Las Vegasin Akira Backin Soul -ravintola sai Michelin -tähden

Akira Backille on myönnetty Michelin -tähdistö Soulissa kunnostetusta Dosasta. (LUOTTO: Astrid Suryatenggara)Akira Backille on myönnetty Michelin -tähdistö Soulissa kunnostetusta Dosasta. (LUOTTO: Astrid Suryatenggara) Kokki Akira takaisin on saanut tähden Soulin restaruant Dosastaan ​​vuoden 2018 Michelin -oppaassa LUOTTO: Astrid Suryatenggara

Kokki Akira Back on saanut arvostetun Michelin -tähden Soul -ravintolastaan ​​Dosa.

Etelä -Korean syntyperäinen ja entinen ammattilainen lumilautailija, joka kutsuu tällä hetkellä Las Vegasia kotiin, tunnetaan paikallisesti parhaiten japanilaisesta keittiöstä, jota hän tarjoaa Yellowtalessa Bellagiossa ja Kumissa Mandalay Bayssä. Hän palasi kotikaupunkiinsa Souliin keväällä 2016 avatakseen Dosan Chengdam-dongin kaupunginosassa kaupungin Gangnamin alueella. Se oli hänen ensimmäinen ravintola, joka on erikoistunut moderniin korealaiseen keittiöön.

Yhteydenotot Soulissa tekstiviestillä, Back tarjosi paikallisille faneilleen seuraavan viestin:

Perhe, ystävät, kumppanit, työntekijät ja asiakkaat,

Lopulta teimme sen. Ilman teidän tukea, rakkautta ja rohkaisua tämä ei olisi ollut mahdollista. Minulla on ollut elämäni unelma saada Michelin -tähti sieltä, missä olen syntynyt ja kasvanut Soulissa, Koreassa. On todella kunnia tuoda tämä takaisin kotiin Vegasiin.

Kiitos ja rakkaus teille kaikille.

Backin kasvavaan maailmanlaajuiseen kulinaariseen valtakuntaan kuuluu tällä hetkellä ravintoloita New Delhissä, Jakartassa, Singaporessa ja Torontossa, ja lisäpaikkoja on suunnitteilla Dallasiin, Dubaihin, Bangkokiin ja Hanoiin.

Michelin julkaisee ravintolaoppaita valitakseen kaupunkeja ympäri maailmaa ja saa parhaista parhaista yhden, kahden tai kolmen tähden palkintoja. Vuoden 2009 Las Vegas -versiossa, joka oli tämän kaupungin viimeinen, vain 17 paikallista ravintolaa sai tähtiä.