Lisa Kudrow Net Worth

Paljonko Lisa Kudrow on arvoinen?

Lisa Kudrowin nettovarallisuus: 90 miljoonaa dollaria

Lisa Kudrowin nettovarallisuus ja palkka: Lisa Kudrow on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 90 miljoonaa dollaria. Ja tällaisella rahalla Lisa Kudrow voi pelastaa jokaisen haisevan kissan maailmassa. Kudrow tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Phoebe Buffayna vuosikymmeniä kestäneessä Ystävät-komediassa, Kudrow syntyi Encinossa, Kaliforniassa 30. heinäkuuta 1963. Nuorin kolmesta lapsesta ylemmän keskiluokan juutalaisperheessä Kudrow uskoi aluksi voivansa seurata hänen isänsä, lääkärin ja päänsärkyasiantuntijan, jalanjäljet. Hän käytti Vassar Collegesta ansaitsemaansa biologian tutkintoa työskennellessään kahdeksan vuotta isänsä käytännössä ennen kuin hän sai näyttelijän tauon. Nämä alkuperäiset näyttelijät keskittyivät komediaan. Kudrow kuului improvisaatio- ja komediaryhmiin, ennen kuin hän laski pienet roolit Cheers- ja Bob Newhart -sitomeille. Hänen kuvauksensa Ursula Buffaysta, joka oli outo pallotarjoilija 1990-luvun NBC: n komediassa Mad About You, johti hänen lopulliseen rooliinsa naiivina, syrjäisenä hierontaterapeutina Phoebe Buffayna. Vaikka Ursula ja Phoebe heitettiin kahteen eri NBC-näyttelyyn, he olivat kaksoset molemmissa juonissa.

Omituinen Phoebe Buffay ihastutti monia ystävien faneja, koska hän oli joukko henkilökohtaisia ​​ristiriitoja. Hän oli esimerkiksi kasvissyöjä, joka söi lihaa ollessaan raskaana, ja eläinsuojelija, joka käytti kerran turkista, jonka hän peri. Hahmo oli tunnettu siitä, että hän murtautui outoihin, kansanlauluihin, kun soitti akustista kitaraa. Vuonna 1998 Kudrow esitteli tätä hahmoa auttoi häntä tulemaan ensimmäiseksi Friends-jäseneksi, joka voitti Emmy-roolin. Hän ja näyttelijät Jennifer Aniston ja Courteney Cox asettivat maailmanennätyksen, kun heistä tuli kaikkien aikojen eniten palkatut televisio-näyttelijät ja ansaitsivat kukin miljoona dollaria jaksosta.

Lisa on ollut naimisissa Michel Sternin kanssa vuodesta 1995 lähtien. Heillä on yksi yhteinen lapsi.

Lisa Kudrow 'Ystävien palkkahistoria : Ystävien ensimmäisen kauden aikana jokainen näyttelijän jäsen ansaitsi 22 500 dollaria jaksoa kohden. Se toimii 540 000 dollariin ensimmäisellä kaudella. Heidän palkkansa nostettiin 40 000 dollariin jaksoa kohden toisella kaudella. Toisen kauden hinta on 960 000 dollaria. Ennen kolmannen kauden alkua, jolloin heidän sopimukset olivat voimassa, näyttelijät kokoontuivat neuvottelemaan ryhmänä. He päätyivät sopimukseen, joka maksoi 75 000 dollaria kolmannen kauden jaksoa kohden (1,875 miljoonaa dollaria kaudesta), 85 000 dollaria kaudelle 4 (2,04 miljoonaa dollaria), 100 000 dollaria kaudelle 5 (2,5 miljoonaa dollaria) ja 125 000 dollaria kaudelle 6 (3,125 miljoonaa dollaria). Ennen kautta 7 näyttelijät neuvottelivat massiivisesta korotuksesta. He ansaitsivat kukin 750 000 dollaria jaksoa kohden kausina 7 ja 8 (18 miljoonaa dollaria vuodessa). Kaudella 9 ja 10 kukin näyttelijän jäsen ansaitsi miljoona dollaria jaksoa kohden. Se tuottaa 24 miljoonaa dollaria kaudelle 9 ja 18 miljoonaa dollaria kaudelle 10. Jos kaikki lasketaan yhteen, jokainen ystävien valettu jäsen ansaitsi näyttelystä pelkästään noin 90 miljoonaa dollaria peruspalkkaa ennen backend-bonuksia ja jatkuvia rojalteja.

Ystävät rojaltit : Osana vuoden 2000 sopimusneuvotteluja näyttelijät pystyivät vaatimaan näyttämölle taustapisteitä, joiden avulla he ansaitsivat rojalteja näyttelyn myynnistä syndikaatioon. Siihen asti ainoat muut tv-tähdet, joilla oli omistusosuus ohjelmissa, olivat Jerry Seinfeld ja Bill Cosby. Ystävät tuottavat edelleen miljardin dollarin pohjoispuolella vuodessa syndikaatioroja ja suoratoistosopimuksia. On raportoitu, että jokainen valettu jäsen voi ansaita joissakin vuosina Pelkästään rojalteina 10–20 miljoonaa dollaria .

Kiinteistöt : Lisa Kudrow omistaa useita kartanoita ympäri maailmaa, etenkin Los Angelesin alueella. Vuonna 1996 hän käytti 1,9 miljoonaa dollaria 6400 neliömetrin kodin ostamiseen Beverly Hillsissä. Vuonna 2001 hän käytti 2,4 miljoonaa dollaria toisen Beverly Hillsin kodin ostamiseen, lähellä Rodeon asemaa. Huhtikuussa 2017 hän myi kattohuoneiston Park Cityssä Utahissa 3,6 miljoonalla dollarilla. On epäselvää, kuinka paljon hän käytti kotiin.

Lisa Kudrow Net Worth

Lisa Kudrow

Nettovarallisuus: 90 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1963-07-30
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Näyttelijä, televisiotuottaja, käsikirjoittaja, koomikko, ääninäyttelijä, elokuvatuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat

Lisa Kudrow -tulos

  • Ystävät 1 000 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu