Las Vegasin kokit nimittivät James Beard -palkinnon finalistit

Dan Krohmer, joka on esillä täällä toisella äidillään, on finalisti parhaassa kokissa: Lounais vuonna 2020 ...Dan Krohmer, joka on esillä täällä toisella äidillään, on finalisti parhaassa kokissa: Lounais 2020 James Beard Awards -gaalassa. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto

Las Vegasin kokit Dan Krohmer ja James Trees julkistettiin maanantaina parhaan kokin: Lounais -finalistiksi James Beard Awards -gaalassa 2020.

Molemmat kokit olivat ehdolla ensimmäisille ravintoloilleen - Other Mama, osoitteessa 3655 S. Durango Drive, Krohmer ja Esther's Kitchen, osoitteessa 1130 S. Casino Center Blvd., Trees. Molemmat ovat avanneet lisää ravintoloita, La Monja ja Hatsumi Fergusons Downtownissa Krohmerille ja Ada's Tivoli Village for Treesille.

Se on hullua; En voi edes uskoa sitä, Trees sanoi maanantai -iltapäivällä. Kuka olisi uskonut, että pieni ravintolani tekee Las Vegasiin vaikutelman? Ja nyt tämän suosion saaminen on melko hullua. Se on tietysti enemmän joukkueesta kuin minusta. Nämä kaverit ovat rakentaneet jotain, joka on melko erinomaista, ja olen vain onnekas saadessani olla osa sitä. Se on kaikki mitä voin sanoa.

Trees sanoi, että ilmoituksen ajoitus koronaviruspandemian aiheuttaman liiketoiminnan tauon aikana oli erityisen ilahduttava.

Olemme niin alas tämän hullun sammutuksen takia, hän sanoi. Tämä on antanut energiaa kaikille huoneessa oleville. Olemme niin innoissamme tulevasta. Se vain piristi päivää.

Krohmer sanoi työskentelevänsä saadakseen toisen äidin valmiiksi avautumaan eikä ollut tietoinen uutisista. Saatuaan kielteisen tekstin paikalliselta ravintolakehittäjältä ja omistajalta Elizabeth Blaulta hän sanoi vastanneensa kysymysmerkillä.

Sitten kuulin muutamilta muilta ihmisiltä ja sitten James Treesiltä, ​​joten tajusin sen, hän sanoi.

Krohmer sanoi, että oli hieman outoa saada uutinen seisokin aikana.

Se on niin outoa aikaa yleensä, hän sanoi. Olen varmaan vähän hermostunut. Se tuntuu elokuvalta.

Se on kunnia. Julkaisuja ja arvosteluja on kaikenlaisia, etenkin ruoka -alalla juuri nyt. Mitkä ovat kriteerit enää? James Beard on aina ollut eräänlainen majakka. En ole ranskalainen koulutettu kokki; koko eurooppalainen keittiökulttuuri ei ole koskaan ollut minun juttuni. Siksi pidän James Beardista. Se on neutraali ja avoin. He etsivät ihmisiä, jotka ovat kaikenkattavia ruoka-maailmassa. Tämä oikeuttaa tärkeyden ja miksi olen erittäin ylpeä siitä, että olen käynnissä.

Krohmer ja Trees etenivät semifinaalikierroksesta, johon kuuluivat myös Nicole Brisson, Locale Italian Kitchenin myöhässä ja Alan Ji Mott 32: sta The Venetianissa ja 16 muuta kokkia.

Lounais -divisioonaan kuuluu Arizona, New Mexico ja Oklahoma sekä Nevada. Finalistikierroksella on neljä muuta kokkia, kolme Arizonasta ja yksi New Mexicosta.

Voittajat oli alun perin tarkoitus julkistaa maanantaina, mutta sekä semifinaali että finaali siirrettiin koronaviruspandemian vuoksi. Säätiön mukaan voittajien julkistaminen on vielä kesken.