Las Vegasin asukas saa mahdollisuuden voittaa ”Hinta on oikea”

Las Vegasin asukas Wilbert Powell tuli kilpailijaksiLas Vegasin asukas Wilbert Powell tuli kilpailijaksi The Price is Right -elokuvassa viime kuussa. Häntä esittävä jakso esitetään perjantaina. (Lippin -ryhmä)

Yhdysvaltain armeijan veteraani ja Las Vegasin asukas Wilbert Powell vaelsi neljä tuntia CBS -studioon Los Angelesissa vaimonsa kanssa kuukausi sitten ollakseen suosikkipeliesityksensä The Price is Right yleisössä. Sitten Drew Carey huusi hänen nimensä ja käski hänen tulla alas.

Jakso, jossa on Powell, esitetään perjantaina klo 10.00 KLAS, Channel 8, ja se lupaa olla jännittävä, ja suurin osa rahoista on koskaan annettu rattiin TV Guide -luettelon mukaan. Powell ei kerro miten hänellä oli näyttelyssä, mutta saimme hänet puhumaan kansallisella näyttämöllä.

Review-Journal: Mitä pidät The Price is Right?mikä on olsen-kaksosten nettovarallisuus

Powell: Esitys itse. Pidän erityisesti Drew Careystä. Useimmat peliesitykset saavat sinut osallistumaan kotona ollessasi, koska se saa sinut tuntemaan olosi osaksi ohjelmaa.

Miksi halusit mennä esitykseen?

Kukapa ei haluaisi? En ole syntynyt ja kasvanut Las Vegasissa, enkä ole koskaan ollut tällä puolella maailmaa. Tämä on ensimmäinen kokemus länsirannikolla olemisesta, jossa voin nyt osallistua länsirannikon kulttuuriin. Minusta tämä oli fantastista.

Miten kaikki tapahtui?

Saat liput netistä. Valitset nauhoitusajan ja lähdet. Länsirannikolla on niin hienoa, että voit saada lippuja osallistua esityksiin ja kokea, mitä live -televisio tarkoittaa.

kuinka paljon rahaa ryöstää kardashianilla

Luulitko, että sinulle soitetaan?

Kukaan ei tiedä. En tiennyt (se tapahtuisi). Jännittävä osa on vain olla siellä ja tuntea energia. Toivon, että kaikki voivat kokea sen, koska se on ihanaa.

Oliko se järkyttävää, kun sinut valittiin?

kuinka paljon joe gorga on arvoinen

Jos katsot minua ohjelmassa, näet vastauksen kysymykseesi.

Oliko se haastavampaa tai pelottavampaa kuin luulit sen olevan?

kuinka paljon howie mandel on arvoinen

Olen 6 jalan ja 6 kilon painoinen-mikään ei pelota minua. Viihdyn jännityksestä, ja se oli erittäin jännittävää. Tykkäsin nähdä ihmisten nauravan ja vierekkäisten istuvan vierelläsi pitämässä hauskaa.

Mikä oli paras osa The Price is Right -pelaamisen lisäksi?

Se on energiaa. Istut joukon ihmisten ympärillä, jotka eivät tunne sinua, etkä tunne heitä. Ne ovat kaikki eri uskontoja, värejä, rotuja. Istut vain nauraen ja herätät hyvää keskustelua ihmisten kanssa, ja siitä ihmiskunta on kyse.