Lionel Messi Net Worth

Paljonko Lionel Messi on arvoinen?

Lionel Messi Nettovarallisuus: 600 miljoonaa dollaria

Lionel Messin palkka

160 miljoonaa dollaria

Lionel Messi nettovarallisuus ja palkka : Lionel Messi on Argentiinassa syntynyt ammattilaisjalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 600 miljoonaa dollaria. Lionel Messi on ansainnut nettovarallisuutensa FC Barcelonan ja Argentiinan maajoukkueen hyökkääjänä ja laitamena. Häntä pidetään usein maailman parhaimpana jalkapalloilijana. Hän on varmasti maailman eniten palkattuja jalkapalloilijoita ja maailman eniten palkattu urheilija maanjäristävän vuoden 2017 sopimuksen ansiosta, joka antoi Messille keskimääräisen peruspalkan 168 miljoonaa dollaria. Hän ansaitsee noin 40 miljoonaa dollaria päärynävuotta merkinnöistä, mikä tarkoittaa, että hän todennäköisesti ansaitsee noin 200 miljoonaa dollaria vuodessa.

Huolimatta siitä, mitä olet voinut lukea joistakin huonolaatuisimmista lähteistä, Lionel Messi EI OLE MILJARDIARI. Siihen mennessä, kun hänen nykyinen sopimus Barcelonan kanssa on ohi, hän on ansainnut merkinnät miljardin dollarin pohjoispuolella. Jotkut myyntipisteet lukivat väärin kyseisen statuksen ja julistivat hänet 'miljardööriksi'. Hänen seuraava sopimus kauden 2020 jälkeen on helposti yksi historian suurimmista urheilusopimuksista ja tuo hänen uransa tulot todennäköisesti 1,5 miljardiin dollariin loppuun mennessä.

Lionel Messi Palkka: Lionel Messi on maailman eniten palkattu jalkapalloilija. Aikaisemman sopimuksensa perusteella hänen vuosipalkka oli 44,68 miljoonaa dollaria. Vuonna 2017 hän allekirjoitti uuden sopimuksen Barcelonan kanssa, joka maksaa 168 miljoonan dollarin peruspalkan. Hänen sopimusnumeronsa olivat tarkkaan vartioitu salaisuus useiden vuosien ajan, mutta tammikuussa 2021 espanjalainen sanomalehti El Mundo julkaisi vuotaneet sopimuksen yksityiskohdat.

Messi ansaitsee ylimääräiset 40 miljoonaa dollaria vuosittain merkinnöistä. Hänellä on elinikäinen hyväksymissopimus Adidaksen kanssa. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi huikeat 130 miljoonaa dollaria. Messi on ollut esillä Pro Evolution Soccer 2009- ja Pro Evolution Soccer 2011 -videopelien kannessa. Hän ja Fernando Torres ovat Pro Evolution Soccer 2010 -videopelin kasvot, ja he auttoivat perävaunun ja liikkeen kaappaamisessa.

Adidaksen suositus: Koska Messi on yksi maailman tunnetuimmista ja tunnetuimmista urheilijoista, Messi on sponsoroinut Adidasta vuodesta 2006. Hän on heidän johtava tuotemerkkinsä. Hänet allekirjoitettiin alun perin Niken kanssa 14-vuotiaana, mutta hän siirtyi Adidaksen tilalle. Vuonna 2008 Messillä oli pitkäikäinen Adidaksen saappaiden allekirjoituskokoelma, ja hän sai oman kenkiensä alamerkin nimeltä Adidas Messi.

Francois Nel / Getty Images

Aikainen elämä: Messi syntyi Rosariossa, Argentiinassa 24. kesäkuuta 1987. Hänen isänsä Jorge Horacio Messi oli tehtaan terästyöntekijä ja hänen äitinsä Celia Maria Cuccittini oli osa-aikainen siivooja. Hänellä on lähellä kahta vanhempaa veljeään, Rodrigo ja Matias, ja sisar Maria Sol, ja perhe pelaa jatkuvasti jalkapalloa yhdessä serkkujensa Maximilianon ja Emanuel Biancucchin kanssa, joista molemmista tuli myös ammattilaisjalkapalloilijoita. Messi liittyi Rosarion jalkapalloseuraan vasta kuuden vuoden ikäisenä ja pelasi Newell's Old Boys -joukkueessa.

Kun Lionel Messi oli kymmenen, hänellä todettiin kasvuhormonin puute, eikä hänen isältään ollut enää varaa hänelle lääketieteelliseen hoitoon. Newell's suostui osallistumaan, mutta otti myöhemmin takaisin lupauksensa. FC Barcelonan urheilujohtaja Carles Rexach tarjoutui maksamaan sairauslaskut, jos Messi voisi muuttaa Espanjaan. Lionelin isän suostumuksella Rexach laati sopimuksen paperipyyhkeestä ja perhe muutti Barcelonaan helmikuussa 2001. He muuttivat huoneistoon lähellä Camp Noua, klubin stadionia. Messi kärsi koti-ikävyydestä, kun äiti ja sisarukset palasivat takaisin Rosarioon, kun hän jäi Barcelonaan isänsä kanssa. Vuoden kuluttua Messi ilmoittautui Espanjan kuninkaalliseen jalkapalloliittoon, jossa hänestä tuli osa '' Baby Dream Team '' -sarjaa, joka on Barcelonan suurin nuorten jalkapalloilijoiden kokoelma.

Ura: 17-vuotiaana Lionel Messi teki liigadebyyttinsä RCD Espanyolia vastaan ​​ja hänestä tuli kaikkien aikojen kolmanneksi nuorin henkilö, joka on pelannut FC Barcelonassa. Tuolloin hän oli myös Barcelonan kaikkien aikojen nuorin pelaaja. Kaudella 2005-2006 Messi alkoi maksaa palkkansa ensimmäisen joukkueen jäsenenä ja sai myös Espanjan kansalaisuutensa. Hän teki myös debyyttinsä Espanjan ensimmäisen divisioonan liigassa. Messi sai suosionosoitukset ensimmäisessä ottelussaan, kun hän teki maalin supertähden Ronaldinhon rinnalla. Seitsemäntoista esiintymisestä liigassa hän teki kuusi maalia. Hän teki yhden maalin kuudesta Mestarien liigassa. Vuonna 2006 Messi tuli nuorimmaksi argentiinalaiseksi, joka pelasi ja teki maalin FIFA: n maailmancupissa.

MM-kisojen jälkeen, kaudella 2006-2007 Messi loukkaantui rikkoutuneella jalkapöydällä, jonka parantuminen kesti kolme kuukautta. Hän oli taas mukana Racing Santanderia vastaan ​​käytettyinä varajäseninä. Tämän kauden maaliskuussa hän teki hattutemppu Real Madridia vastaan, mikä teki hänestä ensimmäisen pelaajan Ivan Zamoranon jälkeen El Clasicossa. Kaudella 2007-2008 Messi johti Barcelonan La Ligan neljän parhaan joukkoon. Hän voitti ehdokkaan FIFA ProWorld XI -palkinnon saajana ja Marca-sanomalehti nimitti hänet maailman parhaaksi pelaajaksi. Muut sanomalehdet seurasivat ja totesivat, että Messille olisi myönnettävä Ballon d'Or. Lopulta hän voitti ensimmäisen vuonna 2009, 22-vuotiaana, ja voitti edelleen kolme peräkkäin joka vuosi. Hän sai myös olympiakultaa vuoden 2008 kesäolympialaisissa. Vuonna 2012 hän asetti La Liga- ja Euroopan ennätykset useimmille saman kauden pisteistä. Tämä tiivisti hänen kohtalonsa Barcelonan kaikkien aikojen parhaana maalintekijänä. Seuraavat kaksi kautta Messi, nyt Barcelonan joukkueen kapteeni, sijoittui toiseksi Ballon d'Orissa urakilpailijan Cristiano Ronaldon takana. Vuonna 2014 Messi johti Argentiinan finaaliin maailmancupissa, josta hän voitti myös kultaisen pallon. Messi ilmoitti jäävänsä eläkkeelle vuonna 2016, mutta kumosi päätöksensä ja johti Argentiinan karsintaan FIFA: n vuoden 2018 MM-kisoihin. He sijoittuivat myös kolmanneksi vuoden 2019 Copa America -kilpailussa. Vuonna 2019 Messi sai ennätyksellisen kuudennen Ballon d'Orin.

Getty Images

Getty Images

Hyväntekeväisyys: Messi on Leo Messi -säätiön perustaja, joka auttaa muita heikommassa asemassa oleville lapsille parempia mahdollisuuksia koulutukseen ja terveydenhuoltoon. Hän aloitti hyväntekeväisyyden vuonna 2007 vierailun jälkeen Bostonin lastensairaalaan, kokemuksen, jonka hän on sanonut muuttaneen hänet syvästi. Hänen säätiönsä auttaa Herbalifen avulla maksamaan lääketieteellisestä hoidosta, kuljetuksesta ja toipumisesta lapsille, joilla on diagnosoitu suuria lääketieteellisiä ongelmia. Messi on myös UNICEFin hyväntahdon suurlähettiläs maaliskuusta 2010 lähtien. Hän on suorittanut UNICEFin kenttäoperaation matkustaessaan Haitiin tuomaan yleisön tietoisuutta maan lasten tilanteesta äskettäisen maanjäristyksen jälkeen.

Lionel harjoittaa myös varainhankintaa, kuten maailmanlaajuisia jalkapallo-otteluita, keräten rahaa erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Messi tukee taloudellisesti monia Argentiinan nuorten jalkapalloseuroja, kuten Sarmiento, Rosario Central, Newell's, River Plate ja Boca Junior. Messi rahoitti poikamiesklubissaan Newell'ssa uuden kuntosalin ja asuntolan rakentamista klubistadionille vuonna 2012. Hänen entinen valmentaja on siellä Messi-säätiön palveluksessa ja työskentelee nuorten pelaajien kykyjenetsittäjänä.

Maaliskuussa 2020 Messi lahjoitti miljoonan dollarin lahjoituksen koronaviruksen leviämisen torjumiseksi. Lisäksi Messi ja hänen kollegansa, Barcelona Football Clubin joukkuetoverit, leikkasivat palkkojaan 70 prosenttia COVID-19-hätätilanteessa. He tekivät tämän, jotta kenenkään Barcelonan työntekijän palkka ei jääisi maailmanlaajuisen hätätilanteen aikana.

Henkilökohtainen elämä : Messi on ollut Rosarion kanssakaverin Antonella Roccuzzon kanssa vuodesta 2008. He ovat tunteneet toisensa viiden vuoden iästä lähtien. He vahvistivat romanssinsa julkisesti tammikuussa 2009. Messi ja Roccuzzo menivät naimisiin Rosariossa kesäkuussa 2007. Pariskunnalla on kolme lasta: Thiago (s. 2012), Matero (s. 2015) ja Ciro (s. 2018). Messi on edelleen hyvin lähellä perheenjäseniään, etenkin äitiään. Hänen kasvonsa on tatuoitu hänen vasemmalle olalleen. Hänen ammatillisia asioitaan hoidetaan pääasiassa perheyrityksenä, ja hänen isänsä on ollut hänen agenttinsa Messin 14-vuotiaasta lähtien. Hänen vanhempi veljensä Rodrigo hoitaa hänen julkisuuttaan.

Lionel Messi Net Worth

Lionel Messi

Nettovarallisuus: 600 miljoonaa dollaria
Palkka: 160 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 24. kesäkuuta 1987 (33 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 6 tuumaa (1,69 m)
Ammatti: Jalkapalloilija
Kansalaisuus: Argentiina
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu