Lil Kim Net Worth

Paljonko Lil Kim Worth on?

Lil Kim Net Worth: 500 tuhatta dollaria

Lil 'Kim nettovarallisuus: Lil 'Kim on New Yorkissa syntynyt räppäri ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 500 tuhatta dollaria. Lil 'Kim on merkittävä siitä, että hän on räppiryhmän Junior M.A.F.I.A. Hänestä tuli menestyvä sooloartisti 1990-luvun lopulla.

Niille, jotka odottivat suurempaa nettovarallisuutta Kimille, räppäri on kokenut jonkin verran taloudellista stressiä viime vuosina. Hän ilmoitti konkurssiin tammikuussa 2018, jolloin hän ilmoitti omistavansa varoja 2,57 miljoonan dollarin arvosta ja velkoja 4,08 miljoonan dollarin arvosta. Lisätietoja hänen taloudellisista ongelmistaan ​​myöhemmin tässä artikkelissa.

Aikainen elämä: Kimberly Denise Jones - joka tunnetaan ammattimaisesti nimellä Lil 'Kim - syntyi 11. heinäkuuta 1974 Bedford-Stuyvesant -alueella Brooklynissa New Yorkissa. Hänellä on yksi vanhempi veli, Christopher.

Kun Jones oli yhdeksänvuotias, hänen vanhempansa - Linwood Jones ja Ruby Jones - erosivat ja isä kasvatti häntä. Heillä oli monimutkainen suhde, ja Jones karkotettiin lopulta talosta. Sitten hän keskeytti lukion ja alkoi asua kaduilla.

Tällöin teini-ikäinen Jones tapasi Christopher Wallacen - tai Pahamaineinen B.I.G. Räppilegendasta tuli avainhenkilö hänen urallaan, ja heillä oli myös romanttinen suhde. Vuonna 1994 Jones liittyi 19-vuotiaana Brooklynissa sijaitsevaan Junior M.A.F.I.A -ryhmään, jonka Biggie perusti ja mainosti. Juuri tällä hetkellä Jones otti nimen Lil 'Kim.

Ryhmän ensimmäinen albumi, Salaliitto , julkaistiin 29. elokuuta 1995. Se sai keskinkertaisia ​​arvosteluja ja kohtuullisen kaupallisen menestyksen - debytoi Yhdysvaltain Billboard 200 -listalla kahdeksannella sijalla ja myi 69 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Amerikan levy-yhtiöt (RIAA) sertifioivat sen kullaksi 6. joulukuuta 1995. Salaliitto Kolme huippuhittiä olivat Playerin hymni, I Need You Tonight ja Get Money.

Vain vuoden kuluttua liittymisestä Junior M.A.F.I.A: han Lil 'Kim aloitti soolouran. Hän aloitti debyyttialbuminsa valmistamisen vuoden 1995 lopulla.

Menestys: Lil 'Kimin debyyttialbumi, Kova ydin , RIAA on sertifioinut kaksinkertaisen platinan ja on tähän mennessä myynyt yli 6 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Levy saavutti myös kolmannen sijan Yhdysvaltain R&B -listalla ja numeron 11 Billboard 200 -listalla.

Hänen kaksi seuraavaa julkaisua - Pahamaineinen K.I.M. (2000) ja Kaunis mafia (2003) - myös platinaa. Pahamaineinen K.I.M. saavutti ykkönen Yhdysvaltain R&B -taulukossa ja neljänneksi Billboard 200 -taulukossa, kun taas Kaunis mafia saavutti noiden kaavioiden neljänneksi ja viidenneksi.

Hänen neljäs studioalbumi, Alaston totuus , vapautettiin vuonna 2005, kun hän oli liittovaltion vankilassa. (Hän suoritti vuoden vankeusrangaistuksen valehtelusta tuomaristolle ystäviensä osallistumisesta ammuntaan neljä vuotta ennen.) Alaston totuus saavutti kolmannen sijan Yhdysvaltain R&B -listalla ja kuuden Billboard 200 -listalla. Lil 'Kim viides albumi, 9 , ilmestyi vuonna 2019.

Hän oli myös esillä laulaja Lady Marmalade -versiossa vuonna 2001 yhdessä muiden taiteilijoiden kanssa Minun a , Vaaleanpunainen ja Christina Aguilera . Yhtenä kappaleena myytiin yli viisi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti ja se on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä sinkuista.

Uransa aikana Lil 'Kim on voittanut kaksi Billboard Music Awards -palkintoa, Grammyn, kolme MTV VMA: ta ja kaksi Soul Train Awards -palkintoa. Tähän mennessä Lil 'Kim on myynyt maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa albumia ja 30 miljoonaa singleä sooloartistina.

Näyttelijänä Lil 'Kim on esiintynyt useissa elokuvissa, mukaan lukien Hän on kaikkea tätä (1999), Zoolander (2001), Juwanna mies (2002), Sinua palvellaan (2004), Supersankari-elokuva (2008) ja enemmän.

Vuonna 2009 Lil 'Kim oli kilpailija ABC: n tositelevisiosarjan kahdeksannella kaudella Tanssia tähtien kanssa . Hänen kumppaninsa oli Derek Hough ja pari tuli viidenneksi, kun heidät pudotettiin tanssikilpailusta 5. toukokuuta 2009.

(Kuva: Maury Phillips / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Lil 'Kimillä oli uudestaan, uudelleen suhde Christopher Wallaceen tai Notorious B.I.G: hen kuolemaansa saakka vuonna 1997.

Debyyttialbuminsa nauhoituksen aikana hän tuli raskaaksi Wallacen lapsesta, mutta lopulta päätti lopettaa raskauden. Hän paljasti tämän vuosia myöhemmin, vuoden 1999 haastattelussa Lähde : 'Tiesin jo tällaisen suhteen, joka meillä ja Biggiella oli, ja tiesin, että [lapsen saaminen] ei voinut tapahtua…' 'Vuonna 2017 Lil' Kim myönsi suhteensa Wallaceen olevan 'erittäin väkivaltainen. '

Lil 'Kim tapasi syytetyn jengijohtajan Damion' World 'Hardyn vuosina 2002--2003 ja sitten päivätuottajan kanssa Scott Storch kahden kuukauden ajan vuonna 2004. Vuonna 2007 Lil 'Kim ja laulaja / räppäri Ray J päivätty lyhyesti.

Helmikuussa 2014 39-vuotias Lil 'Kim ilmoitti olevansa raskaana. Hän synnytti ensimmäisen lapsensa, Royal Reignin, 9. kesäkuuta 2014.

Konkurssi: 12. kesäkuuta 2018, Lil 'Kim haastoi 13 luvun konkurssin New Jerseyssä. Oikeudenkäynnin mukaan Kim oli hiljattain menettänyt rynnäkköisen 6000 neliömetrin 3 miljoonan dollarin kartanonsa aidatulla yhteisöllä Alpine, New Jersey, sulkemiseen. Hänen mukaansa liittovaltion hallitukselle oli velkaa 1,5 miljoonaa dollaria takaisinmaksuja ja 667 000 dollaria myöhäisistä asuntolainoista. Hän listasi yhteensä 4 miljoonaa dollaria velkaa ja 2,5 miljoonan dollarin arvosta omaisuutta, mukaan lukien vuoden 2005 Bentley, jonka arvo on 50 000 dollaria, 2000 Mercedes, jonka arvo on 4 200 dollaria, ja korut, joiden arvo on 25 000 dollaria. Arkistoista käy ilmi, että Kim ansaitsi 823 000 dollaria vuonna 2016 ja 398 000 dollaria vuonna 2017. Hänen keskimääräiset kuukausiansiot olivat 18 000 dollaria, mutta hänen kerrotaan käyttävän 10000 dollaria kuukaudessa matkoille, 6 600 dollaria asuntolainalle, 2200 dollaria kuukaudessa vaatekaapille ja 2300 dollaria henkilöstölle.

Lil Kim Net Worth

Lil 'Kim

Nettovarallisuus: 500 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 11. heinäkuuta 1974 (46 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 4 m 11 tuumaa (1,5 m)
Ammatti: Malli, näyttelijä, räppäri, laulaja-lauluntekijä, kirjailija, levytuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu