Lisa Bonet Nettovarallisuus

Paljonko Lisa Bonet on arvoinen?

Lisa Bonet Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria

Lisa Bonet Nettovarallisuus: Lisa Bonet on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 14 miljoonaa dollaria. Se on yhdistetty nettovarallisuus kumppaninsa kanssa vuodesta 2005 (ja aviomiehensä vuodesta 2017), näyttelijä Jason Momoa).

Lisa Bonet tunnetaan ehkä parhaiten roolistaan ​​Denise Huxtable -elokuvana Cosby-näyttely . Bonet tunnetaan myös työstään aktivistina ja romansseistaan ​​sellaisten henkilöiden kanssa kuin Lenny Kravitz ja Jason Momoa.

Aikainen elämä: Lisa Michelle Bonet syntyi 16. marraskuuta 1967 San Franciscossa Kaliforniassa. Hän on biracial, koska hänen äitinsä oli juutalainen ja hänen isänsä oli afroamerikkalainen. Bonet kasvatettiin useiden puoli-sisarusten rinnalla, ja hän osallistui Birminghamin lukioon Kaliforniassa. Valmistuttuaan lukiosta hän osallistui Celluloid Acting Studioon Pohjois-Hollywoodissa ja lopulta valmistui näyttelijän pääaineesta.

Ura: Jo ennen lukion jälkeen näyttelijäkouluun osallistumista Lisa Bonet oli jo mukana lapsena viihdeteollisuudessa. Hän esiintyi usein vierailevissa rooleissa eri TV-ohjelmissa lapsinäyttelijänä, ja hän kilpaili myös erilaisissa kauneuskilpailuissa. Yksi hänen ensimmäisistä suurimmista TV-rooleistaan ​​oli St. muualla vuonna 1983. Hän seurasi tätä vierailevaa roolia vuonna 1984 elinikäisellä mahdollisuudella ja varasi toistuvan roolin vuonna Cosby-näyttely .

Lisa Bonet soitti Bill Cosbyn näytön tytärtä koko näyttelyn, lukuun ottamatta kahdeksatta ja viimeistä kautta. Viisi vuotta peräkkäin, Cosby-näyttely oli TV-sarjassa numero yksi. Näyttely voitti myös 6 Emmy-palkintoa ajon aikana. Asiat eivät kuitenkaan aina olleet iloisia kulissien takana. Useat raportit viittasivat siihen, että Lisa Bonet ja Bill Cosby eivät päässeet toimeen, varsinkin kun Bonet vanheni.

Lopulta tämä sai Bonetin lähtemään näyttelystä hetkeksi tähdittämään spin-off-sarjassa Eri maailma . Hän esiintyi näyttelyn 23 jaksossa vuosina 1987-1989. Myöhemmin paljastettiin, että Bonettia 'rohkaistiin' voimakkaasti lähtemään Cosby-näyttely ja ilmestyvät Eri maailma .

ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP Getty Imagesin kautta

Kun hän lähti Cosby-näyttely , hän esiintyi myös elokuvassa Enkeli sydän rinnalla Mickey Rourke. 19-vuotias näyttelijä herätti huomattavaa buzzia sen jälkeen, kun fanit näkivät hänet paljaana nimenomaisessa kohtauksessa Rourken kanssa. Tämä johti myöhemmin yläosattomaan valokuvaukseen Haastatella aikakauslehti. Otettuaan tauon Zoe Kravitzin raskaudesta johtuen Bonet palasi Cosby-näyttely mutta erotettiin yhden kauden jälkeen 'luovien erojen' vuoksi Bill Cosbyn kanssa.

Jälkeen Cosby-näyttely , Lisa Bonet isännöi Miksi äänestäminen vaivaa? Vuonna 1992. Ohjelma keskittyi nuorten äänestäjien asenteeseen äänestykseen. 90-luvun loppupuolella Lisa Bonet sai tukiroolit esimerkiksi elokuvissa Valtion vihollinen ja Korkea uskollisuus. Vuoden 2000 jälkeen Lisa Bonet esiintyi elokuvissa, kuten Biker Boyz ja Whitepaddy . Hän varasi myös toistuvan roolin TV-ohjelmissa Elämä Marsissa ja Punainen tie . Jälkimmäisen näyttelyn sarjassa hän tapasi tulevan aviomiehensä Jason Momoa.

Henkilökohtainen elämä: Kun Lisa Bonet oli 20-vuotias, hän meni naimisiin muusikon kanssa Lenny Kravitz . Aluksi he sitoutuivat siihen, että heillä molemmilla oli juutalaisia ​​vanhempia. Vuotta myöhemmin Lisa Bonet synnytti tyttärensä Zoen.

Zoe Kravitz lopulta tuli näyttelijä, laulaja ja malli. Vuonna 1993 Lisa Bonet ja Lenny Kravitz erosivat kuuden vuoden avioliiton jälkeen. Vuonna 1995 Bonet muutti nimensä Lilakoi Mooniksi, vaikka hän käyttää edelleen Lisa Bonetia näyttämönimenä. Vuonna 2005 hän aloitti treffit Jason Momoa , ja pari oli virallisesti naimisissa vuonna 2017. Pariskunnalla on kaksi lasta.

Lisa Bonet Nettovarallisuus

Lisa Bonet

Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. marraskuuta 1967 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,57 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvaohjaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu