Lisa Marie Presley nettovarallisuus

Paljonko Lisa Marie Presley on arvoinen?

Lisa Marie Presley nettovarallisuus: - 16 miljoonaa dollaria

Lisa Marie Presley nettovarallisuus: Lisa Marie Presley on amerikkalainen näyttelijä ja laulaja, jonka nettovarallisuus on - 16 miljoonaa dollaria. Vaikka hän tunnetaan todennäköisesti parhaiten tytär ja ainoa lapsi Elvis Presley , Lisa Marie on myös itsenäinen ansioitunut laulaja-lauluntekijä. Hänen negatiivinen nettovarallisuutensa heijastaa Presley-taloon liittyviä taloudellisia kysymyksiä, jotka hän peri 25-vuotiaana.

Hänet tunnetaan myös entisestä scientologiakirkon jäsenestä, ja hän oli kerran naimisissa Michael Jacksonin kanssa.

Aikainen elämä: Lisa Marie Presley syntyi 1. helmikuuta 1968 Memphis Tennessee. Jälkeen Priscilla Presley ja Elvis erosivat, Lisa asui äitinsä kanssa.

Musiikin ura: Lisa Marie Presley julkaisi debyyttialbuminsa 'To Whom It May Concern' vuonna 2003. Hän seurasi 'Now What' -lehteä vuonna 2005. Aivan kuten hänen debyyttialbuminsa, hänen toinen levynsä sijoittui hyvin. Vuonna 2012 hän julkaisi kolmannen albumin nimeltä Storm & Grace. Soolotyönsä ulkopuolella Presley on tehnyt yhteistyötä useiden korkean profiilin muusikoiden, kuten Kylie Minogue, Michael Buble ja Coldplay, kanssa. Lisäksi hän on esiintynyt musiikkivideoissa Michael Jacksonin ja muiden muusikoiden kappaleille.

Ihmissuhteet: Vuonna 1988 Lisa Marie Presley meni naimisiin Danny Keoughin kanssa. Heillä oli kaksi lasta ennen avioeroa vuonna 1994. Heidän poikansa Benjamin teki itsemurhan vuonna 2020 27 vuoden ikäisenä. Keoughin avioeron jälkeen Presley meni naimisiin Michael Jacksonin kanssa. Vaikka hän auttoi Jacksonia käsittelemään useita henkilökohtaisia ​​asioita, hän teki eron vuonna 1996. Lisa kihlautui sitten muusikon nimeltä John Oszajca kanssa ennen kuin luopui suhteesta mennä naimisiin Nicholas Cagen kanssa. Cage ja Presley menivät naimisiin vuonna 2002 ja erosivat myöhemmin samana vuonna.

Vuonna 2006 hän meni naimisiin Michael Lockwoodin kanssa ja vuonna 2008 hän synnytti kaksoset. Vuonna 2016 hän haki avioeroa ja yksinomaista huoltajuutta lapsilta väittäen löytäneensä lapsipornografian Lockwoodin tietokoneelta.

Perintö : Lisa oli 9-vuotias, kun hänen isänsä kuoli. Elvis ei ollut huolissaan taloudellisesta vastuusta, ja hän oli kuuluisa liiallisista menoista koko elämänsä ajan. Tästä huolimatta Rock 'N Roll -kuvaketta ryösti myös hänen managerinsa, eversti Tom Parker, joka otti pohjimmiltaan puolet Elvisin tuloista. Hänen kuolemansa aikaan Elviksen omaisuuden arvo oli 5 miljoonaa dollaria, mikä vastaa 14 miljoonaa dollaria tämän päivän rahoissa.

Hänen vaimonsa Priscilla (ja Lisan äiti) toimi hänen omaisuutensa ainoana toimeenpanijana, joka oli jätettävä Lisalle. Lisa Marie oli kuitenkin tuolloin vain yhdeksänvuotias. Priscilla näki, että Lisan perintö oli vähentynyt vain miljoonaan dollariin sen jälkeen, kun kaikki kulut ja palkkiot oli otettu huomioon, joten hän ryhtyi rakentamaan kartanoa ja käsittelemään sen vakavaa tilannetta. Hän otti innovatiivisen vaiheen muuttaakseen Gracelandin (Elvisin kartano) museoksi, ja neljä päivää sen perustamisen jälkeen hän oli maksanut kaikki velalliset ja velkaa. Siihen aikaan, kun Lisa peri isänsä kartanon 25-vuotiaana, sen arvo oli 100 miljoonaa dollaria (vastaa 295 miljoonaa dollaria nykypäivän rahana).

Sen sijaan, että rahat perivät suoraan, hän päätti perustaa peruutettavan elävän luottamuksen ja nimitti Barry Seigelin hoitamaan varoja. Helmikuussa 2005 Seigel päätti myydä 85% EPE: stä (Elvis Presley Enterprises), organisaatiosta, joka hallinnoi kaikkia Elvisin imago-oikeuksia ja rojalteja. Vaikka EPE: n arvo oli 100 miljoonaa dollaria, Seigelin kauppa teki Lisa Marielle veroja vain 40 miljoonaa dollaria. Toisaalta kauppa sisälsi 25 miljoonan dollarin arvosta osaketta American Idolin tulevassa holdingyhtiössä, joten kaikki ei ollut huono.

Valitettavasti rahat kuivuivat kokonaan vuosien 2005 ja 2015 välillä. Osa tästä johtui Lisan liiallisista kulutustottumuksista, mutta se johtui todennäköisesti myös Seigelin ja muiden talousjohtajien (jotka ansaitsivat muuten 700 000 dollaria vuodessa) huonosta hallinnasta. Kun kaikki oli sanottu ja tehty, Lisa Marielle jäi vain 14 000 dollaria perustamaansa luottamukseen. Hänellä oli myös yli 500 000 dollarin luottokorttivelka.

Getty Images

Lisa Marie taloudelliset ongelmat: Vuoteen 2015 mennessä Lisa Marie Presley oli eronnut Barry Siegelin. Kaksi vuotta myöhemmin hän nosti oikeudenkäynnin entistä johtajaansa vastaan, koska hän väitti tuhlanneen 100 miljoonaa dollaria omaisuudestaan ​​ja jättäneensä rikki. Hän väitti, että EPE-sopimusta ei harkittu ja että hän ei ilmoittanut hänelle Presleyn kartanon todellisesta tilanteesta.

Puolustuksessaan Barry Siegel väitti, että Lisa Marien liialliset kulutustottumukset olivat todellinen syy kartanon massiivisiin tappioihin. Hän väittää myös pitäneensä hänen kanssaan säännöllisiä liiketapaamisia, joiden aikana hän selitti kehittyvää tilannetta ja muistutti häntä toistuvasti rajoittamaan menojaan. Lisäksi Seigel totesi, että Lisan äärimmäiset kulutustottumukset tekivät hänen omaisuudelleen 20 miljoonaa dollaria velkaa vuoteen 2003 mennessä, minkä hän korjasi.

Lisa Marie vastasi huomauttamalla, että hänellä ei ollut aavistustakaan omaisuutensa kunnosta ja että jos Seigel olisi kertonut hänelle, mitä todella tapahtui, hän olisi rajoittanut menojaan ja vähentänyt heti 700 000 dollarin palkkaa. Hän väitti, että jos hänelle olisi annettu vain kiinteistön tulot, hän olisi voinut elää mukavasti 1,5–2,5 miljoonalla dollarilla vuodessa. Vuonna 2020 käynnissä oleva oikeudellinen taistelu keskeytettiin Covid-19: n takia.

Vuonna 2018 Lisa Marie avioeromenettelyn Michael Lockwoodin oikeudenkäyntiasiakirjoista kävi ilmi, että hänellä on 16 miljoonan dollarin velka. 10 miljoonaa dollaria velasta liittyy maksamattomiin veroihin vuodelta 2012 vuoteen 2015. Loput velasta ovat luottokorttilaskut ja maksamattomat asianajajapalkkiot. Lisa toimitti paperit sen jälkeen kun entinen vaati 450 000 dollaria omien lakimaksujensa kattamiseksi.

Lisa Marie Presley nettovarallisuus

Lisa Marie Presley

Nettovarallisuus: - 16 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. helmikuuta 1968 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 m 2 tuumaa (1,6 m)
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu