Lil Uzi Vert Nettovarallisuus

Paljonko Lil Uzi Vert on arvoinen?

Lil Uzi Vertin nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria

Lil Uzi Vertin nettovarallisuus : Lil Uzi Vert on amerikkalainen hiphop-taiteilija, jonka nettovarallisuus on 16 miljoonaa dollaria. Kiertuevuosina hän on toisinaan ollut yksi maailman parhaiten palkattuista räppääjistä. Esimerkiksi syyskuun 2017 ja syyskuun 2018 välisenä aikana Lil Uzi Vert ansaitsi hämmästyttävän 20 miljoonaa dollaria. Se riitti tekemään hänestä yhden 20 eniten palkatusta räppäristä planeetalla kyseisenä ajanjaksona. Samana ajanjaksona hänellä oli 3,5 miljardia suoratoistonäkymää ja hän soitti vaikuttavia 76 live-esitystä ympäri maailmaa.

24 miljoonan dollarin timantti? Lil Uzi Vert julkaisi 3. helmikuuta 2021 Instagramissa videon, jossa hän osoitti vaaleanpunaista timanttia, jonka hän oli ilmeisesti kiinnittänyt otsaansa. Hän väitti lisäksi käyttäneensä timanttiin 24 miljoonaa dollaria. Lil Uzi väitti säästäneensä neljä vuotta ostamaan timantin, jonka hän väitti olevan 10-11 karaattia. Hän väitti, että timantti maksoi enemmän kuin koko hänen autokokoelmansa ja kotinsa. Timantin todellinen arvo ja hänen vaatimustensa paikkansapitävyys ovat vahvistamattomia tämän kirjoituksen jälkeen. Aikana, jolloin olemme seuranneet Lil Uzi Vertin nettovarallisuutta, arvioimme, että hänen kokonaisbruttotulonsa supertähdeksi tulemisen jälkeen on 30 miljoonaa dollaria. Se on ennen veroja. Vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä ja epätodennäköiseltä, ainakin meillä olevien tietojen perusteella, että Lil Uzi käytti tosiasiallisesti 24 miljoonaa dollaria yhteen timanttiin. Tarinan rikkonut NYPost-artikkeli näytti myös mainostavan jalokiven suunnittelijaa hieman raskasta käsityötä.

Aikainen elämä: Lil Uzi Vert syntyi Symere Woodsissa Francisvillessä, Pohjois-Philadelphiassa, Pennsylvaniassa, 31. heinäkuuta 1994. Mike Jonesin debyyttialbumi oli ensimmäinen Woodsin koskaan ostama levy. Myöhemmin hän alkoi kuunnella Ying Yang Twinsia, Wiz Khalifaa, Marilyn Mansonia, Paramorea ja Meek Milliä, jotka kaikki vaikuttivat hänen tulevaan tyyliinsä. Hän oli kymmenennellä luokalla, kun hän aloitti räppäämisen kuultuaan luokkatoverinsa freestyle-tyylin uusitun Chris Brown -instrumentin yli. Hän ja kaksi ystävää perustivat rap-ryhmän nimeltä Steaktown. Woods jätti lukion ja alkoi työskennellä Bottom Dollarin ruokakaupassa, jonka hän lopetti neljän päivän kuluttua ja jonka äiti potkaisi sen jälkeen talostaan. Tämä oli työntö, jota hän tarvitsi aloittamaan räppäriuransa vakavasti.

Ura: Woods muutti nimensä Lil Uzi Vertiksi tavasta, jolla joku kuvasi hänen rap-virtansa sanoen, että se oli 'nopea, kuten konekivääri'. Woods julkaisi ensimmäisen projektinsa, EP: n 'Purple Thoughtz Vol 1'. 19. tammikuuta 2014. Guardian kuvaili tuotantoa psykedeeliseksi ja 'trippiseksi'. White Shit -sinkkeli sisälsi videon, joka tuli virukseksi vuonna 2017, kun Woods oli tullut valtavirtaan. Woods kiinnitti ASAP Mobin ja tuottajan Don Cannonin huomion albumin julkaisemisen jälkeen. Cannon allekirjoitti Woodsin The Academy -julkaisuunsa ja tuotti ensimmäisen miksauksensa, The Real Uzi, joka julkaistiin elokuussa 2014. Woods allekirjoitti sitten levysopimuksen Atlantic Recordsin kanssa. . '

Woods julkaisi myös useita ääniä SoundCloudissa, jonka tuotti Metro Boomin, ja se esiteltiin Fall Out Boy ja Wiz Khalifan Boys of Summer -kiertueella elokuussa 2017. Hänen toinen miksaus, Luv is Rage, julkaistiin 20. lokakuuta 2015. Woods kutsui HotNewHipHop 'vuoden 2015 taiteilijaksi'.

Vuonna 2016 Woods julkaisi singlen Money Longer SoundCloudissa. Kappale debytoi Billboard Hot 100: n numerolla 92 ja huipentui numeroon 54. Se oli sertifioitu 2x Platinum. Maaliskuussa 2016 SxSW: ssä puhkesi mellakka Woodsin sarjassa. Seuraavassa kuussa Uzi julkaisi kolmannen miksauksensa ja ensimmäisen kaupallisen miksauksensa 'Lil Uzi Vert vs.Maailma'. Se debytoi Billboard 200 -listalla 37: ssä ja vietti siellä 55 viikkoa. Albumi oli lopulta Gold-sertifioitu. Woods yhdisti voimansa Kodak Blackin kanssa kiertueella toukokuussa 2016, Parental Advisory Tour. Uzi nimettiin yhdeksi kymmenestä vuoden 2016 XXL-fuksi sinä kesänä.

(Kuva: Tabatha Fireman / Getty Images)

Woodsin toinen merkintä Billboard 200 -listalla oli teillä 'Sinä olit oikeassa', joka debytoi numerossa 89 heinäkuussa 2016 ja huipentui sijalle 40. Samassa kuussa hän ilmoitti neljännestä miksauksestaan, The Perfect LUV Tape. Hänen 22. syntymäpäivänään julkaistussa miksauksessa esiintyivät singlet 'Seven Million' ja 'Erase your Social', jotka molemmat eivät päässeet listalle Billboard Hot 100 -elokuvassa. Sekoitus debytoi Billboard 200: n numero 55: ssä ja oli sertifioitu. Kulta. Uzi on tehnyt yhteistyötä taiteilijoiden kuten A $ AP Fergin, Mac Millerin ja Post Malonen kanssa. Marraskuussa 2016 hän julkaisi yhteistyösekoituksen Gucci Manen kanssa. Hän esiintyi Migosin singlessä 'Bad and Boujee' elokuussa 2016. Tammikuussa 2017 kappale esiteltiin Yhdysvaltain Billboard Hot 100 -huipulla, mikä teki siitä Uzi: n ensimmäisen singlen johtavana tai esiintyneenä artistina ja korkeimman listan. yksi molempina.

Helmikuussa 2017 Woods julkaisi EP: n 'Luv is Rage 1.5' kiertueella The Weekndin kanssa. Erinomaiset kappaleet olivat Luv Scars K.o 1600 ja XO Tour Llif3, jotka kokivat huomattavaa suosiota SoundCloudissa. Kappaleen huippu oli numero 7 ja se oli sertifioitu platinaksi.

Elokuussa 2017 Lil Uzi Vert julkaisi odotetun ja voimakkaasti viivästyneen debyyttialbuminsa 'Luv Is Rage 2.' Levy sisälsi kymmenen parhaan singlen 'XO Tour Llif3'. Levy debytoi Billboard 200 -albumien listalla ensimmäisellä sijalla, se oli sertifioitu platinaksi ja loi kymmenen Billboard Hot 100 -taulukkoa.

Joulukuussa 2019 Uzi julkaisi uuden singlen nimeltä 'Futsal Shuffle 2020', ilmoitetun toisen studioalbuminsa 'Eternal Atake' johtava single. Eternal Awake julkaistiin 6. maaliskuuta 2020 viikkoa aikaisemmin. Se debytoi Billboard 200: n huipulla ja keräsi 400 miljoonaa suoratoistoa vuoden 2020 alussa, mikä merkitsi kaikkien levyjen suurinta suoratoistomäärää vuodesta 2008. Lil Uzi julkaisi 24. huhtikuuta 2020 uuden singlen nimeltä Sasuke, ensimmäisen levyn julkaisun jälkeen. deluxe-versio 'Eternal Awake'. Kesällä 2020 Uzi esiintyi StaySoldRockyn 'Party Girl' -remiksissä ja teki myös Future-yhteisprojektin nimeltä Pluto x Baby Pluto.

Henkilökohtainen elämä: Woods päivätty muotisuunnittelija Brittany Byrd vuosina 2014-2017. Byrd osallistui Parsons School of Designiin muutettuaan Kaliforniaan käymään koulua, kun hän tapasi Woodsin. Woodsin musiikissa on useita mainintoja useista Byrdin kappaleista. Hän esiintyi myös Woodsin Breakout-singlen Money Longer musiikkivideossa.

Räppäri Lil Peepin kuoleman jälkeen Uzi ilmoitti lopettavansa huumeet ja yrittävän raittiutta. Toisen rapper-ystävänsä ja ystävänsä XXXTentacionin kuoleman jälkeen Woods otti sosiaalisen median pyytämään muita räppäreitä auttamaan rakentamaan aseiden väkivaltaa vastaan.

Lil Uzi Vert Nettovarallisuus
Nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu