Lauren Lontoon nettovarallisuus

Kuinka paljon Lauren London Worth on?

Lauren London Net Worth: 8 miljoonaa dollaria

Lauren London nettovarallisuus ja palkka: Lauren London on amerikkalainen näyttelijä ja malli, jonka nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Hän nousi kuuluisuuteen esityksestään Erin 'New New' Garnettina vuoden 2006 elokuvassa ATL.

Aikainen elämä: Los Angelesissa 5. joulukuuta 1984 syntynyt Lauren London osallistui ensin Palisadesin lukioon, mutta lopulta päätti opiskella kotona, jotta hän voisi keskittyä näyttelijän uraansa.

Ura: Hän aloitti ammatillisen uransa esiintymällä useissa musiikkivideoissa sellaisille taiteilijoille kuin Snoop Dogg, Pharrell, Tyrese, T.I., Ludacris, Common ja Ne-Yo. Hän siirtyi sitten elokuva- ja televisiotyöhön vuonna 2006. Lontoo kiinnitti yleisön huomion ensin vierailevalla roolilla elokuvassa 'Kaikki vihaa Chrisiä' jaksossa 'Everbody Hates Funerals'. Samana vuonna Lontoo tarttui ensimmäiseen elokuvarooliinsa, kun hän soitti hiphop-taiteilija T. I.: n romanttista kiinnostusta ikääntyvään elokuvaan ATL. Hänen esityksensä sai paljon kriittistä suosiota ja hänet nimitettiin Black Movie Awards -palkinnon parhaaksi naisnäyttelijäksi. Seuraavana vuonna hän sai roolin HBO: n Entourage-pelissä, joka esitteli Turtlen rakkauden kiinnostusta. Myöhemmin vuonna 2007 hänelle annettiin rooli elokuvassa Tämä joulu ilman, että hänen tarvitsi koe-esityksiä, pelkästään hänen vaikuttavan suorituskykynsä perusteella ATL: ssä. Samana vuonna hänestä tuli Sean John -naisen kokoelman edustaja. Vuonna 2008 Lontoo sai Christinan roolin 90210: n uudelleenkäynnistyksen kaudella 1. Hänen seuraava elokuvaroolinsa oli Ivy-hahmo vuoden 2009 Next Day Air -elokuvassa. Hän soitti myös Cammy Alcottin hahmoa Chris Columbus -elokuvassa Rakastan sinua, Beth Cooper ja esiintyi King ja Jewel -lehtien kannessa.

(Kuva: Leon Bennett / Getty Images)

Siitä lähtien hän on mennyt edestakaisin vieraan ja pääosien välillä sellaisissa elokuva- ja televisio-projekteissa, kuten 'Single Ladies', 'Reed Between the Lines' ja 'Madea's Big Happy Family'. Lauren oli sarja The Game -pelisarja. Hän esiintyi yhteensä 44 jaksossa vuosina 2013--2015. Vuonna 203 hän esiintyi näyttelijän ja ohjaajan David E. Talbertin vuoden 2005 romaanin elokuvassa '' Baggage Claim ''. Vuonna 2016 Lontoo näytteli hahmona Ginger elokuvassa The Perfect Match. Vuonna 2018 Lontoo oli pääosassa kahdessa Lifetime-elokuvassa: Always & 4Ever ja Joulutähdet jouluna. Vuonna 2019 Lontoo soitti Vanessa King BET: n televisio-ohjelman 'Games People Play' päähenkilönä.

Henkilökohtainen elämä: Lontoo oli morsiusneito Khloe Kardashianin häät ja on esiintynyt useissa Kardashianiin liittyvissä televisio-ohjelmissa.

Laurenilla on yksi poika räppärin kanssa, Lil Wayne . He tapasivat 15-vuotiaana ja olivat kihloissa.

Lauren alkoi seurustella Ermias Asghedomin, joka tunnetaan paremmin nimellä räppäri Nipsey Hussle, kanssa vuonna 2013. Hän synnytti heidän ensimmäisen lapsensa, Kross Ermias Asghedom -nimisen pojan, elokuussa 2016. Traagisesti Nipsey ammuttiin ja tapettiin 31. maaliskuuta 2019 hänen ulkopuolella. vaatekauppa Los Angelesissa.

Kiinteistöt : Lauren maksoi tammikuussa 2020 1,7 miljoonaa dollaria neljän makuuhuoneen kodista Kalifornian Sherman Oaksissa.

Lauren Lontoon nettovarallisuus

Lauren Lontoo

Nettovarallisuus: 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 5. joulukuuta 1984 (36 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Näyttelijä, malli
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu