Las Vegasin pääesiintyjä Hans Klok nollaa aikajanansa

Hans Klok ja Criss Angel esitetään kulissien takana Thunderland Showroomissa Excaliburissa tiistaina ...Hans Klok ja Criss Angel esitetään kulissien takana Thunderland Showroomissa Excaliburissa tiistaina 6. elokuuta 2019. (PR Plus) Hans Klok (Linda Doubletheman) Hans Klok on Las Vegas Stripin Excaliburin uusi päälaulaja. (Linda Doubletheman) Reggie Bush, toinen vasemmalta; ja Russell Westbrook, toinen oikealta; näytetään ystävien kanssa Encore Beach Clubilla Wynn Las Vegasissa lauantaina 13. kesäkuuta 2020. (Wynn Las Vegas) Katsaus Burlesque Hall of Fame -näyttelytilaan, joka juhlii uudelleen avaamistaan ​​17. huhtikuuta 2018. (Burlesque Hall of Fame) Katsaus Burlesque Hall of Fame -näyttelytilaan, joka juhlii uudelleen avaamistaan ​​17. huhtikuuta 2018. (Burlesque Hall of Fame) Katsaus Burlesque Hall of Fame -näyttelytilaan, joka juhlii uudelleen avaamistaan ​​17. huhtikuuta 2018. (Burlesque Hall of Fame)

Kesti tusina vuotta Hans Klok ilmestyä uudelleen Las Vegas Stripille.

Kesti vain kolme kuukautta, ennen kuin hän päätyi keskeytettyyn animaatioon.

Haluan jäädä Las Vegasiin ja rakastan sitä täällä, Klok sanoi maanantaina. Mutta se on myös kysymys siitä, miten se voi tapahtua ja milloin.julia louis dreyfusin nettovarallisuus 2016

Maaliskuusta lähtien sivussa oleva Excalibur-pääesiintyjä on vetänyt esityksensä kirjoista lukiessaan kaupungin COVID-19-avausta uudelleen. Klassisesti koulutettu ja supertähti kotimaassaan Hollannissa, Klok on tarpeeksi optimistinen pysyäkseen Vegasin asukkaana. Mutta hän on tarpeeksi käytännöllinen tietääkseen, ettei ole aika palauttaa taikuutta.

Ensinnäkin näyttelyssäni olevat päähenkilöt ovat edelleen Euroopassa, ja kaikki heidän palauttamisensa kustannukset ovat minun harteillani, Klok sanoo. joka avattiin Excaliburissa heinäkuussa . Minun on myös tiedettävä, että minulla on yleisöä. Kävelin Stripiä torstaina uudelleen avaamisen jälkeen ja katsoin Excaliburin väkijoukkoja, ja se oli melkein tyhjä. En voi pelata 20 henkilölle - olen konkurssissa vuoden loppuun mennessä.

Klokin tuotantotiimi investoi voimakkaasti 425-paikkaiseen Thunderland Showroomiin, joka on 6 miljoonan dollarin tapahtumapaikka hotellin toisessa kerroksessa. Australian Bee Gees ja Ukkonen alhaalta Alla .

Klok oli jo kirjoittanut esityksensä uudelleen, leikannut tarinankerrontaa ja nopeuttanut vauhtia toivoen laajentavansa yleisöä. Häntä ajaa unelma näytellä Stripin hittiesityksessä vuodesta 2007 Planet Hollywood Theatre for the Performing Artsissa, jolloin hän yritti saada kiinni Pamela anderson hänen avustajansa.

Mutta Klokin suuri kunnianhimo ei vastannut luolapaikkaa. Taikuri käy jälleen läpi itsensä heijastumista Strip-residenssinsä kanssa.

Miten tulisimme takaisin? Pienempi? Onko tauko vielä pienempi, 75 ihmistä? hän kysyy. Voitko tehdä voittoa? Sitä epäilen.

Ei ole epäilystäkään siitä, kuinka veteraani -illuusio haluaa palata.

Se on kuin sodasta palattuasi, hän sanoo. Meillä on täysi näyttelijä, täysi esitys ja se on loistava. Haluamme sen olevan näin.

Pyyhi se pois

mikä on shia labeoufin nettoarvo

Reggie Bush on tervetullut takaisin USC: lle ja myös EBC - Encore Beach Clubille.

Entinen NFL- ja troijalainentähti liittyi NBA: hun loistavasti Russell Westbrook ja ystävät lauantaina uima -altaan VIP -bungalowissa. Kolme tämän miehistön jäsentä käytti myös vanhurskaita sävyjä.

Burleski -sali

Burlesque Hall of Fame -museo avataan uudelleen 23. kesäkuuta, ja BHoF siirtää myös vuoden 2020 Weekender -tapahtumansa digitaaliseen muotoon.

Museo osoitteessa 1027 S. Main St. on ainoa laatuaan oleva burleskinäyttely kaikkialla, ja se tarvitsee kiireesti tukea. Tunnit ovat klo 11-17. Tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin ajoitettu pääsy, järjestetään kuusi vierasta tunnissa ja enintään 10 milloin tahansa. Varaukset ovat osoitteessa burlesquehall.com ; sisäänkäynnit hyväksytään, kun tietylle aikavälille ei ole tehty muita varauksia.

haamuseikkailut kausi 12 jakso 2

Tämän vuoden Weekenderin tyhjyyden täyttämiseksi, joka alun perin asetettiin kesäkuussa The Orleansiin, BHoF järjestää virtuaalitapahtuman, joka esitellään elokuussa. Suunnitelmat ovat edelleen sulautumassa online -esitykseen, jonka on määrä palata live -esityksiin kesäkuussa 2021. Weekender on museon ensisijainen varainhankinta, joten virkamiehet liittävät yhteen suunnitelman. Niin kuin se oli.

Big Gulp

Las Vegasin miekan nielu Brett Loudermilk suorittaa America's Got Talent -kokeen klo 20.00. Tiistaina NBC: llä. Sofia vergara on hänen avustajansa. Riippumatta siitä, miten hän pärjää kaudella 15, fuksiamaisella Loudermilkillä on kaikkien hiusten parhaat hiukset ...

IBar avautuu

kuinka vanha on billie joe armstrong

Westgate Las Vegasin kansainvälisessä baarissa on varattu elävää musiikkia ilman katetta, alkaen täysin naispuolisesta rock-coverbändistä Nukkekasvo päivästä kello 16.00 Torstai, kun lomakeskus avataan uudelleen. Vibe Tribe pelataan klo 17-21. Perjantaina on Patty Janura klo 19-21 ja lauantaina Blue String Theory klo 19-11.

Ja kuten et voi pitää Zowie Bowie alas, Chris Phillips ja hänen teoksensa on määrä esiintyä Westgate Cabaretissa klo 22.30–12.30 3. ja 5. heinäkuuta. Paikallisten suosikki rock-cover-yhtye Yellow Brick Road on paikalla 4. heinäkuuta samoihin aikoihin. Nämä esitykset merkitsevät ensimmäistä aikataulun mukaista live-viihdettä Cabaretissa COVID-19-uudelleenavauksessa.

Saaren lähetykset

Ellis Island avaa Front Yardin baari/ravintola -lisärakennuksen 25. kesäkuuta, ja elävää musiikkia on sisäänkäyntiä vastapäätä. Ellis Islandin kasino ja sen Village Pub -ravintola ovat nyt auki. Karaoke - Ellis Islandin tunnusmerkki - palaa klo 21.00. Perjantai.