Leah Remini Nettovarallisuus

Paljonko Leah Remini on arvoinen?

Leah Remini Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Leah Remini Nettovarallisuus: Leah Remini on amerikkalainen näyttelijä, kirjailija ja aktivisti, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Remini tunnetaan parhaiten Carrie Heffernanin esityksestä CBS: n The King of Queens -komediasarjassa, ja vuosina 2016--2019 hän isännöi ja tuotti yhdessä A&E: n Emmy-palkittuja dokumenttisarjoja Leah Remini: Scientologia ja jälkiseuraukset. Hän on esiintynyt kymmenissä televisio-ohjelmissa ja elokuvissa, mukaan lukien Kevin voi odottaa, Pelastettu kello ja Old School.

Aikainen elämä: Leah Remini syntyi Leah Marie Remini 15. kesäkuuta 1970 Brooklynissa New Yorkissa. Hänen äitinsä, Vicki, oli koulunopettaja, ja hänen isänsä George omisti asbestinpoistoyrityksen. Hän varttui sisar Nicolen ja puolisiskojen Stephanien, Shannonin, Elizabethin ja Christinen kanssa. Stephanie kuoli syöpään vuonna 2013.

Remini kasvatettiin katolilaiseksi, mutta hänen äitinsä alkoi seurustella scientologisen kirkon jäsenen kanssa, kun Leah oli 9-vuotias, ja liittyi pian järjestöön. Vicki, Leah ja Nicole muuttivat Clearwateriin Floridassa asumaan Scientologian laitokseen, ja sitten he siirtyivät Los Angelesiin, kun Leah oli 13. Remini jätti koulunsa 14-vuotiaana keskittyen näyttelemiseen.

Ura: Leahin ensimmäinen näyttelijärooli oli esiintyminen luokan päällikössä vuonna 1988, jota seurasi rooli elokuvassa Who's the Boss? vuonna 1989. Hänet valettiin sitten 'Kuka on pomo?' spin-off nimeltään 'Living Dolls' Halle Berryn ohella näyttely kesti 12 jaksoa. Vuonna 1991 Remini soitti Stacey Carosia 6 soittokerrassa 'Kellon pelastamana'. Hän esiintyi myös elokuvissa 'Cheers', 'Friends', 'Evening Shade', 'NYPD Blue' ja monissa muissa näyttelyissä ennen laskeutumista King of Queens -peliin, joka juoksi 9 vuodenaikaa ja 207 jaksoa (1998-2007). Hän aloitti Queensin kuningas-tähti Kevin Jamesin kanssa uudelleen vuonna 2017, kun hän liittyi hänen CBS-näyttelynsä Kevin Can Wait näyttelijöihin.

Leah isännöi myös The Talkia vuosina 2010--2011, ja hän kilpaili tanssilla tähtien kanssa vuonna 2013 ja tuli viidenneksi. Remini on esiintynyt myös useissa elokuvissa, pääosissa Will Ferrell, Vince Vaughn ja Luke Wilson vanhassa koulussa, Ed Helms ja Tracy Morgan elokuvassa The Clapper sekä Jeff Garlin ja Natasha Lyonne elokuvassa Handsome: Netflix Mystery Movie . '

Reminin tuotantoyhtiö No Seriously Productions allekirjoitti tammikuussa 2020 ensimmäisen katsaussopimuksen kriittisen sisällön kanssa käsittelemättömän sisällön kehittämisestä. Ensimmäinen projekti, antologia-asiakirja, jonka nimi on '' Justice Justice '', keskittyy organisaatioihin, jotka ovat jatkaneet fyysistä, henkistä ja seksuaalista hyväksikäyttöä.

(Kuva: Rich Fury / Getty Images)

Skientologia: Leah vietti yli 3 vuosikymmentä scientologiakirkossa ja on ollut suorapuheinen organisaation käytännöistä lähdön jälkeen vuonna 2013, erityisesti heidän irtikytkentäpolitiikastaan ​​(joka kieltää jäseniä olemasta yhteydessä ihmisiin, joita kirkko pitää 'tukahduttavina henkilöinä'). Tämän politiikan vuoksi Reminin perhe jätti scientologisen kirkon sen sijaan, että katkaisi siteet häneen.

Vuonna 2015 Leah kirjoitti kirjan Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology, joka sai myönteisiä arvioita ja saavutti 1. sijan The New York Timesin bestseller-listalla. Seuraavana vuonna hän aloitti elokuvan Leah Remini: Scientology and the Aftermath, joka voitti Primetime Emmy -palkinnon erinomaisista tietosarjoista tai erikoisohjelmista vuonna 2017.

Henkilökohtainen elämä: Remini meni naimisiin näyttelijä Angelo Pagánin kanssa 19. heinäkuuta 2003 Four Seasons -hotellissa Las Vegasissa, ja he toivottivat tyttärensä Sofian tervetulleeksi 16. kesäkuuta 2004. Pagánilla on myös 3 poikaa edellisestä avioliitosta. Leah ja Angelo esiintyivät omassa TLC-todellisuusnäyttelijässään, 'Leah Remini: Kaikki on suhteellista' vuosina 2014--2015. Näyttely kesti 26 jaksoa ja esiintyi useiden Leahin sukulaisten, mukaan lukien äiti Vicki, isäpuoli George ja sisar Shannon.

Remini nauttii hyväntekeväisyystyöstä ja tukee LAPSI USA: ta, Donors Chooseia, St. Jude Lasten tutkimussairaalaa, Wounded Warrior Projectia ja monia muita hyväntekeväisyysjärjestöjä.

Kiinteistöt: Leah asuu 9300 neliömetrin kartanossa Studio Cityssä Kaliforniassa. Hän maksoi kodista 3,75 miljoonaa dollaria vuonna 2003, ja se sisältää 5 makuuhuonetta ja 9 kylpyhuonetta. Vuodesta 2019 talon arvioitiin olevan 8,5 miljoonaa dollaria.

Leah Remini Nettovarallisuus

Leah Remini

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 15. kesäkuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu