Lukituskotelot varmistavat, että konsertit ovat puhelimettomia

YondrYondrin lukituskotelot, jotka estävät konserttilaisia ​​käyttämästä kännykkäänsä, ovat yhä suositumpia taiteilijoiden ja konserttipaikkojen keskuudessa. (Chris Isham)

Jos Las Vegasissa havaitaan julkkis ja kukaan ei voi twiitata siitä, tapahtuiko se todella?

Kysy juhlasalilta, joka on täynnä ihmisiä, jotka olivat Mandalay Bayssä kesäkuussa, kun Justin Timberlake tuli Dreamworks -promootiotapahtumaan. Puhelimet eivät olleet sallittuja, joten hänen ulkonäköään tuskin rekisteröitiin sosiaalisessa mediassa.

kuinka paljon stedman graham on arvoinen

Dreamworks vuokrasi Yondr -nimiseltä yritykseltä erityisiä lukittavia älypuhelinkoteloita varmistaakseen, että tulevan Timberlake -elokuvan Trolls leikkeet eivät pääty nettiin tapahtuman jälkeen.

Dreamworksin lisäksi Yondrin asiakasluettelo sisältää huipputeoksia, kuten Dave Chappelle, Louis CK, Hannibal Burress, Ariana Grande, Alicia Keys, Guns N ’Roses ja Prophets of Rage. Kun yhä useammat esiintyjät pyrkivät saamaan takaisin hallinnan sosiaalisille alustoille julkaistaan, Yondrin liiketoiminta kasvaa.

Vaikka Apple sai patentin 28. kesäkuuta uudelle tekniikalle, joka voi poistaa älypuhelinkamerat käytöstä, Yondrin analoginen ratkaisu on yksinkertaisempi ja paljon vähemmän invasiivinen.

Fanit asettavat puhelimensa Yondrin patenttihakemukseen, neopreeniholkkiin, joka lukittuu, kun läppä kiinnitetään. Fanit pitävät kotelon mukanaan. Vaikka se pysyy lukittuna määrätyllä alueella, sen voi avata milloin tahansa koko paikan asemilla.

Yondrin 29-vuotias perustaja Graham Dugoni sanoi keksineensä ideansa tapaukselleen noin viisi vuotta sitten. Martin Heideggerin kaltaisten kirjoittajien innoittamana - joka uskoi, että ikimuistoiset kokemukset edellyttävät aktiivista osallistumista - Dugoni näki älypuhelimien yhä häiritsevän konsertteja ja päätti tehdä asialle jotain.

Taiteilijat ovat myös yhä enemmän puhuneet konserttivieraiden pakkomielle pienestä näytöstä lavan sijasta.

Toukokuussa Adele keskeytti esityksen Veronassa, Italiassa, vaatiakseen fania laittamaan kameran pois sanomalla: 'Koska olen todella täällä tosielämässä, voit nauttia siitä tosielämässä kameran sijaan. Heinäkuussa Slipknotin keulahahmo Corey Taylor kaatoi puhelimen tekstiviesti -fanin käsistä, ja Kenny Chesney omisti koko kappaleen aiheelleen viimeisimmällä albumillaan.

Se on meri matkapuhelimia, joita pidetään pystyssä, ihmiset katsovat kameraan - eivätkä pelaajia, Chesney sanoi äskettäin sähköpostitse. Ihmiset ovat niin kiireisiä yrittäessään 'kaapata' hetken, he todella kaipaavat hetkeä!

Dugoni kehitti prototyypin itse ja työskenteli sitten kiinalaisen valmistajan kanssa suunnittelun parantamiseksi. Tarkistusten tekeminen kesti alle kuusi kuukautta, ja hän alkoi testata tapausta vuonna 2014 Oaklandin klubissa Kaliforniassa.

Tapausten suosio on kasvanut, kun yhä useammat taiteilijat vaativat, että paikat omaksuvat tekniikan. Chappelle esitteli Yondrin klubin omistajalle Wende Curtisille Comedy Worksista Coloradossa, kun hän pelasi joukon salaisia ​​esityksiä viime keväänä.

Curtis sanoi huomanneensa heti, kuinka paljon väkijoukot olivat parempia tapausten ansiosta. Tämä sai hänet ostamaan oman Yondr -järjestelmänsä käytettäväksi klubissa kokopäiväisesti.

Curtis ei muistanut, kuinka paljon järjestelmä maksoi (se oli tuhansia dollareita, mutta se ei ollut kymmeniä tuhansia dollareita, hän totesi), mutta hän sanoi, että se oli investoinnin arvoinen.

Taiteilijat vuokraavat kotelot vain 2 dollarilla per yksikkö. Paikkojen ostaminen ei ole paljon muuta (15 dollaria per kotelo ja 50 dollaria per lukitusasema). Toimitukseen sovelletaan vakiohintoja, ja Yondr tarjoaa henkilökunnan jäsenen paikan päällä hintaan 300 dollaria.

Jotkut asiakkaat vastustivat aluksi ajatusta, Curtis sanoi, mutta tilanne muuttui kerran, kun he käyttivät koteloita. Kokemus oli parempi kaikille. Luulen, että voit puhua minkä tahansa taiteilijan kanssa ja he kertovat sinulle, että ero on, hän sanoi.

Kun yritys kasvaa (Yondrilla on 20 työntekijää syksyllä), Dugoni sanoo olevansa kiinnostunut lisäämään asiakkaita Las Vegasiin. Dreamworks on toistaiseksi ollut ainoa asiakas alueella.

AEG Live Las Vegasin varatoimitusjohtajan John Nelsonin mukaan hänen yrityksensä ei todennäköisesti etsi järjestelmää, ellei taiteilija nimenomaisesti pyydä. En usko, että tapahtumapaikka yksin tekisi tätä päätöstä, hän sanoi, etenkin täällä Vegasissa.

Tämä on paikka, jossa ihmiset-niin kauan kuin eivät loukkaa toista-voivat tehdä mitä haluavat, sanoi Nelson, jonka yritys on T-Mobile Arenan kumppani ja joka toimii Caesars Palacen Colosseumissa (kapasiteetti 20000) ja 4 298).

Stripin pienemmän paikan Brooklyn Bowlin varapresidentti Chris White ilmaisi samanlaisia ​​tunteita. Tavoitteemme joka ilta on luoda ikimuistoisia kokemuksia ihmisille. Emme halua tappaa tunnelmaa. Ellei ihmiset alkaisi pilata kokemusta muille ympärillään oleville ihmisille, meillä ei olisi mitään ongelmaa sen kanssa.

Konserttien lisäksi Yondr tarjoaa tapauksensa yksityistilaisuuksiin, kuten häihin. Kuluttajat voivat vuokrata kotelot samaan hintaan kuin taiteilijat, mutta heidän on käytävä tilaamassa Yondrin verkkosivustoa.