sekä osallistuvat opiskelijat ovat ilmaisia ​​henkilötodistuksella.

Yksinkertaisesti, UNLV Jazz Studies -ohjelma on yksi maan parhaista, sillä sen Jazz Ensemble 1 nousi keväällä 2017 Monterey Next Generation Jazz Festivalin College Big Band -divisioonan kärkeen ja oli finalisteja vuonna 2018.

Tulevassa esittelyssä on suuri trumpetisti Kenny Rampton, Las Vegasin syntyperäinen ja Wynton Marsalisin ohjaaman Jazz at Lincoln Center Orchestran jäsen. Rampton on sitoutunut olemaan festivaalin lääkäri. Hänen kollegansa Jazz Lincoln Centerissä taiteilija Vincent Gardner, tunnettu jazz -pasuuna ja kutsutut vieraat esiintyvät klo 19.00. Torstai.

Klo 19.00 Perjantaina UNLV Latin Jazz Ensemble 1 nousee Ham Hall -lavalle. Bändiä ohjaa arvostettu jazzpianisti ja säveltäjä Uli Geissendoerfer, joka pitää rutiininomaisesti tuomioistuinta viihtyisässä jazz hang Dispensary Loungessa. Rampton, legendaarinen jazzrumpali Count Basie Orchestran Butch Miles esiintyvät yhdessä Loebin ja Tanouyen kanssa - joka myös kirjoittaa Celine Dionin orkesterin sarvikarttoja Caesars Palacen Colosseumissa.

Loeb viettää aikaa poissa ohjaamisesta (ja varainhankinnasta) pelaamalla näppäimistöjä Seth MacFarlane osui Fox-TV-sarjaan Family Guy ja myös sellaisiin elokuviin kuin Ted, The Birdcage ja Pocahontas. Hän on johtanut Hollywood Bowl -orkesteria, jossa hän on seurannut musiikkitaiteilijoita Placido Domingo, James Galway , Bette tarkoittaa ja Jessye Norman . Hän toimi myös bändijohtajana vuosia George Benson, työskennellyt Tohtori Severinsen , järjestetty Academy Awards -televisiolähetykseen ja säveltänyt PBS -televisiolle ja Dolly Partonille.

Mutta UNLV Jazz Studies -ohjelma on pitkään ollut Loebin puhdas intohimo.

Meillä on jazzin tulevaisuus Ham Hallissa, hän sanoo. Taiteillemme on elintärkeää nähdä nämä muusikot. Et tule pettymään.