LeBron James Net Worth

Paljonko LeBron James Worth on?

LeBron Jamesin nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria

LeBron Jamesin palkka

100 miljoonaa dollaria vuodessa

LeBron Jamesin nettovarallisuus 2020: LeBron James on yhdysvaltalainen ammattikoripalloilija ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 500 miljoonaa dollaria. Joka vuosi LeBron James ansaitsee NBA: lta noin 40 miljoonan dollarin palkan ja noin 55 miljoonaa dollaria palkinnoista. Tämä tuo hänen vuotuiset kokonaistulonsa karkeasti 100 miljoonaa dollaria . Kesäkuun 2016 ja 2017 välillä LeBron ansaitsi 86 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välillä LeBron ansaitsi 85,5 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi vielä noin 85 miljoonaa dollaria.

Uratulot : Ensimmäisten 10 NBA-kauden aikana LeBron James ansaitsi pelkästään runsaat 126 miljoonaa dollaria. Samana ajanjaksona LeBron ansaitsi arviolta 326 miljoonaa dollaria merkinnöistä. Se on 452 miljoonaa dollaria hänen ensimmäisestä vuosikymmenestään ammattilaisena. Kirjoituksesta lähtien LeBron on ansainnut hieman yli 600 miljoonaa dollaria palkat hänen uransa aikana (ennen veroja ja kuluja). LeBron allekirjoitti kahden vuoden 85 miljoonan dollarin sopimuksen jatkamisen Lakersin kanssa. Mennessä sopimuksen voimassaoloon vuonna 2023, LeBron on ansainnut 428 miljoonaa dollaria NBA: n palkoina.

Hyväksyntätarjoukset : LeBronilla on hyväksymissopimuksia kymmenien yritysten kanssa, kuten McDonalds, Microsoft, State Farm, Beats by Dre, Coca-Cola, Dunkin-Donuts, Baskin Robbins, Samsung, Nike ja paljon muuta. Dre: n Beats by Dre: n lisäksi, LeBron omisti myös 1% yhtiön. Hän ansaitsi rojaltimaksuja yhteensä miljoona dollaria edustajansa aikana. Kun yritys myi Applelle 3 miljardilla dollarilla, LeBronin leikkaus oli 30 miljoonaa dollaria.

Nike Deal : LeBron allekirjoitti ensimmäisen Nike-hyväksyntäsopimuksen 18-vuotiaana. Kaupasta maksettiin 90 miljoonaa dollaria seitsemän vuoden aikana, 12,8 miljoonaa dollaria vuodessa. Hänelle tarjottiin 115 miljoonaa dollaria allekirjoittamaan Reebok.

Tänään LeBron ansaitsee Nikelta 20 miljoonaa dollaria vuodessa palkka- ja rojaltimaksuina allekirjoituskenkäsarjasta.

Joulukuussa 2015 LeBron allekirjoitti Niken kanssa elinikäisen hyväksymissopimuksen, jonka arvo voi viime kädessä olla yli miljardi dollaria. Se on ensimmäinen elinaikana tehty kauppa, jonka Nike oli koskaan tarjonnut, ja sen on sanottu olevan yhtiön historian suurin kauppa.

Sopimukset : Kuten useimmat ihmiset tietävät, LeBron ohitti yliopiston ja meni suoraan ammattilaisille kotikaupunginsa Cleveland Cavaliersin NBA-luonnoksen ensimmäiseksi valinnaksi vuonna 2003. Hänen ensimmäinen sopimus maksoi 18,8 miljoonaa dollaria 4 vuoden aikana. Hän allekirjoitti Cavsin kanssa kolmen vuoden pituisen 60 miljoonan dollarin lisäajan ennen kautta 2007-2008, joka nosti vuosipalkkaa 5,8 miljoonasta 13 miljoonaan dollariin, 14,4 miljoonaan dollariin ja lopulta 15,8 miljoonaan dollariin kaudella 2009-2010. Kaudelle 2011 siirtyneenä LeBron ilmoitti pahamaineisesti aikomuksestaan ​​lähteä Clevelandista Miamiin televisioidulla erityispätöksellä nimeltä The Decision. Vaikka hän olisi vuosien ajan pilkannut näennäisesti ylimielistä televisio-ohjelmaa, 'Päätös' keräsi noin 6 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen. Kun LeBron muutti Miamiin, hän otti markkinahintaa alhaisemman 110 miljoonan dollarin koron kuuden vuoden aikana. Hän teki tämän, koska hän (oikeutetusti) ennusti voivansa voittaa NBA-mestaruuden Miamissa yhdessä Chris Boshin ja Dwyane Waden kanssa. Ensimmäisellä kaudellaan The Heat hän ansaitsi 1,2 miljoonaa dollaria vähemmän kuin mitä hän teki Miamissa.

Neljän The Heat -kauden jälkeen LeBron palasi Clevelandiin ennen kautta 2014-2015. Clevelandin vuosiensa aikana LeBron tarkoitti tarkoituksellisesti yhden vuoden sopimuksia maksimoidakseen ansaintapotentiaalinsa jokaisena seuraavana kautena, kun NBA: n palkkakatto nousi.

Vuonna 2016 voitettuaan NBA-mestaruuden LeBron allekirjoitti kolmen vuoden 100 miljoonan dollarin sopimuksen Cavsin kanssa. Ensimmäisenä vuonna hän teki 23 miljoonaa dollaria. Toisena vuonna hän ansaitsi 30,963 miljoonaa dollaria, mikä teki hänestä myös liigan eniten palkatun pelaajan ensimmäistä kertaa urallaan. Kaupan kolmantena vuonna hän teki liigan johtavan 33,285 miljoonan dollarin.

Kauden 2018-2019 edessä LeBron muutti Cavsista Lakersiin neljän vuoden 153 miljoonan dollarin sopimuksella, jonka keskimääräinen vuosipalkka on 38 miljoonaa dollaria.

Marraskuussa 2020 LeBron ja Lakers ilmoittivat kahden vuoden 85 miljoonan dollarin sopimuksen jatkamisesta, joka pitää hänet joukkueessa vuoteen 2023 saakka. Se toimii NBA: n peruspalkkana 42,5 miljoonaan dollariin vuodessa.

(Kuva: Mike Stobe / Getty Images)

Onko LeBron James miljardööri ? Seuraavan vuosikymmenen aikana, mutta lisää siitä hetkessä. Ennen kuin hänestä tulee nettomääräinen miljardööri, LeBronin on ensin liitettävä miljardin dollarin urheilijaseuraan. Klubilla on tällä hetkellä kuusi jäsentä: Michael Schumacher (miljardi dollaria), Floyd Mayweather (1,1 miljardia dollaria) Jack Nicklaus (1,15 miljardia dollaria), Arnold Palmer (1,35 miljardia dollaria), Tiger Woods (1,65 miljardia dollaria) ja Michael Jordan (1,9 miljardia dollaria).

Kun yhdistät hänen uuden palkansa ja tulevat palkinnot, LeBronin uratulot ylittävät helposti 100 miljoonaa dollaria vuodessa hänen neljän vuoden aikana LA: ssa. Ehkä lähempänä 110 tai 120 miljoonaa dollaria. Jopa 100 miljoonan dollarin tasolla, vuoteen 4 mennessä hänen sopimuksestaan ​​LeBron James ylittää miljardin dollarin uran ansiot.

Olettaen, että LeBron allekirjoittaa vielä vähintään yhden kolmen vuoden NBA-sopimuksen ennen eläkkeelle siirtymistä, vuoteen 2024 mennessä hänen NBA-palkkatulonsa ovat noin 350 miljoonaa dollaria. Kun kaikki on laskettu, LeBron todennäköisesti jää eläkkeelle noin vuonna 2025, ja uran kokonaistulot ovat noin 1,1 miljardia dollaria. Arviomme mukaan, jos LeBron seuraa legendojen kuten Michael Jordanin, Magic Johnsonin ja Kobe Bryantin jalanjälkiä, hänen nettovarallisuutensa ylittää miljardin dollarin vuonna 2035 51-vuotiaana.

Aikainen elämä : LeBron James syntyi 30. joulukuuta 1984 Akronissa Ohiossa. Kun LeBron oli vasta lapsi, hänen äitinsä antoi hänelle pienoiskuvan ja koripallon, jolla hän pelasi tuntikausia. Pian koripallosta tuli LeBronin elämä, ja kun hän oli tarpeeksi vanha pelaamaan peruskoulussaan, hän loisti heti kentällä. LeBron osallistui St Vincent-St Mary -kouluun, jossa hänestä tuli toisen vuoden opiskelijana kaikkien aikojen nuorin henkilö liittymään USA Today All USA -ryhmään. Nuorempana vuoteensa hänet nimitettiin Gatoraden vuoden kansalliseksi pelaajaksi. Samoihin aikoihin hänestä tuli tunnetuksi 'King James'. James alkoi ilmestyä SLAM-lehden ja Sports Illustrated -lehden kannelle, vaikka hän oli vielä lukiossa. Kaikille oli selvää, että LeBron oli tarkoitus olla NBA-supertähti.

LeBron James Net Worth

Jason Miller / Getty Images

Cleveland Cavaliers valitsi LeBron Jamesin vuoden 2003 NBA-luonnoksen ensimmäiseksi kokonaisvalinnaksi. Ensimmäisen kauden aikana hän oli kaikkien aikojen nuorin pelaaja, joka on saanut 40 pistettä yhdessä pelissä, sekä kaikkien aikojen nuorin pelaaja vuoden tulokkaaksi. Cavaliersin pelaamisen lisäksi hän on pelannut myös Yhdysvaltain olympiakoripallojoukkueessa ja voittanut pronssi- ja kultamitalit vuoden 2004 olympialaisissa ja vastaavasti vuoden 2008 olympialaisissa. Vuosina 2012 ja 2013 LeBron ja The Miami Heat voittivat NBA-mestaruuden. Hänet äänestettiin myös molempien sarjojen MVP: ksi.

Henkilökohtainen elämä ja kiinteistöt : Jamesillä on kolme lasta lukiokaverinsa Savannah Brinsonin kanssa. Kun he asuivat Miamissa, Jamesin perhe omisti 9 miljoonan dollarin kartanon, josta oli näkymä Biscayne Baylle Coconut Grovessa. Marraskuussa 2015 LeBron osti 9350 neliömetrin kartanon LA: n Brentwoodin kaupunginosasta hintaan 21 miljoonaa dollaria. Tuolloin se oli korkein hinta, joka maksettiin naapurustossa sijaitsevasta kodista. Marraskuussa 2017 LeBron laski 23 miljoonaa dollaria JOKA muulle kartanolle Brentwoodissa.

Takaisin Ohiossa LeBron omistaa yhden kalleimmista kodeista Clevelandin alueella. Sijaitsee Bathin kaupungissa. LeBronin räätälöimä koti on Ohion veroviranomaisten arvoltaan 9,5 miljoonaa dollaria. Siinä on 20 huonetta 30000 neliöjalalla asuintilaa. Hän osti kiinteistön takaisin vuonna 2003, kun hän oli 18 tuoretta liittyessään NBA: han.

SpringHill-viihde : LeBron ja hänen liikekumppaninsa Maverick Carter ovat tuotantoyhtiö SpringHill Entertainmentin perustajia. Yhtiö on tuottanut elokuvia, dokumentteja ja televisio-ohjelmia.

Blaze Pizza : Vuonna 2012 LeBron päätti sijoittaa Blaze Pizza -nimiseen pizzaan. Tuolloin hänellä oli sopimus McDonald'sin kanssa. Vuonna 2017 LeBron hylkäsi 15 miljoonan dollarin laajennustarjouksen McDonald'silta, jotta hän voisi mennä all-in Blaze Pizzan kanssa. Kirjoittamisen jälkeen hän omistaa vähintään 21 Blaze-pizza-franchising-yritystä ja yhtiö on yksi kaikkien aikojen nopeimmin kasvavista ravintolaketjuista. LeBronin omistusosuus yhtiön viimeisimmässä arvostuksessa on 40 miljoonaa dollaria.

Liverpool FC : Vaikka LeBronin perimmäinen tavoite on omistaa NBA-joukkue, sillä välin hän joutuu pelaamaan jalkapallojoukkueen omistamisella. Vuonna 2011 LeBron solmi sopimuksen hankkia 2 prosentin osuuden Liverpool FC: stä. klubin enemmistöomistajilta, Fenway Sports Groupilta (Red Soxin omistajat). Vuosina sopimuksen solmimisesta Liverpool voitti UEFA: n Mestarien liigan turnauksen ja on kasvanut arvoltaan 2 miljardia dollaria. LeBronin omistusosuus on vähintään 40 miljoonaa dollaria.

Lainauksia menestyksestä:

'Aion käyttää kaikkia työkalujani, Jumalan antama kykyni ja tehdä siitä parhaan mahdollisen elämän.'

'Et voi pelätä epäonnistumista. Se on ainoa tapa, jolla onnistut - et onnistu koko ajan, ja tiedän sen. '

LeBron James Net Worth

Lebron James

Nettovarallisuus: 500 miljoonaa dollaria
Palkka: 100 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 1984-12-30
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 8 tuumaa (2,05 m)
Ammatti: Koripallopelaaja, urheilija, television tuottaja, käsikirjoittaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

LeBron Jamesin tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Miami Heat (2012-13) 17545000 dollaria
  • Miami Heat (2011-12) 16 022 500 dollaria
  • Miami Heat (2010-11) 14 500 000 dollaria
  • Cleveland Cavaliers (2009-10) 15779 912 dollaria
  • Cleveland Cavaliers (2008-09) 14410581 dollaria
  • Cleveland Cavaliers (2007-08) 13 041 250 dollaria
  • Cleveland Cavaliers (2006-07) 5828090 dollaria
  • Cleveland Cavaliers (2005-06) 4621 800 dollaria
  • Cleveland Cavaliers (2004-05) 4 320 360 dollaria
  • Cleveland Cavaliers (2003-04) 4 018 920 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu