Logan Paul Net Worth

Paljonko Logan Paul Worth on?

Logan Paulin nettovarallisuus: 19 miljoonaa dollaria

Logan Paulin nettovarallisuus 2020: Logan Paul on amerikkalainen YouTuber, nyrkkeilijä, internethenkilö ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 19 miljoonaa dollaria. Paul julkaisee YouTube-kanavallaan, jossa hänellä on yli 20 miljoonaa seuraajaa. Hän on myös toiminut Impaulsive-podcastia marraskuusta 2018 lähtien.

Aikainen elämä: Logan Alexander Paul syntyi 1. huhtikuuta 1995 Westlakessa Ohiossa. Hänellä on nuorempi veli, Jake Paul , joka on myös sosiaalisen median tähti. Logan aloitti videoiden luomisen YouTubeen 10-vuotiaana käyttämällään Zoosh-nimisellä kanavalla.

Hän oli All-Star linebacker Westlake High School -jalkapallojoukkueessa vuonna 2012. Hän oli myös valtionmestarin painija lukiossa ja jatkoi opiskelemaan tekniikkaa Ohion yliopistossa. Vuosina 2013--2014 hän siirtyi 900 seuraajasta eri sosiaalisilla alustoilla 1,5 miljoonaan. Hän oli erityisen suosittu sosiaalisella alustalla Vine. Hän jätti yliopiston Ohion yliopistossa vuonna 2014 muuttaakseen Los Angelesiin.

Ura: Kokoelma hänen työstään Vine-ohjelmasta muutettiin YouTube-kokoelmavideoksi ja lähetettiin. Huhtikuussa 2014 video sai yli neljä miljoonaa katselukertaa ensimmäisen viikon aikana. Hänellä oli pian 4 miljoonaa seuraajaa Vine-palvelussa, ja hänet palkattiin luomaan maksullisia videoita HBO-, Pepsi-, Virgin Mobile- ja muille yrityksille. Hän oli 10. vaikutusvaltaisin Vine-persoonallisuus vuonna 2015, ja hänen lyhyet videonsa antoivat hänelle satoja tuhansia dollareita. Kun Vine suljettiin, Paul muutti tekonsa YouTubeen.

Loganin videoita on tänään katsottu lähes 5 miljardia kertaa. Tällä kirjoituksella hänellä on yli 20 miljoonaa tilaajaa YouTubessa, 16 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja 15 miljoonaa fania Facebookissa.

Itsemurhametsäkiista: Paul latasi YouTube-kanavallensa videon, jonka hän oli kuvannut Aokigaharassa Fuji-vuoren juurella Japanissa 31. joulukuuta 2017. Tämä alue tunnetaan yleisesti itsemurhametsänä, koska se on paikka, johon monet ihmiset ovat menneet itsemurhaan. Paulin video osoitti kuolleen ruumiin roikkuvan puusta. Videota oli katsottu 6,3 miljoonaa kertaa 24 tunnin sisällä lataamisesta. Luotiin useita online-vetoomuksia, joissa YouTubea kehotettiin poistamaan Paulin kanava. Paul poisti videon YouTube-kanavastaan ​​ja antoi kirjallisen anteeksipyynnön Twitterissä 1. tammikuuta 2018. YouTube antoi 9. tammikuuta Twitter-tilinsä kautta lausunnon, jossa tuomitsi Paulin videon. 10. tammikuuta YouTube ilmoitti poistavansa Paulin kanavat ensisijaisesta mainosohjelmastaan, Google Preferredistä. Paul erotettiin myös YouTube Red -sarjan Foursomesta. Jälkimainingeissa Paul lahjoitti miljoona dollaria itsemurhien ehkäisylaitoksille.

Muut kiistat: YouTube keskeytti kaiken mainonnan Paulin kanavilla helmikuun alussa 2018 hänen 'käyttäytymismallinsa' vuoksi. YouTube viittasi nimenomaan siihen, että Paul osallistui Tide Pod -haasteeseen, aikaan, jonka hän otti lampistaan ​​'sanoen' leikillään antamaan sille elvytyksen ', ja aikaan, jolloin hän videoitti itsensä taser-aseen avulla kahdelle kuolleelle rotalle . Paavali ei saanut tuloja sivukatseluistaan ​​tuona aikana. YouTube palautti mainokset kanavallaan kaksi viikkoa myöhemmin. Hän oli kuitenkin koeajalla 90 päivää, jona aikana hänen kanavansa ja sen sisältö eivät olleet kelvollisia näkymään YouTuben trendit-välilehdessä.

Sitten, tammikuussa 2019, Paul sanoi vähän podcastissaan: '' Mikä se on, vain miehille tarkoitettu maaliskuu? … Yritämme mennä homoksi vain kuukaudeksi. ' Paavalille kohdistettiin laajaa kritiikkiä hänen huomautuksistaan, erityisesti siitä, että hän vihjasi, että homoseksuaalisuus on valinta.

(Kuva: Victor Decolongon / Getty Images)

KSI nyrkkeilyottelut : Logan Paul ja toinen YouTuber KSI vihaavat tunnetusti toisiaan. KSI ja Logan pitivät 25. elokuuta 2018 pay-per-view-nyrkkeilyottelun, jota mainostettiin historian suurimmaksi Internet-tapahtumaksi. Uudelleenottelu järjestettiin 9. marraskuuta 2019 Staples Centerissä Los Angelesissa. Ensimmäistä taistelua katseli 2,25 miljoonaa katsojaa suorana, miljoona katseli pay-per-view-katselua ja toinen arviolta 1,2 miljoonaa katseli laitonta Twitch-suoratoiston kautta. Loppujen lopuksi 1,3 miljoonaa osti taistelun PPV: n kautta, mikä tuotti noin 13 miljoonan dollarin tuloja. On todennäköistä, että Logan ja KSI ansaitsivat kumpikin yhteensä noin 2 miljoonaa dollaria ottelusta ennen veroja, kun kaikki muut lähteet, kuten tavarat, ovat mukana. Toisessa taistelussa heille kullekin taattiin vähintään 900 000 dollaria. Heidän kokonaistuloksensa toisesta taistelusta, jonka nyrkkeilyyritys DAZN USA lähetti, ylitti todennäköisesti 3 miljoonaa dollaria.

Henkilökohtainen elämä: Syksyllä 2015 Paul ja hänen kämppiksensä Mark Dohner ja Evan Eckenrode asuivat huoneistokompleksissa Hollywoodissa muiden sosiaalisen median maailmankuulujen ihmisten kanssa, kuten Juanpa Zurita, Amanda Cerny ja Andrew Bachelor. Eläessään niin lähellä toisiaan, ryhmä teki yhteistyötä videoidensa kanssa jokaiselle kanavalleen.

Paul muutti Encinossa sijaitsevaan kartanoon syksyllä 2017.

Paul ja näyttelijä Chloe Bennet vahvistivat treffailunsa heinäkuussa 2018. He olivat tiettävästi seurustelleet vuoden ajan ennen kuin he vahvistivat virallisesti. He hajosivat saman vuoden syyskuussa.

Paul on punavihreä värisokea.

Toukokuussa 2020 Logan Paul vahvisti tapaavansa mallia Josie Cansecoa, baseball-legendan Jose Cansecon tytär. Kesäkuussa 2020 hän latasi videon YouTube-kanavallensa nimeltä 'Ostin tyttöystäväni hevosen.' Ilmeisesti pari joutui pieneen taisteluun ja hän päätti korvata sen ostamalla Josie, joka rakastaa ratsastusta, oman hevosensa. Videossa näkyy, kuinka pari ratsastaa kahdella hevosella ja Paul kertoo hänelle ostaneensa molemmat. Hän sanoi: '100% sinun. Vaikka me hajoaisimme, voit pitää heidät. '

Palkan kohokohdat: Vuonna 2016 Logan teki 12,5 miljoonaa dollaria. Vuonna 2017 hän teki 12 miljoonaa dollaria. Vuonna 2018 hän ansaitsi 14,5 miljoonaa dollaria. Vuonna 2019 hänen kokonaisansiot olivat 10 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt: Logan Paul asuu tässä kartanossa Los Angelesin lähiössä Encinossa.

Hän osti kodin lokakuussa 2017 hintaan 6,55 miljoonaa dollaria. Se oli listattu useita kuukausia aiemmin 8,5 miljoonalla dollarilla. Koti on yli 30000 neliömetriä ja siinä on 14 huonetta.

Logan Paul Net Worth

Logan Paul

Nettovarallisuus: 19 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Uros
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu