Las Vegasin heinäsirkka -hyökkäys herättää juomatarjouksia

Heinäsirkka juoma heinäsirkka reunalla valmistanut baarimikko Sarah Contois Smashe ...Heinäsirkkajuoma heinäsirkka reunalla, jonka baarimikko Sarah Contois valmisti Smashed Pigissä sunnuntaina 27. heinäkuuta 2019 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Heinäsirkkajuoma ja heinäsirkka hengailee lähellä baarimikko Sarah Contoisin Smashed Pigissä sunnuntaina 27. heinäkuuta 2019 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Heinäsirkkajuoma heinäsirkka reunalla, jonka baarimikko Sarah Contois valmisti Smashed Pigissä sunnuntaina 27. heinäkuuta 2019 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Klassinen heinäsirkka -cocktail Golden Tikissä (Al Mancini Las VegasJournal) Klassinen heinäsirkka -cocktail Golden Tikissä (Al Mancini Las VegasJournal) Klassinen heinäsirkka -cocktail Golden Tikissä (Al Mancini Las VegasJournal) Ruohohameen säiliö Golden Tikissä (Al Mancini Las VegasJournal) Liitutaulu Smashed Pigissä (Al Mancini Las VegasJournal) Murtunut sika Fremont Streetillä (Al Mancini Las VegasJournal) Baarimikko Sarah Contois Smashed Pigissä valmistaa heinäsirkkajuomaa sunnuntaina 27. heinäkuuta 2019 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Baarimikko Sarah Contois Smashed Pigissä valmistaa heinäsirkkajuomaa sunnuntaina 27. heinäkuuta 2019 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images Baarimikko Sarah Contois Smashed Pigissä valmistaa heinäsirkkajuomaa sunnuntaina 27. heinäkuuta 2019 Las Vegasissa. (L.E. Baskow/Las VegasJournal) @Left_Eye_Images

Kun heinäsirkat laskeutuivat Las Vegasiin, paikalliset yritykset reagoivat hiukan röyhkeästi.

Se alkoi viime torstai -iltana: satoja tuhansia heinäsirkkoja täällä alhaalla, sanoo Ian Smaller, ulkoterassilla toimivan Fremont Streetin Smashed Pigin pääjohtaja. Ja teimme ravintolassamme turvallisen vyöhykkeen. Suljimme ovet ja ajattelimme 'Kuinka voimme hyödyntää tätä?'

Kun viat tulivat takaisin perjantaina, inspiraatio iski.

Minä (ajattelin) ’Tehdään klassinen cocktail heinäsirkka. Laitamme sen vain liitutaulullemme erikoisuutena. ”

Smashed Pig on mainostanut ja myynyt sekoitustaan ​​crème de cocao, crème de menthe ja puoli ja puoli 8 dollarin erikoisuutena siitä lähtien. Ja asiakkaat alkoivat reagoida lähes välittömästi.

He rakastavat sitä, Smaller sanoo.

Kukaan ei enää juo heinäsirkkoja. Nuorempi sukupolvi ei välttämättä edes tiedä mitä se on. Mutta se on todella makea, kevyt juoma. Ja se on vain hauskaa. Joten laitoimme sen liitutaululle. Ja seuraava asia, jonka tiedät, sosiaalinen media vain villiintyi.

Tartunnan jatkuessa Chinatownin suosittu saariteemainen baari The Golden Tiki lisäsi pari vastaavaa erikoisuutta sunnuntaina.

Valmistamamme heinäsirkka on perinteinen resepti: (crème de) kaakao, vihreä crème de menthe ja raskas kerma, lisäämällä siihen ripaus suolaa, jotta maut vahvistuvat hieman, baarimikko Adam Rains sanoo.

Golden Tiki tarjoaa myös alkuperäisen kierroksen klassikolle nimeltä Grass Skirt Hopper, joka on valmistettu minttupohjaisesta italialaisesta yrttilikööristä Branca Mentasta, tummasta suklaalikööristä ja kookoskermasta.

Rains sanoo, että molemmat juomat ovat 10 dollaria.

Meillä on heinäsirkka -erikoisuuksia niin kauan kuin heinäsirkat ovat kaupungissa.

Liittyy

5 faktaa, jotka sinun on tiedettävä heinäsirkoista Las Vegasissa

Las Vegasin heinäsirkka -hyökkäys muistuttaa Caesars Palacen NHL -peliä

Heinäsirkat laskeutuvat Las Vegasin keskustaan ​​- VIDEO

Heinäsirkka -hyökkäys tekee jälkensä Las Vegasin säätutkaan

Heinäsirkat hyökkäävät Las Vegasin laaksoon epätavallisen märän kevään jälkeen