LL Cool J Nettovarallisuus

Paljonko LL Cool J Worth on?

LL Cool J Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria

LL Cool J: n palkka

350 dollaria tuhatta jaksoa kohden

LL Cool J nettovarallisuus ja palkka : LL Cool J on amerikkalainen räppäri ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 120 miljoonaa dollaria. Hän on yksi ensimmäisistä hip-hop-taiteilijoista, joka siirtyy valtavirtaan. Nykyään hänet tunnetaan myös pääosasta verkkotelevisio-sarjassa NCIS: Los Angeles. Hänen palkkansa NCIS-jaksoa kohti on 350 000 dollaria.

Aikainen elämä: LL Cool J syntyi James Todd Smith 14. tammikuuta 1968 Bay Shore, New York, Ondrea Griffith ja James Louis Smith Jr. LL Cool kärsi lapsuutensa aikana joukosta erittäin traumaattisia tapahtumia. Kun LL oli neljä vuotta vanha, hän löysi äitinsä ja isoäitinsä ammuttuina ja verisenä. Hänen isänsä on se, joka ampui ja melkein tappoi heidät vuoden 1972 avioeromenettelynsä aikana. Hänen äitinsä seuraava suhde oli mieheen nimeltä Roscoe Granger, huumeriippuvainen, joka usein lyö LL: tä.

Smith kiinnosti musiikkia varhaisessa iässä, kun hän aloitti esiintymisensä kirkkokuorossaan. Hän aloitti myös räppäämisen 9-vuotiaana. Hänen isoisänsä, jazz-saksofonisti, kannusti Jamesia musiikillaan ja osti hänelle ensimmäisen sekoituspöydän 16-vuotiaana. Sekoituspöytä ostettiin Searsiltä. Hänen äitinsä tuki uraa ja käytti veronpalautustaan ​​yhden vuoden ajan Korg-rumpukoneen ostamiseen.

Ura: Smith alkoi äänittää omia kappaleitaan, jotka hän lähetti useille levy-yhtiöille. Hänen demonsa pääsi Def Jam Recordingsin ihmisten käsiin. Def Jam rakasti demoa ja julkaisi ensimmäisen levynsä. Levy julkaistiin hänen uudella näyttönimellään L L Cool J, joka tarkoitti Ladies Love Cool James -nimeä. Räppiteollisuus ja Amerikka rakastivat myös Cool J: tä, koska hänen 1984-singlensä 'I need a beat' myi yli 100 000 kappaletta. Tämä sai hänet keskeyttämään lukion nauhoittamaan ensimmäisen albuminsa.

Hänen debyyttialbuminsa 'Radio' oli valtava menestys ja se tuli platinaksi 1 500 000 myynnillä. Taloudellisen menestyksen lisäksi se oli myös kriittinen menestys, kun Cool J toi perinteisen kappalerakenteen, joka teki rapista ystävällisemmän tavalliselle kuuntelijalle. Hän jatkoi sitä vuonna 1987 kappaleella 'Bigger and Deffer'. Laulu 'I need love' oli yksi ensimmäisistä pop-rap-kappaleista. Hänet kohdattiin jälleen kerran sekä kriittisesti että kaupallisesti, albumin 2X-platina. Hän palasi vuonna 1989 toisella albumillaan (Walking with a Panther), joka jälleen nousisi platinaksi. Tänä aikana alkoi ilmaantua hiphop-kohtaus lännessä. Hip-hop-yhteisön teemat alkoivat sisältää enemmän gangsteriteemoja. Vuonna 1990 hän julkaisi elokuvan Mama Said Knock You Out. Levyllä oli paljon karkeampi reuna, joka veti hiphopin uusia kasvoja ... Sitä pidettiin toisena menestyksenä.

Valitettavasti hänen seurantaalbuminsa vuonna 1993 epäonnistui sekä kriitikoiden että yleisön keskuudessa. Hän otti kaksi vuotta vapaata ja aloitti näyttelijänuran. Tänä aikana hän esiintyi elokuvissa 'Vaikea tie' ja 'Lelut'. Hän esiintyi myös NBC: n komediasarjassa In The House. Hän palasi musiikkiin vuonna 1995 Mr. Smith -albumilla. Levyllä oli kappaleita Boys II Menin kanssa, ja se sisälsi jopa Michael Jacksonin kappaleen The Lady in My Life. Musiikkivideo olisi yksi ensimmäisistä hiphop-videoista, joita VH1 on koskaan esittänyt, ja ansaitsisi LL: lle Grammy-palkinnon. Tätä albumia myytiin yli 2 miljoonaa kappaletta. Seuraavaksi LL Cool J julkaisi seuraavan levynsä, Phenomenon, ja vuonna 2000 hän julkaisi G.O.A.T: n, joka saavutti platinaa ja debytoi Billboard-albumin ykkössijalla. Vuonna 2002 julkaistiin LL Cool J: n yhdeksäs studioalbumi '10 '. Se debytoi Billboard-listan numero 4: ssä. LL Cool J julkaisi vielä neljä studioalbumia, joista jokaisella oli vaihteleva menestys. LL Cool J isännöi Grammy-palkintoja viisi vuotta peräkkäin helmikuusta 2012 helmikuuhun 2016. Syyskuussa 2019 ilmoitettiin, että LL Cool J oli allekirjoitettu takaisin Def Jam Recordsiin ja että uutta musiikkia oli töissä.

LL Cool J palkittiin tähdellä Hollywoodin kuuluisuudella tammikuussa 2016. Joulukuussa 2017 LL Cool J: stä tuli ensimmäinen räppäri, joka ansaitsi tunnustusta vuotuisessa Kennedy Center Honors -tapahtumassa, mikä on Amerikan korkein saavutus esiintyjälle. Vastauksena tähän kunniaan hän vastasi Instagramin postilla, joka luki: 'Tämä on tarkoitettu niille, jotka tulivat minun edelleni, ja niille, jotka seurasivat minua. Meidät lähetettiin tälle planeetalle rakastamaan ja inspiroimaan toisiaan. Ilmentää unelmamme ja tehdä niistä totta. Toivon, että olet innoittanut minua, koska olen ehdottomasti sinä. '

Kevork Djansezian / Getty Images

Näyttelijäura: Menestyvän musiikkiuransa ohella LL Cool J tarjoaa vaikuttavan ansioluettelon tunnistettavista näyttelijärooleista. Hänen ensimmäinen näyttelijänosa oli pieni rooli lukion jalkapalloelokuvassa Wildcats. Hän sai kapteeni Patric Zevon roolin vuonna 1992 Lelut. LL Cool J näytti jopa omassa tv-komediasarjassaan, In the House, vuosina 95-98. Hän kuvasi kuuluisaa entistä jalkapallotähteä, joka joutuu taloudellisiin vaikeuksiin ja joutuu vuokraamaan osan talostaan ​​yksinhuoltajaäidille ja hänen kahdelle lapselleen. Vuonna 1998 hänellä oli pieni rooli Halloween H20: ssa. Seuraavien vuosien aikana hän esiintyi elokuvassa Deliver Us from Eva, S.W.A.T ja Mindhunters.

Vuodesta 2009 hän on esiintynyt johtavassa roolissa NCIS: ssä: Los Angeles, CBS: n poliisimenettely. LL Cool J soittaa NCIS-erikoisagenttia ja entistä laivaston SEALia Sam Hannaa. Huhtikuusta 2015 lähtien hän on isännöinyt suosittua julkkiskilpailunäyttelyä Lip Sync Battle.

LL Cool J Palkka Mikä on LL Cool J: n palkka NCIS: Los Angeles-jaksoa kohden? 350 000 dollaria

Muut harrastukset: LL Cool J on työskennellyt hiphop-urheiluvaatetuslinjan TROOP kanssa. Hän osallistui myös vaatetuslinjan käynnistämiseen FUBU: n kautta vuonna 1996. Hän käynnisti vaatevalikoiman nimeltä Todd Smith, joka tuottaa suosittuja kaupunkivaatteita. LL allekirjoitti vuonna 2008 Searsin kanssa sopimuksen kohtuuhintaisen vaatetuslinjan suunnittelusta ja myynnistä perheille. Hän perusti Boomdizzle.com-levymerkin ja sosiaalisen verkostoitumisen sivuston, joka aloitti toimintansa vuonna 2009. Marraskuussa 2017 LL Cool J suoritti Harvardin yliopiston viihde- ja urheilualan liiketoiminnan

LL Cool J on kirjoittanut neljä kirjaa: 1998: n I Make My Own Rules (omaelämäkerta), lastenkirjan And The Winner Is 2002, kuntokirjan The Platinum Workout vuonna 2006 (jonka hän kirjoitti kouluttajansa kanssa) ja 2007: n LL Cool J (hiphop-tähdet)

Henkilökohtainen elämä: LL Cool J on ollut naimisissa vaimonsa Simonen kanssa vuodesta 1995 lähtien. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta.

Hän pääsi otsikoihin elokuussa 2012, kun hän mursi epäiltyjen murtovarkaiden nenän ja leuan talossaan Studio Cityssä, Los Angelesissa. Kuulemisen mukaan hän oli ollut yläkerrassa kotonaan, kun kuuli ääniä alakerrasta, ja meni tutkimaan. Taistelu kävi, ja LL onnistui ohittamaan epäillyn ja pitämään häntä alhaalla, kunnes poliisi saapui. Epäilty myöhemmin sairaalaan loukkaantumisensa vuoksi.

LL Cool J Nettovarallisuus

VL Viileä J

Nettovarallisuus: 120 miljoonaa dollaria
Palkka: 350 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 14. tammikuuta 1968 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 1 tuumaa (1,87 m)
Ammatti: Näyttelijä, levytuottaja, käsikirjoittaja, kirjailija, räppäri, laulaja-lauluntekijä, yrittäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

LL Cool J -tulos

  • NCIS: Los Angeles, 150000 dollaria / jakso
  • Rullapallo 1 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu