Larry Cable Guyn nettovarallisuus

Paljonko Larry The Cable Guy on arvoinen?

Larry Cable Guyn nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Larry Cable Guyn palkka

20 miljoonaa dollaria vuodessa

Larry Cable Guyn nettovarallisuus: Larry Cable Guy on amerikkalainen stand-up-koomikko ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Hänestä tuli ensin kuuluisa sinisen kauluksen komediakiertueen jäsenenä, jossa hän perusti, mistä tulee hänen kuuluisa 'git-R-done' -lauseensa. Larry on julkaissut useita komedia-albumeja, jotka RIAA on sertifioinut kullaksi. Hän on myös näyttelijä, joka tunnetaan todennäköisesti parhaiten Materin ilmaisemisesta Autot-franchising-yhtiössä.

Uransa ja maineensa huipulla Larry ansaitsi 70 miljoonaa dollaria yhden vuoden aikana, lähinnä kiertueiden ja suositusten kautta. Vuosina, jolloin hän päättää kiertää, Larry voi ansaita helposti 10 - 20 miljoonaa dollaria suosituksista. Hän on ansainnut kymmeniä miljoonia dollareita yhdestä hyväksynnästä lääkkeelle Prilosec.

Aikainen elämä: Daniel Lawrence Whitney, joka tunnetaan paremmin näyttämönimellään Larry Cable Guy, syntyi Pawnee Cityssä Nebraskassa 17. helmikuuta 1963, missä hänet kasvatettiin sikatilalla. Hänen vanhempansa ovat kitaristi, viihdyttäjä ja kristitty ministeri Tom Whitney sekä Shirley Whitney. Larry osallistui King's Academy -opiskeluun Floridan West Palm Beachissä lukioksi 1970-luvun lopulla, kun taas hänen isänsä oli King's Academy -opiston rehtori. Sitten hän siirtyi Bereanin kristilliseen kouluun West Palm Beachissä vuonna 1980 ja valmistui sieltä vuonna 1982. Hän jatkoi opintojaan Amerikan baptistisessa yliopistossa Georgiassa ja Nebraskan yliopistossa Lincolnissa draaman ja puheen pääaineena. Hän kuitenkin keskeytti korkeakoulunsa nuoremman vuoden jälkeen jatkaakseen uraa komediassa. Hän hyvittää Texasin ja Georgian yliopiston kämppiksensä innoittamana eteläisen aksenttivaikutelmansa, josta myöhemmin tuli keskeinen osa hänen Cable Guy -hahmoa.

Ura: Larry aloitti uransa useilla radioesityksillä 1990-luvun alussa. Joitakin ohjelmia, joissa hän esiintyi, ovat kansallisesti syndikoidut 'The Ron and Ron Show', 'The Bob and Tom Show', 'The Chris Baker Show' KDGE: ssä, 'The Todd and Tyler Show' KEZO: ssa Omahassa, ' Kirkin, Markin ja Lopezin aamunäyttely WIYY: ssä Marylandissa ja 'The Johnny Dare Morning Show' KQRC: ssä Kansas Cityssä. Hän jatkoi itselleen nimeä ja alkoi esiintyä yhä useammissa näyttelyissä ympäri maata, myös Orlandossa, Floridassa. Hän aloitti myös kaksi kommenttia viikossa WHEB 100.3: lle New Englandissa ja WGIR-FM 101.1: lle Portsmouthissa ja Manchesterissa, New Hampshiressa.

Hän kehitti Larry Cable Guy -henkilöstön saavutettuaan vain vähän menestystä ja suosiota suorittaessaan stand-upia hänen oikean nimensä alla. Cable Guy -hahmolla on paksu eteläinen aksentti, hänellä on stereotyyppinen punaniskainen ulkonäkö ja allekirjoituslause 'Git-R-Done!'. Hän puhuu aiheista, jotka vaihtelevat perheen tarinoista vitseihin hänen punaisen kaulan 'taustastaan', ja käyttää salalausehuumoria. Joihinkin hänen muihin lausekkeisiinsa kuuluu sanominen: 'Herra, pyydän anteeksi, ja olla nälkäisten' Pygmiesin kanssa Uusi-Guineassa, Amen 'sen jälkeen, kun hän kertoo kyseenalaisen maun vitsejä ja' En välitä kuka olet, se on hauskaa juuri siellä saada yleisö nauramaan hänen kanssaan.

Matt Stroshane / Disneyn puistot

Larryn suuri tauko tuli todella vuonna 2000, jolloin koomikko ja ystävä Jeff Foxworthy (kaksi tapasivat vuotta aiemmin Foxworthyn radio-ohjelmassa) kutsui Larryn liittymään Blue Collar Comedy -kiertueelleen. Larryn ja Foxworthyn kanssa pyöristettiin koomikko Bill Engvall. Kiertueesta tuli hirviö menestys. Kaiken toiseksi, kun kiertue julkaistiin live-komedia-DVD: nä, sitä myytiin yli miljoona kappaletta. Larry seurasi tätä menestystä ja uutta mainetta kahdella ensimmäisellä komediaalbumillaan 'Lord, I Apologize' (2001) ja 'The Right to Bare Arms' (2005), jotka olivat sekä valtavia menestyksiä että RIAA: n sertifioimia. Hän julkaisi vuonna 2005 omaelämäkerrallisen kirjan 'GIT-R-DONE', jossa esiteltiin koomikoverin ja hänen läheisen henkilökohtaisen ystävänsä Lewis Blackin johdatus. Sitten vuonna 2006 Larry toi Cable-kaverin elokuviin ympäri maata elokuvan Larry the Cable Guy: Health inspector kanssa. Vuotta myöhemmin Larry esiintyi elokuvassa Witless Protection. Hänen kolmas komedia-albuminsa 'Morning Constitutions' ja siihen liittyvä TV-erikoisjulkaisu julkaistiin vuonna 2007. Hän on myös julkaissut kaksi joulualbumia, 'A Very Larry Christmas' (2004) ja 'Christmastime in Larryland' (2007).

Historiallisella kanavalla julkaistu matkakertomussarja `` Vain Amerikassa Larry Cable Guyn kanssa '' kantaesitti 8. helmikuuta 2011 ja houkutteli yhteensä 4,1 miljoonaa katsojaa. Näistä katsojista 1,7 miljoonaa oli osa 25–54-vuotiaita aikuisia. Kauden kahdessa jaksossa 'Larry menee Washingtoniin', Larrystä tuli todellakin historian ensimmäinen uutislahjakkuus muuhun kuin uutishenkilöstöön, joka päästettiin sotahuoneeseen (alias komentokeskus). Larry on myös haarautunut näyttelemiseen. Hän on Mater-hahmon ääni Pixar-animaatioelokuvissa Cars (2006), Cars 2 (2011) ja Cars 3 (2017). Hän on esiintynyt myös elokuvissa kuten Delta Farces (2007), Witless Protection (2008), Tooth Fairy 2 (2012), A Madea Christmas (2013) ja Jingle All the Way 2 (2014).

Henkilökohtainen elämä: Larry asuu Lincolnissa Nebraskassa, jossa hän asuu perheensä kanssa 180 hehtaarin maatilalla. Hän meni naimisiin vaimonsa Caran kanssa heinäkuussa 2005, ja heillä on yhdessä kaksi lasta. Hänen poikansa Wyatt kärsi dysplasiasta lapsena ja häntä hoidettiin Arnold Palmerin lasten sairaalassa Orlandossa Floridassa. Syyskuussa 2010 Larry lahjoitti 5 miljoonaa dollaria sairaalalle siellä olevan kansainvälisen lonkkadysplasiainstituutin kehittämiseen. Yksityisten lahjoitustensa lisäksi Larry on kerännyt rahaa sairaalalle myös esiintymisillä peliohjelmissa, kuten 'Family Feud' ja 'Are You Smarter Than a 5thLuokkalainen?'. Toukokuussa 2012 Arnold Palmerin lasten sairaala avasi uuden siiven, nimeltään Wyatt Whitney Wing.

Kiinteistöt : Toukokuussa 2016 Larry maksoi 3,6 miljoonaa dollaria kodista Scottsdalessa Arizonassa. Aiemmin hänellä oli koti Sanfordissa Floridassa, ja hänellä on edelleen kiinteistö lähellä kasvatuspaikkansa Nebraskassa.

Larry Cable Guyn nettovarallisuus

Larry Cable Guy

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Palkka: 20 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 17. helmikuuta 1963 (58 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, elokuvantuottaja, ääninäyttelijä, radiohenkilöstö, television tuottaja, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu